Şablon tartışma:Futbol kulübü bilgi kutusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Düzenlemeler[kaynağı değiştir]

Logo boyutlarını kendi göz zevkinize göre düzenlemeden önce konuyu tartışmaya açmış olsaydınız daha uygun olurdu. Sonra eski haline getirince logo boyutlarını kurcalamış olup suçlu çıkan da biz oluyoruz. Brujahrg 12:37, 27 Temmuz 2006 (UTC)

İki adet aynı işe yarayan şablon var[kaynağı değiştir]

Sanırım birini egale etmemiz (kullanımdan kaldırmamız) gerekiyor. Vikipedi:VikiProje Spor#Duyurular kısmında oylamaya açalım birini tamaman emekli edelim, (diğer şablon; Şablon:Futbol kulüp bilgi) --~Tarkovsky~ 21:23, 19 Eylül 2006 (UTC)

İki adet değil üç adet var Şablon:Futbol kulübü

Türkçeye uygun başlıkta olanlar kalmalıdır. Futbol kulübü bilgisi bana daha uygun geliyor.--Patron

Tarkovsky'ye de belirttim; bu şablon gereksiz bilgiler içermektedir. Kulübün e-mailinin hiçbir getirisi yok bence; en:wiki'de de böyle bir şablon yok. Web sitesine gelince dış bağlantılar kısmına eklenebiliyor zaten. Viki'nin genelinde şablonların kullanılma yüzdesine bakılırsa Şablon:Futbol kulüp bilgi'nin çok daha yaygın olarak kullanıldığı görülecektir.----Serkansporfcmesaj 11:20, 13 Ocak 2007 (UTC)

Bu konuyu hallettim. Şablon:Futbol kulüp bilgi artık yok/kullanılmıyor. SONSAVASCI 02:31, 10 Temmuz 2007 (UTC)

Parametre hatası[kaynağı değiştir]

Şablonun sonundaki {{col-begin}} {{col-3}} {{col-end}} satırları çıkarılmasın. Aksi takdirde şablon bozuluyor. Bu imzasız yazı CobiJa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15 Eylül 2010