Kullanıcı mesaj:Emyil: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Erdall (mesaj | katkılar)
hoşgeldin şablonu
130. satır: 130. satır:
UEFA tarafında yapılan stadyum değerlendirmesi değiştiği için artık 5 yıldızlı stadyum diye bir grup bulunmuyor. Şablon zaten silinmişti ama maddelere tekrar eklemişsiniz. Lütfen tekrarlamayınız. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 13:00, 26 Nisan 2011 (UTC)
UEFA tarafında yapılan stadyum değerlendirmesi değiştiği için artık 5 yıldızlı stadyum diye bir grup bulunmuyor. Şablon zaten silinmişti ama maddelere tekrar eklemişsiniz. Lütfen tekrarlamayınız. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 13:00, 26 Nisan 2011 (UTC)
:Yenilenen kriterler ile ilgili bilgiyi [[:en:UEFA stadium categories]] buradan alabilirsiniz. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 07:02, 27 Nisan 2011 (UTC)
:Yenilenen kriterler ile ilgili bilgiyi [[:en:UEFA stadium categories]] buradan alabilirsiniz. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 07:02, 27 Nisan 2011 (UTC)

== hoşgeldin şablonu ==

merhaba erdall.

yeni kullanıcılara hoşgeldin şablonu olarak senin yaptığın hoşgeldin-meta'yı kullanmaya başladım ancak hoşgeldin yazısının yanında kullanıcı adına yerine Erdall! yazıyor bunu nasıl düzeltebileceğimi sormak istedim.

teşekkürler.

[[Kullanıcı:Emyil|Emyil]] 23:12, 7 Nisan 2011 (UTC)

:Merhaba Emyil, Meta-Hoşgeldin'i kullanmana sevindim. Kullanıcı adı kısmını tamir edemedim, şimdilik çıkardım. Artık sırf Hoşgeldin yazıyor olması gerek. Doğru şeklini bulunca eklerim yeniden. Kolay gelsin, selamlar --[[Kullanıcı:Erdall|<font color="#4A708B">'''Erdall'''</font>]] 13:20, 2 Mayıs 2011 (UTC)

Sayfanın 13.20, 2 Mayıs 2011 tarihindeki hâli

* 2009-2010 Mesaj Arşivi


Milli Takım

milli takım sayfasında yaptığım değişikliği geri almışsınız. milli takımın son maçlarını oynadığı stat şükrü saracoğlu stadı'dır. atatürk olimpiyat stadı'nda ise son maç 8 ekim 2005'te yapılmış. 6 yıldır maç yapılmayan stad nasıl milli takımın stadı olur ? ayrıca volkan demirel 62 değil 48 maça çıkmıştır. aşağıdaki linkten görülebilir.

http://www.transfermarkt.de/de/volkan-demirel/profil/spieler_7079.html

Emyil 15:58, 29 Mart 2011 (UTC)

Merhabalar, öncelikle değişikliği stadyum düzeltmesine bakarak reddetmiştim, diğerini görmemişim özür dilerim. Stadyum konusunda ise nedense millî takımların resmi olarak sabit bir stadyumları olduğu ve Türkiye için bunun Olimpiyat Stadı olduğu bilgisi kalmış aklımda. Şu an bunu doğrulamak için araştırıyorum, İngilizce versiyonunda bu stadyum parametresine hiç yer verilmemiş mesela. Emin olmadan geri aldığım için tekrar özür dilerim, isterseniz tekrar değiştirin 3. bir kullanıcının onayına bırakalım. İyi akşamlar --Sayginer 16:10, 29 Mart 2011 (UTC)

Devriyelik

Merhaba Emyil,

E-postanı aldım, özel bir konu olmadığı için buradan yazıyorum. Mesaj sayfamdan ulaşabilirsin çekinmeden aklına gelen her konuda.

Devriyelikle ilgili gerekli tüm bilgileri VP:SDD sayfasından, onun bir üst sürümü diyebileceğimiz editörlük ile ilgili bilgileri ise VP:SK sayfasından alabilirsin.

An itibarıyla 60 devriye ve 111 editörümüz var. Devriyelerin yetkileri hizmetlilerde olduğu için 24 hizmetlinin devriyeler arasında sayılmadığını da not düşeyim tabii unutmadan.

Sevgiler

Vito Genovese 19:32, 29 Mart 2011 (UTC)

milli takım

  • kafamdan mı attım ben o sayıları ? tartışma sayfasına aldığım yeri belirtmiştim. daha önce yaptığım değişikliği saygıner reddetmişti mesaj atıp kaynağımı gösterince tekrar değiştir dedi değiştirdim bu seferde siz değiştirmişsiniz. yanlış olan benim yazdıklarım değil şu anda sayfada onaylı olarak görülen sayılardır onu da belirteyim. Emyil 19:59, 29 Mart 2011 (UTC)

Öncelikle merhabalar.

