Kullanıcı mesaj:Ozankra: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Ozankra (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Yeni başlık: Troyes AC
306. satır: 306. satır:
== Ünlü futbolcular ==
== Ünlü futbolcular ==
Selam. Kulüp maddelerine ünlü oyuncuları gibi bir başlık eklemiyoruz. Kime göre, neye göre ünlü? Sana göre ünlü olan bana göre olmayabilir veya tam tersi bir durum da olabilir. İyi çalışmalar.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|bi diyeceğin mi vardı?]]</sup> 07:05, 20 Temmuz 2011 (UTC)
Selam. Kulüp maddelerine ünlü oyuncuları gibi bir başlık eklemiyoruz. Kime göre, neye göre ünlü? Sana göre ünlü olan bana göre olmayabilir veya tam tersi bir durum da olabilir. İyi çalışmalar.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|bi diyeceğin mi vardı?]]</sup> 07:05, 20 Temmuz 2011 (UTC)

== Troyes AC ==

[http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Troyes_AC&curid=1174049&diff=9812521&oldid=9803683 Şu] değişikliğin sebebi nedir? Ünlü, unutulmaz oyuncular listesinin Vikipedi'de yer alamayacağını yazmıştım. Ayrıca Vikibiçem'e göre başlıkların yalnızca ilk harfi büyük olur. --[[Kullanıcı:CobiJa|cobija]]<sup><small>[[Kullanıcı mesaj:CobiJa|₰]]</small></sup> 03:24, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Sayfanın 03.24, 27 Temmuz 2011 tarihindeki hâli

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz!

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Ozankra. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın!

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

--Cekli829 14:52, 17 Ocak 2011 (UTC)

[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia. Vito Genovese 22:42, 17 Şubat 2011 (UTC)


Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Yine de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin. Vito Genovese 22:44, 17 Şubat 2011 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen diğer kullanıcıların sayfalarında herhangi bir değişiklik yapmayınız. Uygun olmayan bir içerik görürseniz bunu bir hizmetli'ye bildiriniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Merube 89msj 22:47, 17 Şubat 2011 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız.

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 20:39, 16 Mart 2011 (UTC)


Engelleme

Merhaba,

Az önce aldığım e-postaya cevaben; engellemenin nedeni Lille kadrosu şablonu üzerindeki sayfa taşıma vandalizmidir. Jérôme Rothen maddesiyle ilgili herhangi bir işlem söz konusu değil.

Vito Genovese 21:10, 16 Mart 2011 (UTC)

Hizmetlilik başvurusu

Merhaba Ozan,

Hizmetlilik başvurusu için 1000 değişikliğinin olması gerekiyor, kaç değişikliğe sahip olduğunu buradan görebilirsin.

Vito Genovese 14:02, 22 Mart 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu!

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 12. hafta projesi Yeni madde açma yarışı


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 16:01, 24 Mart 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Telif hakları

Ozan merhaba,

Dosya yüklemeden önce gerekli sayfaları okuyabilir misin rica etsem? Dosyaları yanlış lisansla, kendi üretimin olduğunu iddia ederek yüklüyorsun ve bu da telif haklarının ihlali anlamına geliyor.

Anlamadığın bir yer olursa sor mutlaka ama konuyu özümsemeden yeni dosya yükleme lütfen; hepsi silinir zira.

Sevgiler

Vito Genovese 17:18, 25 Mart 2011 (UTC)

Bayraklar

Merhaba Sabrican, Mesajını aldım. Bayraklar sadece ülkelerin yanına konulur demiştin, ama ben kulüp takımlarının hangi ülkeden olduklarını öğrensinler diye bayrakları koyuyorum ve böylece maddenin kalitesini arttırmış oluyorum. Eminim anlamışsındır. Sevgilerimle. (ozankra 19:17, 9 Nisan 2011 (UTC))

