İçeriğe atla

Şablon tartışma:Bekletmeli sil

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yeni şablonumuzun daha iyi anlaşılmasına yönelik bazı küçük düzenlemeler yaptım; "şablonun konulduğu tarih" ile ilgili yeri düzelttim, sanırım işe yarıyor; ancak daha önemli bir sorunu gördüm. Bu şablonu eklediğimiz sayfalar, "tüm şablonun içeriği kopyalanmış" halde görünüyor, sanırım o sayfada değiştire basılsa bile şablonun

{{Subst:Bekletmeli sil}}

şeklinde görünmesi gerekir, bu işlemin nasıl yapılacağını bilmiyorum ama bu işten anlayan biri tarafından bunun düzeltmesi gerekir diye düşünüyorum? Teşekürler. Cat msj 09:50, 5 Ocak 2008 (UTC)

  • Ayrıca kategorilemede de sorun var, şablonun eklendiği sayfada tarihle açılan kategorilerin otomatik olarak Kategori:Silinmesi önerilmiş tüm maddeler kategorisinde toplanmış olması gerekmekte. Bilgililere duyulur :) Cat msj 09:54, 5 Ocak 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Tam olarak neyi düzelttiğinizi anlayamadım... ^_^ subst kısmında ufak bir yanlış anlama var sanırım; hayır değiştire bazıldığında {{subst:bekletmeli sil}} gözükmemeli; subst kullanımı dolayısıyla şablonun şablon sayfasındaki kodu yani temel içeriği gözükmeli sadece tarih vs. kısımları o güne göre özel olarak konmuş olmalı. Bunu da eski şablon yapıyordu... Kategorilerde de bir sorun yok. Otomatik olarak açılan kategoriyi bir kategoriye koymuyoruz. Kategorinin kırmızı çıkması lazım zaten, şablonu ekleyen kişi, kırmızı çıkarsa kategori o kategoriyi [[Kategori:Silinmesi önerilmiş tüm maddeler]] kategorisinin içine koyarak oluşturuyor. Yani sistem şu an resim etiketlemekte kullandığımız sistemin aynısı. Daha fazla bilgi için belki o sayfalara göz atmanız daha iyi olur: {{Belirsiz}} gibi. Umarım anlatabilmişimdir... yani subst kısmı da şu anki şablonda düzgün çalışıyor (subst'ın kaydettikten sonra çıkmaması gerekir dediğim gibi kaynak kodun çıkması gerekir), eklenen kategorinin de yeni kategori olması hasebiyle kırmızı olması, kullanıcının açması gerekir... bildiğim kadarıyla wiki kodlama dilinde otomatik kategori açacak şekilde şablonu değiştirmemiz mümkün değil. Tabii yanılıyor da olabilirim; yazılımdaki gelişmeleri yakından takip etmiyorum... Bu şablon çok sorunluydu, çalışmasını zor sağladım diyebilirim... büyük ihtimalle gözden kaçmış bir nokta olabilir onun için. Gözünüze çarpan başka bir nokta varsa mutlaka belirtin göz atalım ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 01:25, 10 Ocak 2008 (UTC)
  • evet sanırım bir sorun var, ya da benim anlamadığım bir durum.. mesela Frizye sayfasına 6 ocak'ta etiket yerleştirdim ve o kırmızı sayfayı da ana kategoriye yerleştirdim. ancak sayfadaki kategori her gün o güne göre tarihleniyor, yani şu anda 10 ocak olarak ve kırmızı görünüyor. :( --kibelemesaj 08:21, 10 Ocak 2008 (UTC)
  • Ben kullanırken öyle bir sorun yoktu; son değişikliklerde ufak bir çakışma vs. olmuş olabilir kontrol ediyorum... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 16:30, 10 Ocak 2008 (UTC)
  • CURRENTDAY vs. kısmında subst sorunu varmış, düzelttim sanırım şimdi. Deneme tahtası'nda doğru şekilde çalıştı ama sorunla karşılaşan olursa belirtsin tekrar göz atalım; zira kesin gözümden kaçan bir nokta olmuştur ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 16:59, 10 Ocak 2008 (UTC)
  • Gerekçeyi göstermiyor sanırım şu haliyle ? -- Gökdeniz Karadağ 23:38, 6 Şubat 2008 (UTC)

Şablondaki tarih bilgisi hatası[kaynağı değiştir]

Şablondaki tarih bilgisi otomatik olarak sistemden alındığı için maalesef 5 gün bekleme kriterini algılanamaz hale getiriyor. Dolayısıyla bu ksımın düzeltilip otomatik değil elle bir değişken olarak girilmesi gerekiyor sanırım. Yorum? --Manco Capac 08:09, 4 Nisan 2008 (UTC)

Kullanım zorluğu[kaynağı değiştir]

Diğer şablonlara benzer şekilde kullanımı kolaylaştırılsa? '|' ile kullanabilsek? --Stultiwikiabana yaz 01:37, 4 Nisan 2011 (UTC)

  • Şablonun İngilizcesinden çevrilmesi lazım. O zaman dediğiniz şekilde kullanabiliriz.--Reality 17:20, 15 Haziran 2011 (UTC)