İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Hedda Gabler~trwiki/Arşiv 4

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı:Cemallamec/Şablon

Kederi, yalnızlığı, kirlenmeyi öğrendim ve hayata benzedim.

— Tehlikeli Masallar 'dan en sevdiğim cümle.

Merhaba Cemal; Evanescence dinleyen bir kişiye daha rastlamak beni sevindirdi. Ancak beni daha da mutlu eden bir şey var ki o da çabamın karşılığını alıyor olmam. Sen yorum yaptığından beri büyük ilerleme kaydeden maddeye daha önce karşı çıkanlar bile destek olmaya başladı (gerçi aramızın naneli olduğu bir arkadaş da destek verirken karşı oya çevirdi ya neyse). Bir de sen baksan?--Ms. Naz mesaj 10:36, 20 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Cemal, nasıl gidiyor hayat? Eğer şablonlar konusunda iyiysen, senden bir şey istemem mümkün müdür? {{Şablon:Fransa YB}} şablonuna, gizle-göster seçeneği nasıl ekleniyor gösterebilir misin? Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 16:34, 20 Eylül 2008 (UTC)

Öncelikle şunu belirteyim ben yapımcıyım, wikipedi da tüm diziler veya filmler (film) yada (dizi) uzantısı yapılmış, kurumsallık olsun diye değiştirdim. Geçmişsin de değiştiğini bilmiyordum. Bilgilerinize... Patirer 21 Eylül 2008 00:09

  • Çok sağolun değiştirmeye başlayacağım --♪♫Atakan0652|mesaj 12:17, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Bu arada, Janet Jackson diskografisi maddesini bayağı geliştirdim. Bir göz atmanız mümkün müdür? Yani şimdi aday göstersem seçkin liste olur mu ki? (e ne de olsa siz bu işin pirisiniz ) --♪♫Atakan0652|mesaj 12:19, 21 Eylül 2008 (UTC)

Nightwish diskografisi[kaynağı değiştir]

Natalia Oreiro diskorafisi (muhtemelen yanlış yazdım ) sayfasında kullandığın tabloları Nightwish diskografisi için kullandım. Bir sakıncası yoktur umarım. Varsa söyle değiştireyim. İyi çalışmalar.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 15:21, 23 Eylül 2008 (UTC)

Tamam tamam hepsi aklımda. Şimdi başlangıç olarak açtım o listeyi. Bu arada merak ettim, Nightwish dinliyor musunuz? Evanescence'ın Lacuna Coil'ın Metallica'nın sürüyle fanını tanıyorum ama hiç NW dinleyen biri görmedin Üzgün--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 12:21, 24 Eylül 2008 (UTC)

Sayfanın İngilizcesinin şu bölümündeki tabloyu o haliyle eklersek çirkin gözükecek. Tablo ve kodlardan pek anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla sen bu işte oldukça iyisin. Daha güzel bir formata çevirirsen sevinirim.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 12:45, 24 Eylül 2008 (UTC)

İsim değişikliğini geri aldım.İyi çalışmalar.--Eldarion 10:24, 26 Eylül 2008 (UTC)

Selamlar deneme tahtasında denedim sorunsuz çalışıyordu, tekrar bakabilir misin? Ayrıca bildirdiğin için teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle. Boramesaj gönder 13:22, 29 Eylül 2008 (UTC)

Bunlar da sizin...

Bayramınız kutlu olsun--SE Mesaj 09:28, 2 Ekim 2008 (UTC)

Teşekkür ederim Cemal, sizin de bayramınız kutlu olsun. Bu arada size bilgi vermiş olayım, İspanya'da eşcinsel evlilik maddesini unutmuş değilim. Ancak yalnızca tatil süresince geri döndüm, tatilden sonra yoğunluğum ve vikimolam aynı şekilde devam edecek. Şu anda girdiğim bilgisayar da sürekli tekliyor ve fazla pencere açmama izin vermiyor. Oysa o maddeki düzeltmeleri yaparken bir kaç yerden kontrol ediyordum. Kısacası aklımda, ama ne zaman ilgilenebileceğimi bilemiyorum. Elden geçirmediğim iki başlık kalmıştı zaten. Döndüğümde ilgileneceğim maddelerin başında geliyor. Neyse bunları bilin istedim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 09:34, 2 Ekim 2008 (UTC)

  • Umarım fırsat buldukça uğrarsınız. Ben de size de teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim. --Yabancımsj 09:52, 2 Ekim 2008 (UTC)

Kemal Doğulu isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--DsMuratileti 12:43, 2 Ekim 2008 (UTC)

  • Merhaba; haftanın işbirliği projesine bir yorum ekledim, belkki haberdar olsanız iyi olur. Levent Abi ileti 18:38, 2 Ekim 2008 (UTC)

Peki, buna uymaya çalışırım. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 11:49, 5 Ekim 2008 (UTC)

KM aday adayı[kaynağı değiştir]

Mrb Mızrak, sizden bir şey rica edeceğim. şu sayfaya bi bakar mısınız? KMA yapmaya çalışıyorum (üstünde biraz uğraştıktan sonra KM olablir gibi geldi bana ve ben de hırs yaptım tabi) fakat neler eksik, görüşünüzü yazarsanız sevinirim.--c3mâL 12:43, 5 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba Cemal. Maddeye göz attım. Anladığım kadarıyla dizi devam etmekte. Bu da maddenin büyük bir ihtimalle sürekli güncelleneceği anlamına gelmektedir. KM kriterlerinin beşinci maddesine aykırı gibi durmakta :-(

Mızrakmsj 12:52, 5 Ekim 2008 (UTC)

Aslında şablonun kodu İngilizce Wiki'deki oyuncu şablonuyla aynı ve henüz çözemediğim bir nedenden dolayı orada "göster" kısmı çalışıyor ama bizdeki çalışmıyor. Biraz kurcaladım ama bir türlü "gizleyemedim". Tekrar deneyeceğim, bakalım başka bir çözüm var mı. Kolay gelsin. --Pinar 09:36, 7 Ekim 2008 (UTC)

  • Sorunun kaynağını buldum Tablolarda gizli/göster fonksiyonunu kullanabilmemiz için bizdeki MedyaViki:Common.js arayüz sayfası bir hizmetli tarafından değiştirilmeli. Zaten tartışma sayfasında bu yönde istekte bulunulmuş ama galiba kimse farkına varmamış. Aktif hizmetlilerden birinden şimdi ricada bulunurum. --Pinar 09:57, 7 Ekim 2008 (UTC)
  • Hmm... bende gizlenmiş gözüküyor. Internet Explorer kullanıyorsan Ctrl-F5 veya Firefox kullanıyorsan Ctrl-Shift-R tuşlarına bastıktan sonra bir denesen? --Pinar 11:54, 7 Ekim 2008 (UTC)
  • Süper Evet, bence de böyle daha iyi görnüyor. Geriye bir tek şablonu yeşilleştirmek kaldı. Hazır aklıma gelmişken ona da el atayım bari. --Pinar 12:05, 7 Ekim 2008 (UTC)

Merhabalar, dikkatimi çekti de.. kullanıcı sayfanızı mesaj sayfanıza yönlendirme yapmışsınız. Eğer bunun çok kişisel bir nedeni yoksa, sayfalar arası bu tür yönlendirmeler diğer kullanıcılar için yanıltıcı olabileceği endişesiyle geri almanızı rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 09:55, 7 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba, yönlendirmeyi kaldırdım! Kullanıcı sayfasını oluşturmayı sevmediğim için yönlendirmiştim eğer bu bir kişisel sebep ise ve kural dışı değilse yönlendirme tekrar yapabilir miyim? Kolay gelsin.--c3mâL 10:10, 7 Ekim 2008 (UTC)
Anlayışınız için çok teşekkürler. Farklı isim alanları arasındaki yönlendirmeler kural dışı evet. Kullanıcı sayfası oluşturmayabilirsiniz elbette, bu tamamen size kalmış. Ama yönlendirme yerine boş kalması daha uygun olacak. İyi çalışmalar, teşekkürler. --M. M. ileti 11:08, 7 Ekim 2008 (UTC)

Tebrikler, teşekkürler...[kaynağı değiştir]

Yorulmaz Paylaşımcı Yıldızı
Son değişiklik devriyeliğinden hazırladığınız güzel maddelere kadar; çok çeşitli ve devamlı katkılarınızdan dolayı, bir Vikipedi okuru olarak sizi tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım. Güzel katkılarınızın devam etmesi dileğiyle ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - noumenon Θ mesaj 01:53, 8 Ekim 2008 (UTC)

Tek kişilik oyun[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Sorunuzu gördüm, cevap üzerinde çalışıyorum Aklıma bir iki alternatif geliyor ama ödevin nasıl bir şey olduğuna göre değişir (sanırım kendiniz oynayacaksınız?). Size bu akşam bir cevap göndermiş olurum sanırım (burada kayıtlı e-postanıza). İyivikiler... homonihilis // ileti 14:43, 9 Ekim 2008 (UTC)

Bu arada tebriğiniz için de teşekkürler. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:45, 9 Ekim 2008 (UTC)
E-posta mesajım size ulaştı mı? İyivikiler... homonihilis // ileti 10:59, 10 Ekim 2008 (UTC)
Ben de maili atmayı beceremedim sandım da birkaç defa daha gönderdim sanırım. İyivikiler... homonihilis // ileti 11:04, 10 Ekim 2008 (UTC)

Resim yükleme uyarısı[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 12:37, 10 Ekim 2008 (UTC)

İskenderun maddesinin KM adaylığı konusunda yorum yapımışsınız. Gerçekten çok teşekkürler. Lütfen daha da ayrıntıya iner misiniz? "Farklı dillerdeki isimleri" bölümü gerçekten gereksiz mi?--@Łĭ® 09:21, 11 Ekim 2008 (UTC)

Infobox musical artist şablonu sil etiketi[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

Şablon:Infobox musical artist'i sil ile etiketlemişsiniz fakat ben o şablonu düzenliyor ve Türkçeleştiriyorum. Bundan önce yanlış şekilde oluşturulmuş şablon. Aynı zamanda bu şablonu kullanacağım çalışmalarım var. Umarım yanlış bir şey yapmadım. Teşekkürler. --Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 12:15, 11 Ekim 2008 (UTC)

SM şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, o şablonlarda kullanılan zaman parametreleri bizde Türkçe olarak çıkmıyor. Mesela Şablon:Günün seçkin resmi... Örneği: Resim:Lake mapourika NZ.jpeg. Bu sebeple şimdilik başka bir çözüm yolu bulana kadar o şablonları taşımayı tercih etmesek daha iyi olur diye düşünüyorum.--Machiavelli' msj 10:21, 13 Ekim 2008 (UTC)

Şaka mı bu...[kaynağı değiştir]

Sevgili Cemal,

Ben imzamdan "ay yıldız" resmini kaldıralı yıllar oldu. Nereden böyle bir kanıya vardınız acaba???--@Łĭ® 12:48, 13 Ekim 2008 (UTC)

Bi Bakarsanız...[kaynağı değiştir]

Buraya YENİ Yorumlarınızı bekliyorum... Teşekkürler...--@Łĭ® 18:15, 13 Ekim 2008 (UTC)

Önemli bile değil...[kaynağı değiştir]

İmza konusu hiç önemli değil. Alçakgönüllülüğünüz için teşekkürler. Ayrıca oyunuz için de...--@Łĭ® 14:33, 14 Ekim 2008 (UTC)

Slm, şu iki maddeye bakar mısınız, içerikler aynı!

Bir de şu maddenin telif duruma bakar mısınız?

Kolay gelsin.--c3mâL 10:04, 15 Ekim 2008 (UTC)

  • ilk maddenin tartışma sayfasına yorumumu bıraktım. ama içeriklerin doğruluğundan tam olarak emin değilim. su kaynakları maddesini de telifsiz sürümüne çevirdim. kolay gelsin. --kibelemesaj 10:20, 15 Ekim 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Siz mesajı yazarken zaten anlam ayrım sayfasına o şablonu ekliyordum. :) Parantez konusunda da bundan sonra dediğiniz gibi yaparım. Bu imzasız yazı Dr.tolga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Angut (kitap)[kaynağı değiştir]

Bu makaleyi başlatmayı düşünüyordum ancak kapattınız. Bu imzasız yazı Dr.tolga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • 3. bir anlamı daha olduğu için anlam ayrımı daha uygun olmaz mı? Bu imzasız yazı Dr.tolga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • bilgi için teşekkürler, bu durumda 3. anlamını da eklersek en uygunu anlam ayrımı sayfası oluyor.--Dr.tolga 10:57, 15 Ekim 2008 (UTC)

Selam, ben fransadan bir wikiciyim. Wikipedianın Turkiye sitesine, ünlü futbolcuların maddelerini yazıyorum (valbuena - karim ziani mesela). Valbuena sayfasıni model aldığım için başta sayfalar aynı oluyor. Lutfen sayfaları silip değiştirmeden, biraz bekleyiniz. Türkcem (malesef) biraz kısıtlı olduğu için, sayfaları yazmam biraz zaman istiyor.

Teşekkürler, Bayram Bu imzasız yazı 81.255.178.243 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

avrupa yakası 6.sezon[kaynağı değiştir]

avrupa yakası 6.sezon maddesi enfes gidiyor. ellerinize sağlık. ;) --Triancula ileti 15:02, 17 Ekim 2008 (UTC)