Tartışma:Alman felsefesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • neumenon, bu baslikta dis baglanti bulamadim.19.yüzyil baslikli genel bir madde var ve alman felsefesi onun icinde aliniyor.ama bence bu baslikta devam edilebilir.alman idealizmiyle devam edelim simdilik.kolay gele.--alibaz 09:55, 11 Eylül 2006 (UTC)
  • Alman idealizmi ile devam etmek iyi fikir. Ayrıca öneri: alt başlıklar için şu şablonu kullanarak o alt başlığın ana maddesine bağlantı koyabilirsiniz; Şablon:Anamadde. Alt başlığın hemen altına metne başlamadan şu şekilde (örneğin Hegel maddesi için) {{Anamadde|Hegel}} koyuyoruz. Güzel başlamış madde, sonu da güzel olacak eminim, şimdiden tebrikler ve kolay gelsin. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 00:38, 12 Eylül 2006 (UTC)
  • Selam Noumenon, artik bu maddede yapilacak sey alt bölümleri kendi icinde ilerletmek, gelistirmek olacaktir.özellikle bir kac isim icin bu yapilabilir lakin zaten her altbasligin ana maddeleri mevcut oldugundan burada genel bir tablo olusturduk saniyorum.buraya aslinda Klasik alman idealizmiyle ilgilibir degerlendirme yazisi lazim, bu akimin karekterini, öncüllerini ve etkilerini, temel kavramlarini vs.derli toplu izah edecek bir on-onbes cümle.altbaslikta genel bir idealizm tanimlaniyor zaten, orayi özel olarak alman idealizminin özgüllügü belirtilerek devam edilebilir.bunu bir vakit yapabiliriz.benim fikrim bu maddenin bizim yapabileceklerimiz acisindan simdilik yeter oldugudur.yeni bir baslik acalim.kolay gelsin.--alibaz 21:46, 15 Ekim 2006 (UTC)