Merhabalar. Öncelikle maddenin kalitesinin artmasından çok fazla bayrağın kullanılması futbolcu biyografisinde karışıklığa yol açıp vandalizmi arttırabilmekte. Standart futbolcu şablonuna uydurmak gerek maddeleri... Bu konuyu tartışmaya açabilirsin, hiç bayrak kullanılmaması kararı bile çıkailir ki bunun olaslığı hepsinde bayrak kullanmadan daha yüksektir. Sadece oynadığı milli takım yazısının önündeki bayrağı şablon için faydalı, diğer bayrakları kullanım amacı gerçekten iyi niyetli olsa da şu anda kullanılan standartlara aykırı. Ayrıca bu standart en az 2 yıldır kullanılmakta, futbolcu maddelerinin neredeyse %90'ında bu kullanım (tabii futbolcu bilgi kutusu olanlarda) mevcut. Kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 22:48, 9 Nisan 2011 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --вяí¢αи76ileti 22:48, 9 Nisan 2011 (UTC)

Madde adları

Merhabalar, Ligue 1 2009-10 ve Ligue 1 2008-09 maddelerini görünce belirtmek istedim. Vikipedide lig sezonları için standart isimlendirme 2010-11 Süper Lig veya 2010-11 UEFA Şampiyonlar Ligi şeklinde. Çalışma şablonu olduğu için kendim taşımadım. İlgili maddeleri ve bundan sonra açacağınız maddelerde standart yazım kullanırsanız daha güzel olacağı kanaatindeyim. Maddeler için elinize sağlık, iyi çalışmalar --Sayginer 15:21, 19 Nisan 2011 (UTC)

Karim Matmour

Selamlar. Karim Matmour maddesi tek cümle içermesi yonüyle VP:Taslak kriterini karşılamıyor. Bu şekilde kalırsa kısa madde olmasından dolayı silinir. Lütfen 2-3 cümle daha ekler misin, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 06:18, 21 Nisan 2011 (UTC)

Giriş cümlesi

Merhaba. Maddelerin en başında konu başlıklarına geçmeden en az bir cümlelik bir giriş olması maddenin anlaşılırlığı açsınıdan büyük önem taşır. Bu nedenle açtığın maddelere konu başlıklarını eklemeden önce bir giriş cümlesi ekleyebilir misin? Bir örnek Midilli (şehir) maddesinde var. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 15:53, 23 Nisan 2011 (UTC)

Çalışkan Barnstarı
Viki'ye katkılarınızdan ötürü minik bir teşekkür :) Khutuckmsj 20:47, 24 Nisan 2011 (UTC)

SM adaylığı

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

Jérôme Rothen, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 17:05, 18 Mayıs 2011 (UTC)

  • Merhabalar. Katkılarınızı az önce birazcık izlemeye aldım. Oldukça olumlu katkılarınız bulunmakta. İsterseniz şuradan editörlük hakkında bilgi alabilir şuradan da editörlüğe başvurabilirsiniz. İyi geceler.--Reality 22:56, 19 Mayıs 2011 (UTC)
  • Rothen maddesi için öncelikle teşekkürler. Maddede bilgi sorunu yok, biraz kaynak sorunu ve üslupta sorunlar var. Üslup konusunda maddeye katkıda bulunuyorum. Eğer Fransızcanız varsa, belirttiğim yerlere kaynak bulabilme olasılığınız yüksek. Son eklediğiniz röportaj ise doğrudan alıntı şeklinde, buna gerek olmadığı kanaatindeyim. Saygılarımla.....:Çalıştay:.. 18:42, 24 Mayıs 2011 (UTC)
  • Merhaba, Tabii. Kaynak lazım ama bir sorum var aynı kaynaklar olursa sorun olmaz dimi? Sevgilerimle. --Ozankra 17:08, 24 Mayıs 2011 (UTC)
  • Aynı kaynakları kullanabilirsiniz tabii ki; örneğin kaynağa "ata" adını verirseniz ref'in yanına name="ata" komutunu ekleyerek bu şeklinde bir kaynağı defalarca bilgiyi içeriyorsa kullanabilirsiniz. ..:Çalıştay:.. 15:01, 25 Mayıs 2011 (UTC)

