İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Pinar/Ağustos 2018

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 5 yıl önce Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti başlığına

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhabalar

Kayda değerlik sayfasını inceledim ve Tarık Güneş başlığında bir sorun göremedim, KD olmadığına nasıl karar verdiniz acaba? Yanlış mı düzenledim sayfayı yoksa, kaynaklar mı yeterli değil? Burakolik (mesaj) 09:47, 24 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. "Kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca" derinlemesine konu alındığına dair herhangi bir kaynak yok. Bulunduğu mevki (Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları MKYK Üyesi), kayda değerlik kriterlerini karşılamak için yeterli değil. — Pınar (mesaj) 10:13, 24 Ekim 2016 (UTC)

Kişisel saldırıları konusu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Kişisel saldırıların konu alındığı şu konuya dair görüşleriniz varsa, şahit olduysanız veya bir eleştiriye sahipseniz fikirlerinizi aktarabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 11:57, 21 Kasım 2016 (UTC)

bir dava maddesi geliştirmek ister miydin? --kibele 15:33, 29 Kasım 2016 (UTC)

üniversiteler listesine ek yaptım[kaynağı değiştir]

beyaz listedeki ler güncellemeyi kendi yapamıyor mademki benim üniversiteler listesindeki güncellemeleri aktifleştirebilirmisiniz rica etsem 13:42, 16 Ocak 2017 (UTC)~~ sevgierol iyigünler.

Deniz (mesaj) 08:12, 25 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:32, 6 Şubat 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:37, 6 Şubat 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:37, 6 Şubat 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:37, 6 Şubat 2017 (UTC)

VP:TROLL ve Vikipedi:Vikipedi ne değildir? okur musunuz rica etsem? Gerçekten beni rahatsız etti eski bir üyeye yakışmıyor bu. Aynı nezaket ve saygıyı sizden de bekliyorum, umarım düzeltmeye gidersiniz. --Ali Adnan Tekin (mesaj) 10:18, 7 Şubat 2017 (UTC)

@Ali Adnan Tekin Pardon ama mesajınızdan birşey anlamadım. Sizi rahatsız eden nedir??? — Pınar (mesaj) 10:23, 7 Şubat 2017 (UTC)
Ben Anadolu insanıyım, kendince belirli siyasi görüşleri olan kişilere nispet yaparcasına meşazını aldım gibi ifadelerle konuşulmasını hakaret olarak algıladım. Vikipedi parodi yapılacak, eğlenilecek, forum ağzıyla konuşulacak bir yer değildir bildiğiniz üzere. Yılların getirdiği iş birliği neticesinde sizlere duyduğum saygıyla böyle mesaj yoluyla derdimi anlatma girişiminde bulundum. Umarım beni anlıyorsunuz. --Ali Adnan Tekin (mesaj) 10:28, 7 Şubat 2017 (UTC)
@Ali Adnan Tekin Anlamıyorum maalesef. (1) Nispet yapıldığı sizin kişisel yorumunuz. (2) Anadolu insanı olup olmamanız beni ilgilendirmez ama herhangi bir şiveyi kullanarak espiri yapmak hemen hemen her kültürde vardır. (3) İnsanları motive etmek, kaynaşmak için espiri yapmak yasak değildir. (4) Sosyal medyada popüler olmuş bir videodan alıntı yapılması sizi rahatsız ediyorsa o sizin bileceğiniz iş. (5) Hakaret amacıyla veya kötü niyetle söylenmediği gayet açık. (6) Vikipedi'de kendimi nasıl ifade edeceğimi size danışmam gerekmiyor. (7) Üye olduktan 9 dakika sonra bana böyle bir mesaj atıp, "yılların getirdiği iş birliği"nden sözedip, nezaket dersi vermeye çalışmanız hiç hoş değil. (8) Bana saygı duymuş olsaydınız sanırım trollükle itham etmezdiniz. Söyleyeceklerim bu kadar. Size kolay gelsin. — Pınar (mesaj) 10:50, 7 Şubat 2017 (UTC)

Teşekkürler!![kaynağı değiştir]

Madde kontrolü ve vandalizmle olan amansız mücadelesinde her daim muvaffak olan ve yıllardır sahip olduğu çizgiyi bozmadan hep daha ileriye taşıyan Pinar, bu kırmızı beyaz Vikimadalya'yı fazlasıyla haketti bence... Tebrikler!!! --Śαвяí¢αи76ileti 08:34, 18 Şubat 2017 (UTC)

Teşekkürler Sabri :) Kontrol edilmeyi bekleyen sayfaların bu kadar biriktiğini farketmemiştim ama elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Çoğu bitti azı kaldı sayılır. Keşke liste halinde değil de bir kontrol aracı geliştirilse. Mesela birini kontrol ettikten sonra otomatik olarak sıradaki bekleyen maddeye geçse daha çabuk kontrol edebiliriz. Bu arada senin de 9.5 yıl olmuş üye olalı. Vay be, zaman ne çabuk geçiyor. Tebrikler ve teşekkürler bunca yılki katkıların için. — Pınar (mesaj) 10:05, 18 Şubat 2017 (UTC)

  • Rica ederim ve ben de teşekkür ederim. 2007 yılında lise öğrencisiyken, ilk üye olduğum zamanlardaki mesajlarımı kontrol edince insanların birbirine bayramlarda şeker, baklava ikram etmesi ve katkılarını çeşitli ödüllerle tebrik etmesi gibi davranışları hatırladım. Sonra da, buraya katkı sunan insanlara sadece kuru kuru "teşekkür et" butonuna basıp teşekkür etmenin yavan olduğu hissine kapıldım. Son zamanlarda katkılarına bizzat şahit olduğum üç kullanıcıya zamanında bana verilen madalyayı benden daha fazla hak ettiklerini düşünerek hediye ettim, hem böylece nostalji de oldu. İnşallah sağlığımız elverdikçe yoğun zamanlarımızda bile kısa boş vakitler yaratarak buraya katkıda bulunmaya devam edebiliriz. Kolaylıklar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 10:21, 18 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

İş Birliği Projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu haftanın projesi ilgi alanınıza girebilir diye düşünüyorum :) İyi günler.--RapsarEfendim? 06:02, 24 Şubat 2017 (UTC)

Selaam, Vikipedi maddelerindeki cinsiyet dengesizliğini bir nebze önleyebilmek adına şurada listelediğim ve çoğunu kadınların oluşturduğu seramik sanatçıların maddelerini oluşturmada katkılarını bekliyorum.. Ayrıca işbirliği projesi olarak da önerdim. Bunu farklı meslek türleri için de yapabiliriz.. Iyi calismalar.--Kingbjelica (mesaj) 23:05, 12 Mart 2017 (UTC)

Babamın Sesi[kaynağı değiştir]

  • Selam Pınar, n'aber? Babamın Sesi maddesini açmış olduğun için görüşünü sormak istedim. Sence madde SM olabilecek düzeyde mi? --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 20:35, 26 Nisan 2017 (UTC)
  • Selam Hedda, yeniden hoş geldin! :) Geri dönmene çok sevindim. Babamın Sesi maddesini epey geliştirmişsin, ellerine sağlık. Bana göre SM kriterlerini karşılıyor ama SM konusunda adaylıkları pek takip etmediğim için kriterlerin ne derecede katı uygulandığından emin değilim. SMA'larda aktif olan bir kaç kişiden fikir almakta fayda var derim ben yine de. Bu ve bunu da görmüş müydün? — Pınar (mesaj) 10:41, 27 Nisan 2017 (UTC)
  • Selam Pınar -tekrardan- ve hoş bulduk. Teşekkürler güzel sözlerin için. Bianet'i kaynak olarak kullandım. Diğerini okumuştum, ödül törenindeki tartışmayı ekleyebilirim maddeye. Böylece madde tamamlanacak gibi. Kaynak bulursam Min Dît filmini de geliştirmek istiyorum. Kaynak okumaktan beynim sulandı dün. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 16:46, 27 Nisan 2017 (UTC)
  • Tamamdır. Min Dît maddesine katkıda bulunabilirim, bir araştırayım. Acaba Kürt sineması üzerine bir VikiProje mi başlatsak? Geliştirebileceğimiz film, yönetmen, oyuncu maddeleri vardır. Ne dersin? — Pınar (mesaj) 10:00, 29 Nisan 2017 (UTC)

Yaşar Kemal[kaynağı değiştir]

Selam Pınar,

Epeydir aklımda olan bir şey soracağım. Acaba Yaşar Kemal'in Şablon:Yaşar Kemal'deki röportaj ve deneme kitaplarının açılması gerekli midir? Kendimi Yaşar Kemal'e adadım ama bu kitapları açma ya da açmama konusunda kararsız kaldım.--Hedda Gabler (eski) (mesaj) 12:25, 28 Mayıs 2017 (UTC)

Kolay gelsin Hedda. "Yazılı her eseri doğrudan kayda değer" olan bir yazar olduğunu düşündüğüm için röportaj ve deneme kitaplarının da açılması gerekir diyorum ben :) — Pınar (mesaj) 12:32, 29 Mayıs 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:16, 2 Ağustos 2017 (UTC) https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Filiz_Aker&stable=0&redirect=no - Madde SAS'ta değerlendirme için bakabilirmisiniz https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Filiz_Aker&stable=0&redirect=no?--At İpi, Tut Pipi... (mesaj) 14:49, 3 Eylül 2017 (UTC)

Bu yıldız sizin için[kaynağı değiştir]

Kadın Yıldız
Malum engelin olduğu şu günlerde projedeki cinsiyet dengesizliğini gidermedeki özveriniz ve yıllara yayılan katkılarınızdan dolayı bu gecikmiş yıldız sizin için. İyi Vikiler. Kingbjelica (mesaj) 13:46, 12 Ocak 2018 (UTC)

mansplaining[kaynağı değiştir]

selam pınar, nasılsın? şu maddeyi açabilir misin uygun olduğunda? gerçi seviye 'daima kendisini yücelten beyaz erkek sendromu'ndan çok, omuz atıp tükürerek grup halinde dolaşan ergen seviyesi ama.. iki devlet başkanının 'benim önümde daha büyüğü var' diye konuştuğu bir dünyada yaşıyoruz malûm. :) [1] sevgiler, teşekkürler. kibele 11:09, 16 Ocak 2018 (UTC)

'açüklama' diye türkçeleştirilmiş. mükemmel.. :) --kibele 11:16, 16 Ocak 2018 (UTC)
@Kibele Haha Türkçesi süpermiş! Eşime anlattım, baya bir güldü :) Çeviriye başlıyorum bakalım. Sen de bir göz atarsın sonra. Kolay gelsin. — Pınar (mesaj) 05:12, 17 Ocak 2018 (UTC)

Selamlar. Attığın mesajı gördüm de, bir sayfayı örnek gösterdiğin için üzerime alındım ve cevap hakkı doğdu sanıyorum ki. Şu ana kadar bir tek yerde bile herhangi bir şahısla alakalı kişisel hiçbir problemim olmamış, bir kullanıcıyla yaşadığım herhangi bir tartışmayı (Vikipedi bazında) hiçbir şekilde Vikipedi'deki faaliyetlerime yansıtmamışımdır. Böyle bir şey var ise bugün bırakırım katkı yapmayı, bu kadar da büyük konuşuyorum. İlgili kullanıcının taraflı deişikliklerde bulunduğunu istenilen her şekilde ispat da ederim. En azından benim tarafımdan hiç kimse sistematik bir şekilde baskıya maruz bırakılmaz, kimseyle de "kanka" modunda takınmam. Burada, belki de görece en yakın olduğum kişi olan @Sakhalinio ile de çokça fikir uyuşmazlığı yaşamış, ne onun bana ne de benim ona sualsiz desteğim olmuştur. Yine bireysel olarak yüzyüze tanıştığım @Basak, @Maurice Flesier, @MHIRM, @Elmacenderesi, @Seksen iki yüz kırk beş, @Khutuck, @Merhabaviki; başka yollarla tanıştığım @Cobija, @Pragdon, @Chansey ve adı şu an aklıma gelmeyen kullanıcıların tamamıyla tartışmalar ya da fikir ayrılıkları yaşadım birçok kez. Bu kullanıcıların hepsi tek tek yazabilir, kimin ile alakalı kişisel bir problemim oldu? Bir tanesi bile demez ki "Rapsar sen bana taktın ondan böylesin". Yarın yine fikir ayrılığı yaşanacak aramızda, undan doğal bir şey yok. Ancak birçok kullanıcı benzer şeyi düşünüyor ve bir kullanıcı aksi yönde bir şey düşünüyorsave bu sayıca çok olan grup, bu tek kişiyle bir tartışma yaşıyorsa; o tek kişi zayıf, ezilmeye çalışılan, lince uğrayan kişi olmuyor. En azından kendi adıma konuşuyorum. Bu konu özelinde konuşursam da ilgili kullanıcı troldür, benimle yazıştığı mailler de bende zaten kayıtlıdır (elbette bunları burada yayınlamam gibi bir durum söz konusu değil kesinlikle). Dolayısıyla, buzdağının görünen kısmına bakmaktan ziyade daha mantıklı yaklaşmanı rica ederim. Başkasını bilmem, ama şahsıma karşı bu tip düşünce ve ithamlar ("malum bir kaç kişinin ısrarla sana yönelik kişisel saldırılarda bulunması", "tahrik etmek", "sansürlemek" -ki burada belirtmem lazım, bu kullanıcının sansürlerinden bıktığım için ilgili değişikliği yaptım, kendisine defalarca sansür yapma demişliğim var ve arzu edersen bunları da göstereyim) olmasını doğru bulmuyorum. İyi günler.--RapsarEfendim? 03:18, 19 Ocak 2018 (UTC)

@Rapsar Kimseyle kişisel bir problemim yok diyorsun ama dışarıdan öyle görünmüyor. Seninle aynı fikirde olmayan veya seni eleştiren insanların yorumlarına/değişikliklerine sert biçimde müdahale ederek, onlara kişisel ithamlarda bulunarak ortamı gerdiğini düşünüyorum. Kısacası evet, kafana takıyorsun. Hizmetlilerin de bu tür davranışları görmezden gelmesiyle, problemin daha da büyüdüğünü düşünüyorum. 2009'dan bu yana Vikipedi'ye katkıda bulunuyor, burada çok vakit geçiriyor olabilirsin ama bu sana herhangi bir üstünlük sağlamıyor. 5 kez denemene rağmen hizmetli adaylıklarında topluluğun desteğini alamadın. Seçkin içerik sorumlusu olarak hala eleştiriliyorsun. Hata yaptığını kabul ettiğin herhangi bir durumu hatırlamıyorum. Hepsi bir yana, trollük faaliyetlerinden dolayı 6 ay engellenen bir kişi olarak, Vikipedi'de hem kullanıcı hem de hizmetli olarak uzun yıllar katkıda bulunmuş bir kişiye, her fırsatta trol diye itham etmen bence niyetini gayet açıkça gösteriyor. "Birçok kullanıcı benzer şeyi düşünüyor ve bir kullanıcı aksi yönde bir şey düşünüyorsa" diyorsun ama bunun doğru olmadığını biliyorum. kibele ile sorunlu olan kullanıcılar var, doğru. sivri dilli olduğu için ve tartışmalarda geri çekilmediği için bazı kullanıcılarla sorun yaşadığını görüyorum ama bu tek taraflı olan birşey değil. kibele ile sorunlu olan kullanıcıların başkalarıyla da sorunları oluyor. Ayrıca, zaman zaman kibele'nin dile getirdiği eleştirilere ve yaptığı yorumlara hak veren birden fazla kullanıcı olduğunu da görüyorum. kibele ile kişisel mailleşmeleriniz var mı, yok mu bilemiyorum ama bunu burada açıklaman bile nezaketsizliğin ötesinde bir şey. Eğer seninle aramızda bir mailleşme olsaydı (ki yok, çok şükür) ve sen bu sözleri benim için söyleseydin, beni bu maillerin içeriğini açıklamaya zorlamak istediğini veya en azından bunu yapamayacağımı düşünerek üstü kapalı konuşarak, ortada tatsız bir şeyler olduğunu ima ederek topluluğun önünde küçük düşürmeye çalıştığını düşünürdüm. Bu nedenle iyi niyetli biri olduğunu söyleyemem çünkü yaptığın gerçekten ayıbın da ötesinde. Ben meseleye gayet mantıklı yaklaşıyorum. Ne seni tanırım, ne de kibele'yi. Sokakta görsem tanımam. 2004'ten beri buradayım. Kimseyle aramda kişisel bir bağ yok. Fakat ortada bir haksızlık varsa, buna itiraz etmekten çekinmem. Yukarıda bahsettiğin kullanıcıları neden pinglediğini de anlamadım ayrıca. Bu konuyu daha fazla uzatmaya niyetim yok çünkü herşey ortada. Kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün ama bu söylediklerim de kayda geçsin istedim. — Pınar (mesaj) 07:17, 19 Ocak 2018 (UTC)
Pınar, seni daha önce kaç kere tartışmalarda gördük? Ya da seninle kaç kere herhangi bir tartışmamız oldu (tartışma burada negatif anlamda değil)? Sen bu tartışmalara ne kadar hakimsin? Kimin hangi düşüncede olduğuna ne kadar hakimsin? Benim gözlemlediğim kadarıyla hakim değilsin, daha doğrusu hakim olduğunu gerektirecek bir veri yok elimizde. Yanılıyor muyum? Bunlara hakim olmadan, falanca bir tartışmaya dahil olarak fikrini belirtince yanlış sonuçlara varabiliyorsun. "Seninle aynı fikirde olmayan veya seni eleştiren insanların yorumlarına/değişikliklerine sert biçimde müdahale ederek" gibi bir ithamda bulundun. Lütfen gösterir misin o sert müdahaleleri? Cidden göster ki ben de anlayayım. Trol olarak tanımladığım kibele'ye evet, trol gibi davranırım. Trol olana trol derim, başka bir şey demem. Benim geçmiş hizmetlilik başvurularım, Meta hizmetlileri onaylı yanlış bir şekilde engellenme olayı gibi şeyler ne alaka? O zaman kibele de defalarca engellendi, onda hiç hata yok mu? Engellemeler sabıka kaydı değildir, öyle davranılmaması gerekir. Süresiz engellenmiş olan Levent birkaç hafta önce geri döndü. "İdam cezası" ya da "müebbet" verilmişti şimdi de af mı edildi? Bana dedikodu amacıyla mail atan birisinin maillerinden bahsettim yalnızca, ona buna trol ya da kukla suçlamalarında bulunan mailler bunlar. Benim hakkımda da başkasına atmıştır, senin hakkında da berisine atmıştır, bilemem. Bildiğim tek bir şey var, bu kullanıcı buraya zarar vermekte, yararından çok ve bu davranışlarını devam ettirdiği müddetçe burası daha da zarar görecektir. Vikipedi bir ansiklopedi mi? Evet. Buranın amacı ansiklopedi inşa etmek mi yoksa üste çıkmaya, üstte olmaya çalışmak mı? Burası bir ansiklopediyse ve katkılarla büyüyorsa, önemli olan şey katkıdır ve herkesin yaptığı katkı ortadadır. Bunu demem dahi olay oluyor mesela, "değişiklik" değil de "katkıda" bulunursak hep birlikte hiçbir sorun kalmayacaktır.--RapsarEfendim? 07:30, 19 Ocak 2018 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Selam Pinar kolay gelsin. Yasak Meyve Yayınları yönlendirmesi yapmanız üzerine size yazıyorum. İlgili yönlendirme bir yayınevini temsil ediyor sanırım; internette yaptığım araştırmada bir çok yayınlanan kitabına rastladım. Sizin yönlendirmeniz aynı yayınevinin Yasakmeyve dergisine yapıldı; oysa ki yayınevinin kapsamı daha geniş. Bu acaba sehven yapılan bir yönlendirme mi yoksa ben mi bir şeyi kaçırdım? Kolaylıklar dilerim. chanseyMesajYaz 07:21, 23 Ocak 2018 (UTC)

Selam @Chansey. Evet, kasten yönlendirdim. Yayınevi maddesi henüz oluşturulmamış ve kayda değer mi bilmiyorum ama en azından yayınladığı aynı isimli dergiye ulaşılabilsin diye yönlendirdim. İleride maddeyi yazmak isteyen, dergi maddesinin mevcut olduğunu farkeder ve bağlantı verebilir. — Pınar (mesaj) 07:44, 23 Ocak 2018 (UTC)
Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim. İyi vikiler. chanseyMesajYaz 08:20, 23 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje:Sinema Ocak 2018 işbirliği projesinde ikinci oldunuz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema İşbirliği Projesinin 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Vikiproje:Sinema kapsamında oluşturulan Ocak 2018 işbirliği projesi kapsamında düzenlenen "75. Altın Küre Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" konulu işbirliği projesinde 2. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz. Çalışmalarınızda başarılar. --Pragdonmesaj 07:17, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pinar/Ağustos 2018!
Vikiproje Sinema bünyesinde Şubat 2018 iş birliği projesi, 71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 50 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:39, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pinar/Ağustos 2018!
Vikiproje Sinema bünyesinde Mart 2018 iş birliği projesi, Akademi Ödülleri şablonundaki kırmızı bağlantılı tören maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.12, 2 Mart 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Sinema Nisan ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pinar/Ağustos 2018!
Vikiproje Sinema bünyesinde Nisan 2018 iş birliği projesi, Vikiveri'de IMDb bilgisi eksik olan maddeler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kategoride bulunan 200 maddenin IMDb bilgisinin Vikiveri'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.28, 2 Nisan 2018 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pinar/Ağustos 2018!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2018 iş birliği projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda 50 film afişinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.18, 3 Ağustos 2018 (UTC)Yanıtla