Kullanıcı mesaj:Gökhan/1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Arşiv: 1 | 2

.

Hoş geldin Kuara!

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

uannis 09:57, 22 Şubat 2007 (UTC)


Hoşgeldin

Hoşgeldin --Zamanusta 00:29, 11 Nisan 2007 (UTC)

Ya da

Sayenizde yakında açtığım maddelerde hata kalmayacak :) Kolay gelsin... Tyrex_rean 10:17, 23 Nisan 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 06:18, 21 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın İşbirliği

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Uannismsj 13:13, 22 Haziran 2007 (UTC)

Aynı-Ayni

İyi çalışma :) Khutuckmsj 03:01, 30 Haziran 2007 (UTC)

Gratitude

Thankyou so much Kuara for your Excellent translation effort!

I am very very Grateful.

May you be blessed and may Turkish prosper!

(In the future, if you ever need any articles to be translated into the Chinese or Taiwanese language, then I would be glad to help you). --Jose77 21:31, 7 Temmuz 2007 (UTC)

İstek

Merhaba Kuara, şu haritacığı da sana zahmet Türkçeleştirebilir misin? Çok küçük bir işi var :) İyi çalışmalar. --Danbury iletihehehe 11:20, 24 Temmuz 2007 (UTC)

  • Ellerine sağlık. Eksiği yok, fazlası var :) Teşekkürler. --Danbury iletihehehe 12:44, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Ödül

South america tr.jpg
Bu zorlu Güney Amerika kıtası haritası dahil bir çok haritayı Türkçeleştirirken verdiği üstün başarıda dolayı bu ödül Kağıt tarafından Kuara'ya verilmiştir. İyi günlerde kullanman dileri ile--A-4 13:16, 3 Ağustos 2007 (UTC)
Mutlu olmana sevindim. Bak bende mutlu oldum şimdi. Mutlu olan insanlar gördükçe mutlu oluyorum işte. sana şimdi bir e-mail atacaktım baktım ki e-mail adresimi göstermemişim vikipedide ziyanı yok. Yalnız senden isteğim (eğer becerebilirsen (altından kalkabilirsin (sana inanıyorum (ha gayret (çok mu abarttıum:P))))) bu resimleri buraya değilde commonsa eklemen yani türkçeleştirilmiş haritalar diye bir sayfa açıp oraya koyabilirsin ya da ne bileyim commonsta aktif kullanıcılardan yardım alabilirsin. Herneyse haritalar için teşekkürler sağlıcakla kalın--A-4 17:20, 3 Ağustos 2007 (UTC)

Vikipedi:VikiProje Harita ve Şema Türkçeleştirme Al bakalım .İyi günlerde kullan--A-4 18:09, 3 Ağustos 2007 (UTC)

Telif etiketi

Merhabalar. Lütfen Resim:South america tr.jpg resmine VP:RTE sayfasında bulabileceğiniz telif etiketlerinden uygun olanı yerleştiriniz. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 23:08, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği projesine davet

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.


Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var.
Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.

Fizik Portali

Sayın Kuara sizi Fizik portalı katılımcılarının da fikrini alarak yeni haftanın konusu ve haftanın resmi belirlemek istiyorum bir fikriniz var mı... --nano 18:20, 8 Ekim 2007 (UTC)

Fizik Portalı

Fizik Portalının Anasayfasını güncelledim bir ara bakıp görüş bildirirseniz sevinirim...

Merhabalar

Sizinle hiç yazışmamız olmadı, ama herşeyin bir ilki vardır. Bir sorum, tanışmamızın temeli olsun.. Kullanıcı sayfanızdan bir-iki küçük alıntı yaptım, umarım sakıncası yoktur. Soruya gelince: vikihaberde kullanılan gizle/göster fonksiyonunun temeli nedir, kendi kullanıcı sayfamda ve diğer yerlerde nasıl uygulayabilirim? Çok fazla html bilmiyorum idare eder, az bilgim var.. Şimdiden teşekkürler yanıtınıza. Levent Abi ileti 18:32, 10 Ekim 2007 (UTC)

Tekrar merhaba; ayrıntılı ve sıcak yanıtınıza teşekkür ederim. Dün eklemeyi unutmuşum; denk geldikçe katkılarınızı takdir ederek izlemeye çalışıyorum. Verdiğiniz bilgileri hemen denemeye başlayacağım. Umarım yapabilirim, böylece kullanıcı sayfamı sadeleştirmeyi hedefliyorum. Benim de herhangi bir konuda herhangi bir yardımım olursa sevinirim, yeni viki-dostluk temelinde tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 04:00, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun.. Az oldu, kusura bakılmasın.) --Hasan Sami 05:35, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabrican76mesaj 16:34, 11 Ekim 2007 (UTC)