Yardım

Merhaba Ozankra, 2010–11 Ligue 2 maddesini açtığın için teşekkürler. Maddeye kategori eklemeyi unutmuşsunuz. Kategori eklemenin en kolay yolu VP:HOTCAT kullanmak=) Ayrıca Kaynakça eklemeyi ve İngilizce olan kaynakların parametrelerini Türkçe yapmayı unutmuşsunuz. Şu şekilde yapılıyor. Bu tür değişiklikleri daha kolay yapabilmek için tercihlerim>küçük araçlar>wikied kısmını işaretleyebilirsiniz. Böylece herhangi bir maddede "değiştir" sekmesini tıkladığınızda sağ köşedeki "ara ve değiştir" simgesiyle cümledeki tüm "title" yazılarını "başlık" şeklinde tek bir dokunuşla değiştirebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 19:43, 6 Haziran 2011 (UTC)

Łukasz Cieślewicz

Selamlar. Girdiğiniz Łukasz Cieślewicz maddesi taslak kriterlerine uygun değil. Maddeler en az 3 cümlelik (yeterli uzunluktaki cümleler) olmalıdır. Sürüm kontrolü yetkisine de başvurduğunu gördüm. Şu ana kadar girdiğin bu tip maddelere ekleme yaparak taslak kriterlerini asğlayabilir misin? Tabii bundan sonra gireceğin maddelerde de bunu yapman gerekmekte, malum yetkiyi alınca kontrol edilmiş sayıp o maddelerin çocuğu gözden geçirmeyeceğiz bile, anlayış göstereceğini ve girdiğin maddeleri inceleyip tüm düzeltmeleri yapacağına inanıyorum. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 09:57, 11 Haziran 2011 (UTC)

Futbolcu biyografilerinde kategoriler

Selamlar. Futbolcu biyografilerinde kalitenin artması için şu değişikliklikte yaptığım gibi kategorileri eklemeni rica ederim. Maade girme yarışında değiliz, maddeler standartlara uygun ve kategori açısından da kaliteli olsun, bu vikipedi için faydalı olur. Kolay gelsin --вяí¢αи76ileti 19:29, 15 Haziran 2011 (UTC)

Başlattığın Maddeler

Merhaba Xberger, Hangi maddeleri açtığını buradan görebilirsin. Şu ana kadar 630'un üzerinde madde açtın helal olsun, tebrikler, iyi çaışmalar, iyi futbolcu vikilemeler, sevgilerimle. --Ozankra ileti 03:15, 22 Haziran 2011

merhaba,
tebriklerin icin tesekkür ederim. cok az kisi vikiyle ugrasiyordu ve türkce viki macaristan cek gibi nufuslari bizimkinden cok daha dusuk olan ülkeler bile madde sayisinde bizim önümüzde. artik özel hayatimdan fedalarlik vererek en azindan biraz katkimiz olsun dedim. 630 fena degilde bizden önce macarlar var ve onlarin bize nazaran nerdeyse 200.000 maddesini var bizim ise 169.000. Yni fark 30.000 yani benim gibi 50 kisi olacakki onlari yakalayalim.
beni o istersen bir ödüle falan öner. burda o kadar kürek salliyoruz. teprik eden sadece sen oldun ;-)
hayirli calismalar ;-)

facebook

san facebook'dan artadaslik teklif ettim. kim bu diyecek olursan diye haber vereyim dedim. selamlar Xberger 15:55, 22 Haziran 2011 (UTC)

N'Guemo

Merhaba Ozankra.

Kulüp transferi resmen açıklamadı. Her yerde yazması önemli değil 2-3 gün önce de her yerde reyes ve forlan galatasaray'da yazıyordu.

iyi çalışmalar.