"Kafamdan mı attım?" sizce biraz sert bir söz olmuyor mu? Ben onaylayıp onaylamadığım değişikleri siz kafadan atıyorsunuz-atmıyorsunuz diyerek onaylayıp reddetmiyorum. Bunu belirteyim.

Tartışma sayfasında aldığınız yeri belirttiğinizi söylemişsiniz. Tartışma sayfasını kontrol etmek aklımın ucundan bile geçmemişti. Bu konuda özür dilerim sizden.

Kaynak belirteceğinizde <ref> İlgili kaynak </ref> bölümünü kullanın. En alta da kaynakça diye bir başlık atıp {{kaynakça}} şablonunu yerleştirebilirsiniz. Böylece devriye ve editörlerin de gözünden kaçma ihtimali olmaz.

Saygılarımla. --AlpFatihmesaj 13:28, 30 Mart 2011 (UTC)

Devriye

Oldu da bitti maşallah, editör olursun inşallah :)

Sevgiler

Vito Genovese 15:22, 7 Nisan 2011 (UTC)

Şampiyonlar Ligi şablonları

Merhaba. Şablondaki bayrak sorunu düzeltildi, ancak bazı parametrelerin güncellenmesi gerekiyor. Rapsar ve Kumul bunun üzerinde çalışıyorlar sanırım, birkaç gün içinde halledilecektir.

Vandalizm konusunda ise üst üste binen değişiklikler yüzünden işimiz güç. Geçmişleri derinlemesine inceleyip tam olarak nerede yanlış bilgi girildiğini bulmak zorundayız. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:17, 8 Nisan 2011 (UTC)

STT

Merhaba Emyil,

VP:STT sayfasında iki farklı türde talepler yer alıyor.

Bildiğin gibi bir sayfayı taşıyabilmek için, oturum açmış bir kullanıcı olmak gerekiyor. Bir kullanıcı hesabı olmayan anonim (IP adresli) kullanıcılar sayfaları taşıyamıyor. Bu nedenle nadir olarak gerçekleşse de, sayfanın kullanışındaki amaçlardan biri de bu tür talepler için uygun bir platform sunabilmek.

Bir de kullanıcıların sayfa taşıma işlemini gerçekleştiremediği bazı durumlar (hedef sayfada kaynak sayfaya giden bir yönlendirme dışında herhangi bir içerik olması ya da hedef sayfada iki ve üzeri sayıda revizyon olması) da var, malum. Böyle durumlarda da işlemi yalnızca hizmetliler gerçekleştirebiliyor ve taşıma işleminden sonra bu revizyonlar birleştiriliyor.

Birinci türdeki talepleri tüm kullanıcılar yerine getirebilirken, ikinci türdeki talepler ise yalnızca hizmetliler tarafından yerine getirebiliyor.

"Hizmetli işlemi değil" diyerek "Yapılmadı" ibaresiyle işaretlediğim talep de, hizmetli müdahalesi olmaksızın tüm kullanıcıların gerçekleştirebileceği bir taşıma işlemiydi. Yani ikinci türde bir talep söz konusuydu; ancak talep gerektirecek bir durum ortada yoktu. Böyle durumlarda, taşıma işleminin herhangi bir ihtilaf doğurucu nitelikte olmadığı varsayımıyla, sen de gerçekleştirebilirsin işlemi. İhtilaf doğurucu nitelikteki işlemler için konuyu maddenin tartışma sayfasında tartışmaya açman en sağlıklısı olacaktır.

Sevgiler

Vito Genovese 23:43, 9 Nisan 2011 (UTC)

kayda değerlik

Merhaba Rapsar. şu iki maddedeki isimler kayda değerlik kriterini karşılamıyor gibi geldi bana sen ne dersin ?

[1] [2]

Emyil 13:53, 13 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba. Rüştü burlu KD değil, belli. Diğerinden emin olamadım tam. İstersen silinmeye aday gösterebilirsin. İyi çalışmalar...--Rapsar 13:54, 13 Nisan 2011 (UTC)

2011 seçimleri

merhaba CobiJa.

2011 seçimlerindeki bdp'nin desteklediği bağımsız blok listesi için Cumhuriyet Güçbirliği maddesinde yaptığın gibi ayrı bir madde açıp seçim başlığına oradan yönlendirme yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum. bu şekilde çok karışık görünüyor. sen ne dersin ?

