Şablon tartışma:Türkiye-yerleşim-taslak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Şablonlar (Şablon-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu şablon, Vikipedi'deki Şablonlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Şablonlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Şablon  Bu şablon için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 
.

Makalenin içeriğini geliştirerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz. İçerik geliştirilmesi esnasında şu noktalara dikkat etmeniz Vikipedi'nin genel yapısı açısından yararlı olacaktır:
1. Başka bir siteden "kopyala-yapıştır" işlemi ile yetinmeyiniz. Çeşitli kaynaklardan yararlanılması doğal olmakla birlikte, bu kaynakların yaklaşımlarının, oldukları gibi aktarılırsa, ansiklopedik tarzdan çok farklı olabileceğini unutmayınız. Ayrıca, Vikipedi'de metin yazım kuralları farklı özellikler taşıdığından, bu kuralları okuyunuz ve makalenin son aşamadaki görünümüne dikkat ediniz. Sayfanızı kaydetmeden önce 'Önizlenimi göster' düğmesini kullanınız.
2. Metninize imza atmayınız; ancak kaynaklarınızı belirtiniz ve bu kaynakların bağlantılarını ekleyiniz (resmi organlar, basın yayın, eğitim kurumlarının ortaya koyduğu çalışmalar, şahsi araştırmalar -tezler, makaleler gibi- vs.).
3. Konu ettiğiniz yerleşimin, yörenin, buralara yabancı olan kişiler için ilginç olabilecek bilgi ve özelliklerini (ticari, turistik, ekonomik, coğrafi) öncelikle vurgulayınız. Bu anlamda, bir veya iki görsel malzeme (fotoğraf, çizim vs.) eklemeniz yararlı olabilir.
4. Aşırı ölçüde düzenlemeye ihtiyaç gösteren, görünüş açısından çirkin veya taraflı/saldırgan içerikli/üsluplu makaleler çok kısa bir süre içinde silinmektedir. Tartışmaya açık konuları ilgili makalenin tartışma sayfasında belirtebilirsiniz.
5. Vikipedi'ye aktardığınız her türlü materyelin telif hakkı ve yayın izni durumuna özellikle dikkat ediniz. Telifli yazı ve görsel malzemeler çok kısa süre içinde silinmektedir.

--cretanforever 13:53, 19 Mart 2006 (UTC)