İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Ahmet448

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veni, Vidi, Viki

Geldim, Gördüm, Vikiledim

Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Kullanıcıların katkılarıyla oluşan özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Viki'ye alışmanız için birkaç küçük ipucu:

  • Vikipedi bir ansiklopedi projesidir. Ansiklopedik olmayan içerik Vikipedi'de kullanılmaz.
  • Sayfanın üst kısmındaki "değiştir" butonunu tıklayarak istediğiniz sayfada değişiklik yapabilirsiniz.
  • Bu butonu tıkladığınızda önünüze madde içeriği gelecek. Bu içeriğe yeni bilgiler ekleyebilirsiniz.
  • Eklediğiniz bilgilerdeki belli kelimeleri [[çift köşeli parantez]] içine alarak bu isimli Vikipedi maddelerine bağlantı verebilirsiniz.
  • Belli kelimeleri '''üç tırnak''' içine alarak kalın yazı, ''iki tırnak'' içine alarak italik yazı ekleyebilirsiniz.
  • Tek sınırlamamız, Vikipedi'ye kesinlikle kopyala/yapıştır yöntemiyle bilgi eklememeniz. Diğer web sitelerinde bulunan bilgiler aksi belirtilmedikçe teliflidir. Vikipedi'de telifli içerik bulundurulmaz, Vikipedi'deki tüm bilgiler kamu malıdır.

Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Eğer bir sorunuz olursa burayı tıklayarak bana mesaj bırakabilir veya danışma masamıza mesaj bırakarak başka bir Vikipedist'ten cevap alabilirsiniz. Cesur olun, yazılacak daha çok madde, paylaşılacak çok bilgi var! Şimdiden iyi çalışmalar.


Kullanıcı:Striker buz matrix
Bu mesajı kendi ellerimle yolluyorum, otomatik mesaj değil :)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Khutuckmsj 15:52, 20 Ocak 2008 (UTC)

Lütfen maddelerde anlamsız değişiklikler yapmayınız. Matematik mühendisliği ile ilgili konuları Matematik Mühendisliği maddesinde yer veriniz. Israrlı davranışlar ve reklam yapmak vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 11:38, 21 Ocak 2008 (UTC)

Vikipedi sayfalarına zarar vermeyin[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler.

Sağlamcıileti 11:40, 21 Ocak 2008 (UTC)

Reklam link verme[kaynağı değiştir]

Maddelere ilgisiz dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir. Eldarionileti 12:29, 21 Ocak 2008 (UTC)