Şablon tartışma:Kullanıcı Ateist

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Şablonlar (Şablon-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu şablon, Vikipedi'deki Şablonlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Şablonlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Şablon  Bu şablon için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 

bence bu şablon zaten varolan iç karışıklığı tetikler..Yorum yaparken BAZI insanlar "zaten ateistsin vs.." gibi meselelere girerler,girebilirler.Gereksiz tartışma olur.--Nihan 23:01, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Bu konuda doğru yaklaşım ne emim değilim. Şimdiye kadar her türlü sıfat eklendi. Nereliyiz, hangi takımı tutarız vs. Hatta geçenlerde kendini türk hissetmek gibi ilginç bir şablonun tartışması da vardı. Bu tür şablonlar olmasa iyi olur ama kuralımız da yok bununla ilgili... --Volkan 23:24, 3 Mayıs 2006 (UTC)
Ben en-wiki'de var diye yaptım şablonu. Dinlerin şablonu oldu. Bu da olmalı dedim. Ama dini maddeler ile tartışmalarda Nihan'ın dediği olabilir. Memty 23:29, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Benim için hiç sorun değil,zaten eğlence amaçlı filan diye konuşulmuştu.Eğer herkes iyiniyetli yaklaşırsa sorun olmaz.Saygı vs..--Nihan 23:35, 3 Mayıs 2006 (UTC)

  • İnsanların önyargılı yaklaşmasına neden olabiliyor bu şablonlar, doğru. Ama kişisel fikir/inanç/inançsızlığını ifade etmek insanlar, sırf diğerleri önyargılı yaklaşacak diye kaçınmak zorunda değil. Kullanılmasa bu tür şeyler herhalde daha iyi olur topluluğun birlik ve beraberliği için ama sonuçta öncelik bireyde, isteyen alsın kullansın, bu tür şablonları kısıtlayamayız... diğer Vikipedi'lerde çok daha absürd şablonlar var. Sanırım bu da özgürlüğün bir parçası. - Noumenon 08:00, 4 Mayıs 2006 (UTC)