Kullanıcı mesaj:CommonsDelinker: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Tacirci (mesaj | katkılar)
k Yeni başlık: kaldırdığınız resimler hakkında
Tacirci (mesaj | katkılar)
15. satır: 15. satır:
== kaldırdığınız resimler hakkında ==
== kaldırdığınız resimler hakkında ==


Maddelere Yoğun bir emekle yüklediğim yüklediğim resimleri niçin kaldırdığınız hakkında daha geniş bir bilgi istiyorum. Bizler maddelerin içerik olarak zenginleşmesine katkıda bulunurken sizlerin bu madde içeriklerini boşaltmanız ve eklenen resimleri silmeniz anlaşılır gibi değil lütfen bilgilendirirseniz sevinirim saygılar [[User:tacirci|tacirci]] 22:29 26 Temmuz 2011 (UTC)
Maddelere Yoğun bir emekle yüklediğim resimleri niçin kaldırdığınız hakkında daha geniş bir bilgi istiyorum. Bizler maddelerin içerik olarak zenginleşmesine katkıda bulunurken sizlerin bu madde içeriklerini boşaltmanız ve eklenen resimleri silmeniz anlaşılır gibi değil lütfen bilgilendirirseniz sevinirim saygılar [[User:tacirci|tacirci]] 22:29 26 Temmuz 2011 (UTC)

Sayfanın 22.29, 25 Temmuz 2011 tarihindeki hâli

Hoş geldin!

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. Danbury ileti 17:20, 5 Şubat 2007 (UTC)



kullanıcı sayfamda değişiklik yapmışsınız!

iyi akşamlar, benim kullanıcı sayfamda neden değişiklik yaptınız, explorer'da normal ama mozilla'dan girince yazılar birbirine karışmış görünüyor, nedendir?--Cihanstar 16:33, 6 Ocak 2010 (UTC)

kaldırdığınız resimler hakkında

Maddelere Yoğun bir emekle yüklediğim resimleri niçin kaldırdığınız hakkında daha geniş bir bilgi istiyorum. Bizler maddelerin içerik olarak zenginleşmesine katkıda bulunurken sizlerin bu madde içeriklerini boşaltmanız ve eklenen resimleri silmeniz anlaşılır gibi değil lütfen bilgilendirirseniz sevinirim saygılar tacirci 22:29 26 Temmuz 2011 (UTC)