Emyilmesaj 18:25, 24 Haziran 2011 (UTC)

  • İyigeceler. Manchester City FC Oyuncuları maddesinde çalışmanız tamamlandı mı? Öyle ise çeviri ve çalışma var şablonlarının çıkarılması gerekir. İyi geceler iyi uykular.)--Reality 23:22, 26 Haziran 2011 (UTC)

Şablonlar

Selamlar. Şablon:Kullanıcı Barcelona gibi şablonlar yarattığınızı farkettim. Lütfen bu şablonlara noinclude kodları arasında ilgili bir kategori ekleyiniz. Kategorilendirilme sayesinde derli toplu olan şablonlara ulaşım rahat olacaktır. Diğer türlü tamamen şans eseri olarak farkedilebilirler sadece. Buna dikkat edebilirseniz çok sevinirim. Mesela ilgili şablona Kullanıcı şablonları kategorisini veya bu kategori altında daha uygun gördüğünüz bir kategoriyi ekleyebilirsiniz. Saygılarımla--Merube 89msj 01:37, 27 Haziran 2011 (UTC)

  • Tamam, bundan sonra hatamı düzeltirim. Eeeee!!! Nasıl olsa daha şablonların kategorilerine yeni yeni alışıyorum. Sevgilerimle. --Ozankra ileti 04:47, 27 Haziran 2011 (UTC)
Çok teşekkürler. Nazik ve anlayışlı yaklaşımınız için de ayrıca çok teşekkür ederim. Sorularınız olursa elimden geldiğince severek yardımcı olmaya çalışırım, her vikipedist gibi. Sevgilerimle--Merube 89msj 01:48, 27 Haziran 2011 (UTC)

Jérôme Rothen

  • Merak etme, söylediklerini yaptım, resmin pixel'ini biraz düşürdüm ve o "İlk Yılları"'nı "İlk yılları" olarak değiştirdim. Şimdi bakabilirsin. Sevgilerimle. --Ozankra ileti 15:17, 27 Haziran 2011 (UTC)
Selamlar. Elinize sağlık, yalnız sadece ilk yılları değil tüm başlıkların düzeltilmesi gerekiyor. Ayrıca nokta sonrası kaynak kodunu yazarken arada boşluk olmamalı, aynı şekilde kaynaklar arasında da boşluk olmamalı. yani ".[kaynak][kaynak] Cümle" şeklinde olmalı. Robot Rothen gibi lakapları içbağ şeklinde olmamalı, aynı kişiden bahsediliyor zira. Oradan verdiğiniz linkn gittiği madde ise, "lakaplı futbolcular" ansiklopedik olduğu fevkalade şüpheli. Ona kayda değerlik şablonu ekledim. Ayrıca isimlendirmesi hatalı yine. Dediğim gibi özel ad olmadığı müddetçe küçük ad kullanıyoruz vikipedide. Yani "Takma İsimleri Olan Sporcular" değil "Takma isimleri olan sporcular" gibi olmalı. Bu verdiğim sadece bir örnek, her başlığa uygulanmalı. İlk yılları da aynı bu şekilde spesifik bir sorun değil genel bir sorun idi. Resim ise halen büyük kanaatindeyim. Bu tarz değişiklikler lütfen tüm maddelerde uygulayınız, eski maddelerinizi de değiştirebilirseniz çok müteşekkir olurum. Sevgilerimle--Merube 89msj 17:54, 27 Haziran 2011 (UTC)
Bu arada, adaylık sayfasına hayli eklemeler yaptım. Maddeye başta siz olmak üzere tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık, büyük bir katkı sağlamışsınız maddeye. Ancak üzülerek şimdilik KM kriterlerini karşılamadığı kanaatindeyim maddenin. Tamamladığınız hususları adaylık sayfasında belirtebilirseniz, diğer kullanıcılar da konudan direkt haberdar olabilir. Şimdi olmasa bile ileride olabilecektir. Ancak mevcut durumunda ne yazık ki henüz hazır değil madde. Tekrar tekrar ellerinize sağlık. Ayrıca çok güzel yaklaşımınız için de bizzati teşekkür etmek istedim. Sevgilerimle--Merube 89msj 18:17, 27 Haziran 2011 (UTC)

