Manhunt (Prison Break bölümü)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Manhunt (Büyük Kaçış bölümü) sayfasından yönlendirildi)
"Manhunt"
Büyük Kaçış bölümü
Bölüm no.2. sezon
01. bölüm
YönetmenKevin Hooks
SenaristPaul Scheuring
Yayın tarihi21 Ağustos, 2006
Konuk oyuncular
Büyük Kaçış (2. sezon)

Manhunt, Prison Break dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümüdür. Bölümün Amerika'daki ilk yayın tarihi 21 Ağustos 2006'dir. Dizi Türkiye'de CNBC-e kanalında yayınlanmaktadır. Dizinin Türkiye'deki ilk gösterim tarihi 1 Mart 2007'dir. Ana karakterlerden Marshall Allman (LJ Burrows) ve Paul Adelstein (Paul Kellerman) bu bölümde yer almamışlardır.

Bölüm özeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaçışlarının üzerinden sekiz saat geçen Michael, Lincoln, Sucre, C-Note ve Abruzzi peşlerindeki görevlileri atlatmaya çalışmaktadır. Bellick araştırma ekibinin kumandasını FBI ajanı Alexander Mahone’ye bırakmak zorunda kalmıştır. Michael’ın kaçış planlarının şifresini kırmayı başaran Mahone’nin dahice yöntemleri Michael’ın hayatını bir kaçak olarak daha da zorlaştıracaktır. Mahone basın toplantısı düzenleyerek kaçakları “Amerika’nın en çok aranılan sekiz suçlusu” ilan eder. Bu arada kaçaklarımız da kendilerini kurtarmakla meşgul olacaklarına o ana kadar ters giden şeyleri tartışmaya başlar. Eğer bir kısmı yakalanırsa diğerlerinin yerini söyleme ihtimalleri çok yüksek olduğu için Michael grubu bölme riskini göze alamaz. Öte yandan yüksek dozda ilaç alan Dr. Tancredi’nin durumu kritiktir.[1]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ana oyuncu kadrosundaki Robin Tunney'in (Veronica Donovan) oynadığı son bölümü olmuştur. Böylece ilk kez bir ana karakter ölüp diziden ayrılmıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 27 Eylül 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Temmuz 2007. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]