Tartışma:Azerbaycan sineması

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nedim Gayet Bir tarafından 7 ay önce Düzeltme başlığına
Vikiproje Sinema (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Azerbaycan (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Azerbaycan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Azerbaycan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yanlış yerde gibi[kaynağı değiştir]

Bu sayfanın diğer dillerinde azerbaycan sinemasının özelliklerini anlatmış, bizim dilimizde ise azerbaycan sinemasındaki sinemalar harfe göre sıralanmış. Bu sayfa şu ile aynı değil mi oysaki @By erdo can?--HKN DRN MesajKatkılar 10:07, 2 Şubat 2017 (UTC)

Böyle gayet iyi fuzuli sayfa açmaya gerek yak azwiki vikipedistlerine kalmış bir iş bu--By erdo can • msj 08:29, 3 Şubat 2017 (UTC)

Düzeltme[kaynağı değiştir]

Merhaba @Gadir, bu madde ile de uğraşılması gerekli. Madde içeriği Azerbaycan Sineması'ndan bahsetmekten uzak, yine aynı filmleri burada ayrı bir liste hâlinde sıralıyor. İyi günler dilerim. Nedim Gâyet Bir (mesaj) 09.14, 26 Ekim 2023 (UTC)Yanıtla