Takma isimleri olan sporcular

Merhaba. Rapsar maddeye {{bekletmeli sil}} şablonu koymuş. Süre dolduğunda herhangi bir gelişim göremezsem sileceğim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:59, 27 Haziran 2011 (UTC)

  • İyigeceler. Fotoğrafını aradığınız futbolcuyla ilgili yükleyebileceğiniz [1], [2] iki resim buldum. Bunları şuraya yüklerseniz bir sorun çıkmaz. Zira yüklemesi de oldukça kolay. Oraya yüklerseniz sadece Türkçe Vikipedi değil tümü vikilerde kullanılabilir. Kolay gelsin.--Reality 00:00, 28 Haziran 2011 (UTC)
  • Merak etmeyin birşey olmaz. Bunlar özgür lisanslı dosyalar. Yüklenmesinde sakınca yok. Yukarıda size verdiğim yükleme sayfasında diğer bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra lisans bölümüne Uploaded to Flickr under Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0'ı işaretlemeniz yeterlidir.--Reality 13:26, 28 Haziran 2011 (UTC)

Sayfa taşıma

Merhaba,

"2010-11 Ligue 1" ve "2010–11 Ligue 1" başlıklarındaki işlem üzerine, sayfa taşıma ile ilgili bir hatırlatmada bulunmak istiyorum müsaadenle.

Genelde anonimler tarafından yapılır, hatta ben de yapmıştım bir vakitler, Vito tarafından bilgilendirilmiştim konuyla ilgili. Sayfaların geçmişlerini korumamız, özellikle telif hakları açısından çok önemli, zira Creative Commons lisanslı bir içeriğin kimin tarafından üretildiğinin açık bir şekilde saklanması gerekiyor. Ancak sayfayı geçmişiyle birlikte taşımadan sadece metni kopyaladığımız zaman, sayfa geçmişleri diğer sayfalarda kalıyor ve yönlendirmelerin de etkisiyle unutulup gidiyor. Buna izin verilmemesi gerekiyor.

Tabii, iki sayfanın geçmişinde de birden fazla değişiklik olduğunda bunu hizmetli olmayan bir kullanıcının yapması mümkün olmuyor. Bu tür durumlar için de köy çeşmesinin istekler bölümüne ad değişikliği istekleri kopyalanıyor, genelde kadrolu atom karıncamız Superyetkin hallediyor bunları.

Emeği geçenlerin emeğini yadsımamak adına, yukarıdaki şekilde işlem yapmanı rica etmek için yazdım bunları da. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sevgiler,

n a z i f i l b e k 12:35, 28 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri icin cok iyi bir kaynak

merhaba,

sezon maddelerindeki kadro kisminda bu kaynagi tavsiye edeyim dedim:

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/002011/Ligler/SuperLig/almanak2011-12/2010-11-Super-Lig-Almanak.pdf

son sayfalarda takim takim tüm görev almis futbolcularin 2010-11 sezonun istatigi mevcut.

iyi calismalar --Xberger 07:37, 29 Haziran 2011 (UTC)

Cemal Kaldırım maddesi

Merhaba Ozan,

Bursaspor 2011-12 sezonu maddesinde sadece Cemal Kaldırım maddesinin islenmedigi gördüm sen yaparmisin benmi yapayim? Celam kaldirim kayserispor'da oynayan Hasan Ali Kaldırım kardesi.http://www.internetspor.com/spor/super-lig/bursaspor-cemal-kaldirimi-transfer-etti-80637.html?v=1308068357

iyi calismalar --Xberger 08:44, 30 Haziran 2011 (UTC)

merhaba ozan
Cemal Kaldırım maddesini icin teseküürer. cok iyi olmus. yanlis bence bundan sonra istatistik bölümünde su tur [maddeki] gibi yaparsan daha iyi olur.
iyi calismalar
---Xberger 11:40, 1 Temmuz 2011 (UTC)

2008 Fransa Kupası Finali ve 2009 Fransa Kupası Finali maddelerinin altında MATCH RULES başlığıyla çevrilmemiş kısım var. Belki gözünüzden kaçmıştır diye hatırlatayım dedim. Başka maddelerde de olabilir. İyi çalışmalar.--Reality 18:26, 30 Haziran 2011 (UTC)

Şablonlar

Selamlar Ozankra. Öncelikle kadro şablonları için elinize sağlık. Yalnız şurada yaptığım değişikliklere dikkat edebilirseniz bundan sonra çok sevinirim. Özellikle kod kapatılması çok önemli. Aynı şekilde bu şablonun yanı sıra ilgili kategorinin de yaratılması mühim. İlla şablon o kategoriye eklenmeyebilir, "X takımı tekbik direktörleri" yerine "X takımı şablonları" kategorisi de eklenebilir tabi. Ben biraz üşendiğim için o şekilde yaptım açıkçası. Ancak ne olursa olsun kategorilerrin yaratılması ve ilgili kişilerin bu sayfaya eklenmesi çok iyi olur. Naçizane belirtmek istedim. Daha önceki şablonlarınıza da benzer gözle tekrar bakabiliseniz çok sevinirim. Sevgi ve saygılarımla--Merube 89msj 23:15, 30 Haziran 2011 (UTC)

Rothen

Selamlar. Bir süredir vikide yoktum, bu nedenle şu mesajınızı yeni görebildim. Öncelikle sizden beklemediğim bir mesaj olduğunu belirtmek isterim, anlık heyecanınız sonunda bunu yazdığınıza inanıyorum. Ancak yine de vikinin olmazsa olmazı, "lütfen iyi niyet olduğunu varsayınız" demeyi de mecburi hissediyorum. Elbette maddede büyük emekleriniz var, bu tartışma götürmez, kimse de buna saygısızlık vs yapmıyor, yapmak istemiyor, lütfen yanlış anlamayınız. Böyle birşey olması söz konusu dahi olamaz zaten. Bunları adaylık sayfasında alakasız yer tutmaması için özelden yazıyorum. Madde için amacımız ortak, maddenin gelişmesi. Bu doğrultuda çeşitli gerekçelerle maddenin gelişmesi gereken yerleri belirtiliyor ve bunlar gidirilinceye kadar da seçkin olmaması yönünde oy kullanılıyor. Bu eksiklikler giderilirse elbette oyların rengi değişecektir. Ancak ne yazık ki yorumumda sadece bir örnek olarak verdiğim bir cümlenin fazlasıyla dikkat çekmesi sonucunda belki de bilemiyorum, diğer hiçbir isteğim henüz halen yapılmamış ne yazık ki. İsteklerimin büyük kısmı "temel biçem standartları"dır. Yorum yapan kişiler, bir eksiklik görüyorsa, bunları örneklerle belirtirler, zira diğer türlü eksikliklerin hepsini tek tek adaylık sayfasına yazacaklarına zaten gider o eksiklikleri tamamlarlar. Yani mesela başlıklar "Hayat Hayat" olmamalı kesinlikle. Ancak siz sadece benim örnek verdiğim başlığı düzeltmiş diğerlerini aynı şekilde bırakmışsınız. Sorun tek başlıktan ibaret değil ki. Bu başlık olayı genel geçer vikisatandartıdır. Diğer yazdığınız maddelerde de bunu kullanmanız gerekmekte yani. Örneğin "İlk Yılları" değil "İlk yılları" olmalı başlıklar. Bunlar sadece örnek, tüm hepsine uyarlanmalı. Yahut referans önce ve sonrasında değil sadece bir kez sonrasında boşluk bırakılır -tüm viki maddeleri için geçerli. Ancak bunlar da halen durmakta. Bu tarz "temel", tekrar tekrar söylemek istiyorum "temel" biçem sorunları varken, karşı görüş bildirenlerin nedenlerini anlaşılmaz diye nitelemek hiç uygun değil. Tekrar lütfen iyi niyet olduğunu varsayınız diyor ve bu ifadelerinizin anlık olduğuna inandığımı, inanmak istediğimi belirtiyorum. Umarım durumu açıklayabilmişimdir. Ayrıca son olarak şunu da eklemeliyim, Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir. Yani kafa sayımı değildir önemli olan, yüzde şu kadarı destek veriyor tamam denemez. Önemli olan görüşlerdir. Sonuç olarak her ne kadar destek karşı diye renk belirtiyorsak da, bunlar değil görüşlerdir tartışmaları sonunu belirleyen. Amaç görüş birliğine varabilmektir. Umarım bu sefer kendimi tam manasıyla ifade edebilmişimdir. Saygılarımla --Merube 89msj 00:33, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Kadro şablonları

