İçeriğe atla

Tartışma:Arminiya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Seymur06 tarafından 3 yıl önce Ermeni prensleri başlığına
Vikiproje Tarih (C-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (Başlangıç-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ermeni prensleri[kaynağı değiştir]

Anlamadım, bunların yarısından çoğu gürcü asıllı (soy isimi i ile bitenler (araştıra bilirsiniz bagratuni ve b. soy isimleri gürcülere ait.) bunlar nereden ermeni prensleri oldu. İsimde Arminiya değil Arminiyyadır ki, bu arazi adıdır. Kendi fikrimce bu emirliğin ermeni milletine hiç bir dahli yoktur, kaynakları ve b. okumadım hala, okudukca buraya fikirlerimi yazacayım... Ermeni milletine dahli yok fikirimde de yanlış ola bilir. Seymur06 (mesaj) 15.35, 1 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla