İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Maroonberet/Arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Allah belanı versin diyorum başkada birşey demiyorum[kaynağı değiştir]

yuh ya yuh artık Bu imzasız yazı Maroonberet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Yaptığınız işlem, sayfa taşıma veya geçmiş birleştirme gibi işlemler gerektirmekteydi. Neyse,şurada hakkınızda şikayette bulundum. Dilerseniz savunmanızı yazabilirsiniz. Utku Tanrıveremesaj 09:36, 2 Mayıs 2012 (UTC)
Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. M.M.ileti 10:08, 2 Mayıs 2012 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Vikipedi'de sakin ve soğukkanlı olmak, özellikle size veya sizin değişikliklerinize karşı yapılmış bir yoruma cevap verirken önemlidir. Kişisel saldırılar ve yıkıcı yorumlar durumu sadece zorlaştırır. Lütfen soğukkanlı olun ve size yapılan bir hakarete aynı şekilde cevap vermeyin. Başka bir kullanıcıya saldırmak sadece troll zararlılarını sevindirir ve durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale sokar. Lütfen yorum yaparken kibar kalmaya özen gösterin. Teşekkürler.--« ί.е. ℳ§₮» 06:52, 7 Mayıs 2012 (UTC)

Hayır, hayır[kaynağı değiştir]

Hayırdır ne oldu? Bu imzasız yazı Maroonberet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, şu yorum] size ait galiba ve biraz daha sakin olmanız dileğinde bulundum. Kolay gelsin. --« ί.е. ℳ§₮» 06:57, 7 Mayıs 2012 (UTC)
Can sıkılmaya kaldı mı iş, canınızı sıkan çok olur. Lütfen sabırla ve gerekirse tekrar, tekrar, istediğinizi nedenler göstererek anlatın. Ben mesela canım sıkıldığında kalkıyorum bilgisayarın başından, kapatıyorum Vikipedi'yi. Ya 10 - 12 saat sonra ya da bir sonraki gün tekrar geliyorum buraya ve araştırıyorum. Ardından kızdığım kullanıcıya nedenlerimi açıklıyorum. Emin olun sorun bir şekilde çözülüyor. Aksi davranışlar bize asla yarar getirmez ve hiç gerek yok. Lütfen rica ediyorum. Siz güzel katkılarınıza devam edin. kolay gelsin...--« ί.е. ℳ§₮» 07:02, 7 Mayıs 2012 (UTC)
Rica ederim efendim. Dediğim gibi soğukkanlılık her zaman iyidir. Ha bu arada film spoylerlerini geri almak zorundayım veya zorundayız. Kendinize iyi davranın. İyi çalışmalar...--« ί.е. ℳ§₮» 07:12, 7 Mayıs 2012 (UTC)
Önemli burada kendi kelimelerinizi kullanmak. Mesela küçük bir örnek vereyim. BURADA sizin eklemeniz üzerinde biraz değişiklik yaptım. Tam olarak gösterdiğim gibi olmasa da bu en azından bu eski film için kabul edilebilir. Yani asıl amaç tamamen kendi cümlelerinizi kullanmak. Umarım izah edebildim. Kolay gelsin.--« ί.е. ℳ§₮» 07:21, 7 Mayıs 2012 (UTC)
Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. M.M.ileti 09:22, 7 Mayıs 2012 (UTC)