İyi akşamlar, sanırım kadro şablonlarını güncelliyorsunuz; elinize sağlık. Yalnız değişiklik yaparken şuradaki Chris Morgan (futbolcu) > Chris Morgan gibi anlam ayrımı belirten bölümleri kaldırmazsanız çok iyi olur. Bu maddeler şu an olmadığından anlam ayrımı bir şey ifade etmiyor gibi görünse de, ileride doğması muhtemel karışıklıkların önüne geçilmesi için önemlidir. İyi çalışmalar --Sayginer 20:59, 12 Temmuz 2011 (UTC)

Ludovic Giuly

Merhaba, Ludovic Giuly maddesine bakabilirsin çünkü karşı çıktığın bir konu vardı onu düzelttim. Savgılarımla, sevgilerimle,iyi çalışmalar. --Ozankra ileti 15:08, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Selamlar. Sanıyorum mesaj yanlış adrese gitti? Ayrıca maddeye baktığımda yine özel ad olmadığı halde büyük harflerle yazılan başlıklar gördüm. Şurada görebileceğiniz üzere bunları düzelttim. Daha önce de Rothen sayfası için belirtmiştim. Bu temel biçem kurallarından vikinin. Bu konuya özen göstermenizi istiyorum bu vesileyle tekrar. Saygılar, sevgiler--Merube 89msj 19:46, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması

Selamlar mesajlarıma neden cevap vermiyorsunuz yahut dikkate almıyorsunuz acaba? "Dış Bağlantılar" değil "Dış bağlantılar" olmalı daha önce size birkaç kez atmış olduğum mesajlarda belirtmiştim. Ancak nedense halen aynı şekilde yeni madde açtığınızı farkettim. Bir nedeni mi var acaba?--Merube 89msj 01:50, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Evet nedeni var ve her maddede isteyen yazabilir istemeyen yazmaz buna hiç kimse karışmaz yani bunun; özel olursa, özel olmazsa hiç alakası yok! Yani sizin dışında ben bir şeyi büyük yazdım diye uyaran hiç yok. Gayet yaptığım maddelerden dolayı kullanıcılar tarafından güvenilir hâline bile geldim. Mesela siz de büyük yazsanız hiç karışmam yani yukarıda da belirttiğim gibi hiç alakası yok. Sevgilerimle, saygılarımla, iyi çalışmalar. --Ozankra ileti 04:57, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Bu benim kişisel tercihim değil ki, bu bir vikistandartı. Bunları da uyarı olarak değil de hatırlatma mahiyetinde yazıyorum. Vikipedi:Biçem el kitabı (başlık)#Büyük harf kullanımına bakarsanız şu ifade geçiyor:
İlk kelimenin ve başlıkta yer alan özel isimlerin baş harflerini büyük, diğerlerini küçük olarak yazınız.
Yanlış : "Kurallar ve Düzenlemeler".
Doğru : "Kurallar ve düzenlemeler"

Yani demem şu ki bu bir kelime tercihi değil, temel bir biçem kuralıdır. Bu kural vikitoplum tarafından konulmuştur. Beğenmiyorsanız tartışmaya açabilirsiniz, ancak o zamana kadar bu kural geçerlidir. Ayrıca şunu da eklemeliyim, lütfen olayları kişiselleştirmeyiniz. Ben de ilk başlarda bu tarz dğişiklikler yapıyordum sonradan bilgilendirildim ve düzelttim. Vikipedinin belli standartları vardır, bunları gördükçe hatırlatmak her vikipedistin yaptığı bir şeydir. Katkılarınıza değer veriyorum, bu doğrultuda dostça tavsiyelerde bulunuyorum bunlardan alınmanızı hiç istemem, amacım da bu değil, lütfen iyi niyet varsayınız. Herkesin gözünden kaçan hususlar olabilir, bunların fark edildikçe bildirilmesi zarar değil yarar getirir. Bunlar katkılarınıza değer vermediğim vs. anlamına da kesinlikle gelmez. Umarım bu durumun Rothen'in KMA'sı ile ilgisi yoktur -bundan sonra böyle cevap vermemeye başladığınız için diyorum. Dediğim gibi katkılarınıza değer veriyorum ama bu hiç yapıcı eleştiride bulmayacağım demek değil. Bir kez daha belirtiyorum lütfen olayları kişiselleştirmeyiniz. Saygılarımla--Merube 89msj 02:09, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Tamam, bundan sonra böyle yaparım, eeeee ne de olsa tecrübeliyim biraz daha tecrübe kazandım mı en kaliteli vikipedi maddeleri bizi bekliyor. Sevgilerimle, saygılarımla, iyi çalışmalar. --Ozankra ileti 05:15, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Çok teşekkürler. KM/SM/SL sayılarımızda katkılarınızla büyük artışlar olacağına inancım tam. Sevgiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 15:35, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Çalışkan kullanıcı

Çalışkan Barnstarı
Futbol başta olmak üzere Vikipedi'ye kazandırdığı maddeler ve onca güzel katkılarından dolayı kabul etmesi dileğiyle Ozankra'ya bu hediyeyi armağan ediyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 21:47, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Sayfa Silme

Merhaba, acaba Kullancı:Ozankra/Ödüller sayfasını silebilirmisiniz? Yanlış sayfayı ve yanlış yönlendirmeyi yaptım da. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra ileti 15:39, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Merhabalar. Hallettim, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 13:24, 18 Temmuz 2011 (UTC)
  • Bu arada, katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsin, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 20:35, 19 Temmuz 2011 (UTC)

kısa maddeler

Selamlar. İngilizce versiyonunda içeriği olmasına rağmen (içeriği olmasa bir şey demeyecektim de) çok fazla bilgi içermeyen girdiğin şu maddeleri adlarına yakışır biçimde geliştirirsen süper olur...

Kullanıcı mesaj, eksiklikler tamamlandı anlamına geliyor.


Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 22:44, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Ünlü futbolcular

Selam. Kulüp maddelerine ünlü oyuncuları gibi bir başlık eklemiyoruz. Kime göre, neye göre ünlü? Sana göre ünlü olan bana göre olmayabilir veya tam tersi bir durum da olabilir. İyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:05, 20 Temmuz 2011 (UTC)

Troyes AC

Şu değişikliğin sebebi nedir? Ünlü, unutulmaz oyuncular listesinin Vikipedi'de yer alamayacağını yazmıştım. Ayrıca Vikibiçem'e göre başlıkların yalnızca ilk harfi büyük olur. --cobija 03:24, 27 Temmuz 2011 (UTC)