İçeriğe atla

Kategori tartışma:Ulusal İdare Okulunda öğrenim görenler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yıllara göre École Nationale d'Administration mezunlarını ayırmak bana pek doğru gelmedi @Sarv. Bunları sadece École Nationale d'Administration mezunları kategorisinde sıralamamız yeterli gibi. --Maurice Flesier message 09:21, 19 Ağustos 2017 (UTC)

@Maurice Flesier ben açıkçası yıllara göre ayırmanın iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta Fransızca vikipedide bir de 'promotion'lara göre öğrencilerin sınıflandırıldığı bir sayfa var ama bence bu benim yaptığım daha kullanışlı diye düşünüyorum. Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim. --Sarv Sarv 22:07, 19 Ağustos 2017 (UTC)
Yıl ayrımı bence de ansiklopedik değil. Galatasaray Lisesi mezunları da bu kapsamda değerlendirilmeli. --Superyetkinileti 17:20, 21 Ağustos 2017 (UTC)
Hem yıl alt kategorilerinin birçok üniversite ve eğitim kurumunun kategorisinde bu tür girişimlere örnek olabilir. Bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek olmadığını da düşünüyorum. Kesinlikle, Galatasaray Lisesi veya varsa benzer kategorilerden de yıl ayrımlarının "...mezunları" kategorilerine taşınması en doğrusu. --Maurice Flesier message 10:18, 22 Ağustos 2017 (UTC)