Tartışma:Günlük

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Taslak-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sanat (Taslak-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sanat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sanat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Vikipediye yakışmayan bir sayfa.. Neden dünya edebiyatından eserler yok?

Türkçe servislerin bu sayfada desteklenmesi gerekir. Ayrıca blog kelimesini günce kelimesiyle değiştirmek, teknoloji üretmek yerine kelime üretmek olmuyor mu? O zaman web, internet, css, rss kelimelerini/terimerini de kullanmayalım!

Bir de bu sayfada neden technorati ve blogger'in linklerinin olması reklam sayılmıyor da, Türkçe servislerin linkleri reklam sayılıyor? Bu imzasız yazı 85.101.119.16 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Eylül 2006

  • Katılıyorum, ve blog maddesinden buraya yönlendirme pek mantıklı değil. Blog kelimesinin bir karşılığı yok Türkçe'de. Ve maddenin son kısmında dış bağlantılar kısmında makalelerin orijinal isimleri de Günce olarak değiştirilmiş, bu da doğru değil bence. Bu maddenin gözden geçirilmesi ve silinmesi gerekir mi acaba? Bon Joka 20:13, 19 Eylül 2006 (UTC)

Edebiyat terimi olarak "günce"[kaynağı değiştir]

blog internet üzerinden günce yayınlamak olarak düşünülebilir ama günce kelimesinin blog'a yönlendirmek pek akıllıca olmamış. "Günce", Rapor, Hatıra, Seyahatname gibi bir yazın türü (nazım) olarak ele alınmalıdır. Bu imzasız yazı OMERZEN (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 31 Mayıs 2008