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:44, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Aşkolsun ben de kaybolucak, Viki'yi bırakıcak göz var mı? Haritan da ayrıca harika olmuştu ne münasebet o kadar kötü müydü :) Sınav için iyi dileklerine çok teşekkğr ederim, ben de senin bayramnı kutlar, nice bayramlara erişmeni dilerim. Hoşçakal. --Danbury iletihehehe 18:18, 11 Ekim 2007 (UTC)


Bayramınız kutlu olsun

Vikipedideki evime sevgi dolu içtenliklerinizle bayram ziyaretine geldiniz. Bende size elim boş gelmedim. Bayramınızı kutluyor ve esenlikler diliyorum. SBM (10:08 GMT +2 Bayramın 1.günü)

Bu baklava bayram nedeniyle zat-ı halinize ikram olunur. Kullanıcı:Striker buz matrix

Yanıt

Bayramm tebriklerine yanıtım Köy çeşmesi - ilginize" bölümünde. Sevgiler. Levent Abi ileti 08:46, 12 Ekim 2007 (UTC)

teşekkürler, iyi bayramlar :) Khutuckmsj 11:42, 12 Ekim 2007 (UTC)


İyi bayramlar

Daha nice mutlu bayramlar, yurdumuzda kardeşlik ve barış dolu günler geçirmemiz dileğiyle, sevgiler... The cat 14:00, 12 Ekim 2007 (UTC)

Fizik Portalı

Anasayfanın güncelleme tarihi gelmiştir. Uygun bulduğunuz bir resim ve makale ismi ile ileti atarsanız anasayfada yayınlayabiliriz. İyi günler/geceler.--nanomsj 13:30, 16 Ekim 2007 (UTC)

Resim- geri alma

Merhabalar. Eski resimleri geri almak tabiki mümkün. Resmin bulunduğu sayfada kaynağının lisansının belirtildiği sayfada yani dosya geçmişi bölümü var oarada versiyonları, dosyanın üstüne yeni bir resim yüklenip yüklenmediğini görebilirsin. Hemen yanında da geri al yazısı var onu tıklaman yeterli. Bu tür resimleri türkçeleştirdiklerini yani commonsa yüklemen daha iyi olur. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:01, 19 Ekim 2007 (UTC)

Selam

Kuara selam. Öncelikle sinema maddelerine yaptığın katkılar için teşekkürler. Sonrasında Portal:Sinema'yı biraz düzenledim. Bu seferlik Gündemdeki madde, resim, biyografi gibi bölümleri ben seçtim ama başka adayların varsa çok sevinirim. Birde göster-gizle olayını nasıl yaptın? Levent Abi'de sormuş ama bulamadım. Şablon:CFCA'da kullanmak istiyordum ama olmadı. Oysa ingilizce wikideki aslında var. Neyse görüşmek üzere. Kolay gelsin : )))--Sophia 17:05, 25 Ekim 2007 (UTC)

Çeviri talebi...

İyi günler. Üçüncü seviyeden İngilizce bildiğinizi gördüm. İngilizcesi seçkin madde olan Finlandiya Bağımsızlık Savaşı maddesine yardımcı olur musunuz? Kolay gelsin...--Mehmet Baran 09:38, 2 Kasım 2007 (UTC)

Şimdilik bir işbölümü yok. Fakat eğer ilgi artarsa iş bölümü de düzenleyebiliriz. Amacımız önce Türkçe'ye çevirmek sonra elimizdeki Türkçe kaynaklarla geliştirmek... İlginiz için teşekkür ederim. Kolay gelsin :D--Mehmet Baran 10:49, 2 Kasım 2007 (UTC)

Teşekkür

Teşekkürler Kuara, mesajın beni mutlu etti. Sen de arı gibi çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu arada, Tartışma:Jack Vance sayfasına göz atabilirsen iyi olur, belki yardım edebilirsin. Kolay gelsin. --Yabancımsj 09:56, 14 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Büyük desteklerinizin olduğu Finlandiya Bağımsızlık Savaşı maddesi SM'ye bir adım kala çevirisi bırakıldı. Lütfen çevirinin bitmesine yardımcı olun!. İyi akşamlar.--Tuz 15:21, 18 Kasım 2007 (UTC)