Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Seyhan Rotary Anadolu Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Seyhan Rotary Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

  • Silinsin Silinsin VP:OKUL kriterlerini sağlamaması ve telif ihlali oluşturması sebebiyle... -- TCPmesaj 20:58, 3 Ağustos 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın sayfa düzenlendi ve devam ediyor etiket kaldırılabilir mi?--GokTR 14:57, 7 Ağustos 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum SAM süreci devam eden maddedeki etiketin kaldırılması mümkün değildir. Sürecin sonunda kalması ya da silinmesi yönünde sonuca bağlandıktan sonra etiket kaldırılır. --Kemal K.ileti 13:06, 8 Ağustos 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kriterleri sağlamayışı nedeniyle. --M.M.ileti 13:30, 8 Ağustos 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kesinlikle KD değil...--вяí¢αи76ileti 13:49, 8 Ağustos 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde VP:OKUL kriterlerinden 2 tanesini karşılamaktadır. Birincisi Okulun yüksek eğitim kalitesine sahip olduğunun resmi bir standartla belgelenmesi veya resmî statüsü itibariyle yüksek eğitim kalitesine sahip olduğu kabul edilen okullar (mesela ABD'deki Blue Ribbon sahibi okullar, Türkiye'deki Fen liseleri) maddesidir. Bu madde yanlış anlaşılmaktadır. Mesela yazısını dikkate alacak olursak Seyhan Rotary Anadolu Lisesi dir. Türkiye deki yüksek eğitim kalitesine sahip okullardandır. İkincisi ise Okul personeli veya öğrencilerinin kayda değer ve okulla ilgili bir olaya karışmış olması. Olay sayfada yer almaktadır. ----GokTR-TRye mesaj 14:46, 8 Ağustos 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Ayrıca lise "Okulun kayda değer bir kuruluştan resmi bir ödül almış olması." maddesine uyarınca Yüreğir Belediye sinin kompozisyon yarışmasından ödül almıştır. "Kayda değer sportif veya akademik başarı sağlayan okullar (mesela ülke çapında spor şampiyonaları, okullar arası akademik yarışmalarda veya ÖSS/ÖYS gibi ülke çapındaki genel sınav sonuçlarında birincilik)" maddesine uyarınca il genelindeki Basketbol Turnuvasında birincilik elde etmiştir. Bkz: Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Bu imzasız yazı Goktr001 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum YorumKarşı Karşı İlk önce oyum Yorum'du. Ansiklopedik olmayan ifadeleri çıkarılsın diye. Bunlar çıkarılmadığını gördüm. Oyum karşı olacak. (Maddede ansiklopedik olmayan ifadeler var. Bunlar çıkarılmalı. Örneğin; Okulumuz öğretmenlerinden, Öğrencilerimizin gibi ifadeler.) Teşekkürler, iyiçalışmalar... --Kerem233 15:02, 17 Ağustos 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Azel Sevan 08:43, 10 Ağustos 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.