Kullanıcı mesaj:Burcay

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. Danbury ileti 17:46, 29 Ocak 2007 (UTC)



Bu yaptıklarının mantıklı bir açıklaması var mı? Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Bu saldırıları kes yoksa engellneceksin! Danbury ileti Vikipedi'de deneme yaptığınız için teşekkürler. Denemeniz çalıştı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Ansiklopedimize nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Erhan 18:48, 27 Şubat 2007 (UTC)

Vikipedi'de deneme yaptığınız için teşekkürler. Denemeniz çalıştı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Ansiklopedimize nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Erhan 14:37, 1 Mart 2007 (UTC)


Maddelere imzamızı atmıyoruz. Sadece tartışma ve mesaj sayfalarında kullanıyoruz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 04:49, 22 Haziran 2007 (UTC)