Kullanıcı mesaj:İtfaiyeci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 1 yıl önce Proje daveti başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz İtfaiyeci!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. --Vikipedist 23:04, 17 Mayıs 2008 (UTC)

Merhaba editörlüğe gerek olmadan da vikiye katkılarınızı yapabilirsiniz. Editörlerin tek farkı; kullanıcıların yaptıkları değişikliklerin vikipedinin ansiklopedilik, biçem vb. kurallarına uygun olup olmadığını kontrol edip uygunsa onaylamak değilse eski haline çevirmektir. Vikiyi kullanmaya devam edip tecrübelerinizi artırdıkça bu sürüm kontrolünde yer almak için belki ilerde tekrar adaylığınızı koyabilirsiniz. İyi vikiler. --Anylaiileti katkılar 09:32, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Bu arada, yazdığınız mesajlardan sonra imza atmayı unutmayın. Alta şablonu ekliyorum.
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ (tilde) işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt gr+Ü tuşlarına (Mac'te: ⌥ Opt+Ü veya N) birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli.

--Anylaiileti katkılar 14:19, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Anlaşıldı. İlginiz için teşekkür ederim. Fireman 22:58, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Kaynağı belirsiz dosya[kaynağı değiştir]

I. Dede 21:45, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Sorun düzeltildi. Fireman 22:59, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Editörlük başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba İtfaiyeci. Editörlük başvurusu sırasında farkettim, uzun süredir Vikipedi kullanıcısısınız, fakat editör olmak için yeterli sayılabilecek kadar katkıda bulunmamışsınız. Sizleri cesur olmaya ve daha fazla katkı yapmaya davet ediyorum. Kolay gelsin, çalışmalarınızda başarılar. Nazif İLBEK 14:17, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Sayın Nazif İLBEK, Editörlük başvuruma göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ederim.Sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum.Bende zaten sizin düşüncenizde olduğum için editörlük için başvurmuştum.Ama editörlüğe kabul edilmesem dahi katkılarıma devam edeceğim.Saygılar... Fireman 23:01, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba İtfaiyeci, AK dosyalarını sadece maddelerde kullanabiliyoruz bu sebeple kullanıcı sayfandaki İBB logosunu çıkarman gerekiyor. Kolay gelsin. --Gökhan 22:42, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Kaldırıldı. Fireman 22:54, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Gökhan 22:59, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Uyarınız için ben teşekkür ederim.Fireman 23:02, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı[kaynağı değiştir]

Selamlar. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı maddesi aynen kopyalanmış içerikten oluşmakta. Bekletmeli sil şablonu koyuyorum. 1 hafta içinde maddeyi aynı anlama gelecek şekilde kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir dilde yazmazsanız madde telif haklarını ihlal etmesi sebebiyle silinecektir. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 23:34, 30 Eylül 2011 (UTC)

A.selam. Wikipedide herhangi bir görevim yok.Ama bir şeyler katma isteğindeyim.Fazla tecrübem olmasa da wiki kurallarını uygulamaya çalışıyorum ve dediğiniz maddeyi yazarken de bunları çok düşündüm altını çizerek söylüyorum kesinlikle kopyala yapıştır yapmamaya çalıştım.Buradaki görevlileri de anlayamıyorum.Ben maddeyi yazdıktan sonra bazı görevliler tarafından hep değişikliğe uğruyor diğer maddeler gibi.Onların kabahatini ben üstlenemem.Ben maddeyi yazdığım zaman kurallara tamamen uymaktaydı.Editörlerin madde üzerindeki değişiklikleri yüzünden zırt pırt uyarı alamam.Gayet iyi niyetli bir iş yapmaya çalışırken engellenmek hevesimi de kırıyor.Artık madde üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayacağım.Nasıl olsa sizin borunuz ötüyor.Keyfiniz bilir maddeyi silebilirsiniz.Hatta aşırıya kaçarak üyeliğimi bile silebilirsiniz artık.Hiç bir yorum yapmayacağım bildiğinizi yapın. İtfaiyeci 09:32, 1 Ekim 2011 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:50, 20 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İtfaiyeci,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:56, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşma imzası.[kaynağı değiştir]

Merhaba İtfaiyeci. Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması sayfasında buluşmaya katılacağınızı bildirmişsiniz. Ancak henüz bir buluşma planı yok :) Değişikliğinizi geri alıyorum bu yüzden. Buluşma planı en kısa sürede hazırlanacak (gibi duruyor). O zaman size haber veririm :) Size uygun mu? :) İyi vikiler... Emperyan-ileti 19:03, 5 Ekim 2011 (UTC) Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:59, 1 Eylül 2012 (UTC)

Vikiproje Din Daveti[kaynağı değiştir]



Vikiproje Din Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi Din ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Din projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. MediaWiki message delivery (mesaj) 22:55, 9 Ağustos 2017 (UTC)


Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu Din İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 15 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje Din İş Birliği Projesi olan Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu projenin bitmesine kalan son 15 gün. Proje bitim tarihi olan 30 Ağustos 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj Vikiproje İnternet toplu mesaj listesindeki kullanıcılara otomatik olarak gönderilmşitir. Bu tarz mesajlar almak istemiyorsanız listeden adınızı kaldırabilirsiniz -- MediaWiki message delivery (mesaj) 00:43, 15 Ağustos 2017 (UTC)


Vikiproje Ankara davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Ankara davetiyesi
İyi günler...
Ankara ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Ankara Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

--LisafBia6531 MediaWiki message delivery (mesaj) 21.51, 29 Haziran 2022 (UTC)Yanıtla

Proje daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Ankara davetiyesi
İyi günler...
Ankara ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Ankara Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

MediaWiki message delivery (mesaj) 03.21, 17 Temmuz 2022 (UTC)--LisafBia6531Yanıtla

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.