Emyil 14:32, 13 Nisan 2011 (UTC)

Kusura bakma dediğini tam olarak anlayamadım. BDP bloğuna ayrı madde açıp 2011 seçimleri maddesindeki gereğinden uzun bilgileri yeni maddeye taşımayı öneriyorsun sanırım? Eğer bunu kastettiysen o bloğun maddesini de açabilirim tabii ki. --cobija 14:39, 13 Nisan 2011 (UTC)

evet demek istediğim oydu. listeleri ayrı maddeye taşıyıp seçim başlığına bdp ve ip seçimde bağımsız adayları destekledi yazıp o yazıdan yeni açılan başlıklara bağlantı vermek sayfadaki karışıklığı giderir diye düşünüyorum. Emyil 14:43, 13 Nisan 2011 (UTC)

Elbette, o blok için birkaç kaynak toplayıp açarım başlığı. --cobija 14:46, 13 Nisan 2011 (UTC)

2010-11 UEFA Avrupa Ligi

Merhaba Rapsar.

2010-11 UEFA Avrupa Ligi maddesi niye böyle karışmış bir bilgin var mı ?

Emyil 19:33, 14 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba. Ta Ocak ayında bir vandalizm yapılmış, geri aldım. Fakat şimdi madde güncel değil, bilgi kutusu da hatalı sanırım. Başka bir işin yoksa gerekli düzenlemeleri yapabilirsen güzel olacaktır. İyi akşamlar...--Rapsar 19:37, 14 Nisan 2011 (UTC)
Şimdi çıkıyorum, yarına kadar düzelten olmazsa yarın düzenlerim. İyi akşamlar.--Emyil 19:39, 14 Nisan 2011 (UTC)

Taşıma

Merhaba. Southampton F.C. sayfasında yaptığınız gibi sayfa içeriğini kopyalayarak yönlendirme yapmıyoruz. Sayfa geçmişinin korunması önemli, bu nedenle kopyalayıp yapıştırmak yerine sağ üst köşede aşağıya bakan bir ok işareti olacak, ona tıklayıp taşı seçeneğini seçerek sayfayı taşıyabilirsiniz. Ayrıca madde adlarında topluluk kararı gereği F.C. değil FC kullanıyoruz. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 14:59, 15 Nisan 2011 (UTC)

sr taşıma

merhaba rapsar.

diğer dillerde kullanılan seçkin resimleri vikipedi'ye taşımak istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misin ?

iyi akşamlar.

Emyil 15:26, 16 Nisan 2011 (UTC)

Selam. Mesajını şimdi gördüm. Arada kaynamış, geç cevap için kusura bakmayasın. Konu için örnek gösterebilir misin? Örnek üzerinden gitmek daha iyi olacaktır.--Rapsar 11:08, 24 Nisan 2011 (UTC)
merak ettiğim commons'taki bir seçkin resmi kullanmak için vikipedi'ye tekrar yüklemek mi gerekiyor yoksa yüklemeden de kullanılabiliyor mu ? örneğin şu resmi elma maddesinde kullanmak için ne yapmak gerekiyor ? Emyil 12:40, 24 Nisan 2011 (UTC)
Commons'taki tüm resimleri buradaki maddelere ekleyebilirsiniz. Elma maddesine [[Dosya:Red Apple.jpg|thumb|200px|altyazı]] şeklinde ekleyebilirsin. 200px yerine istediğin boyutu yazabilirsin.--Rapsar 12:43, 24 Nisan 2011 (UTC)

Bilgi

UEFA tarafında yapılan stadyum değerlendirmesi değiştiği için artık 5 yıldızlı stadyum diye bir grup bulunmuyor. Şablon zaten silinmişti ama maddelere tekrar eklemişsiniz. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 13:00, 26 Nisan 2011 (UTC)

Yenilenen kriterler ile ilgili bilgiyi en:UEFA stadium categories buradan alabilirsiniz. --Eldarion 07:02, 27 Nisan 2011 (UTC)

hoşgeldin şablonu

merhaba erdall.

yeni kullanıcılara hoşgeldin şablonu olarak senin yaptığın hoşgeldin-meta'yı kullanmaya başladım ancak hoşgeldin yazısının yanında kullanıcı adına yerine Erdall! yazıyor bunu nasıl düzeltebileceğimi sormak istedim.

teşekkürler.

Emyil 23:12, 7 Nisan 2011 (UTC)

Merhaba Emyil, Meta-Hoşgeldin'i kullanmana sevindim. Kullanıcı adı kısmını tamir edemedim, şimdilik çıkardım. Artık sırf Hoşgeldin yazıyor olması gerek. Doğru şeklini bulunca eklerim yeniden. Kolay gelsin, selamlar --Erdall 13:20, 2 Mayıs 2011 (UTC)