Dosya:Tropico 5 XBOX360 kutu.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.000 × 1.415 piksel, dosya boyutu: 452 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Adil kullanım gerekçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Tropico 5 maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Tropico 5 video oyunu kutu görüntüsüdür ve telif hakları ya video oyununu yapan firmaya ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak sayfasından alınan bu video oyun kapağı görüntüsü, video oyununun yer aldığı medya ürününden de (DVD,CD,LP gibi) elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen video oyununun yapımcısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü bu kapak tasarımı bir ticari ürün paketinin kendisidir ve o ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Görüntü konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resmin Tropico 5 adlı maddedeki kullanım amacı ilgili video oyununun tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Bir video oyun kapağının görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm görüntüleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Görüntünün kullanılması ticari ürünün değerinin ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak oyun kapağının tamamının kopyalarını üretmek olası değildir. Bu nedenle bu video oyun kapağı görüntüsünün ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel02.45, 26 Nisan 201402.45, 26 Nisan 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.000 × 1.415 (452 KB)Sayhan (mesaj | katkılar){{Bilgi |açıklama= Tropico 5'in kutusu. |kaynak= Haemimont Games |tarih= 17.4.2014 |yazar= |izinler= |diğer_sürümler= }}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri