Adventure Time: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Cartoon Network 9 (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: {{Televizyon bilgi kutusu | show_name =Adventure Time | image = Dosya:Adventure Time with Finn Jake.jpg | caption = 260px | genre = Animasyon aksiyon/macera | runtime = ...
 
Değişiklik özeti yok
12. satır: 12. satır:
| country = [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]
| country = [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]
| language = [[İngilizce]]
| language = [[İngilizce]]
| channel = [[Cartoon Network]]
| channel = [[Cartoon Network]] <br> [[Nickelodeon]]
| company = [[PorchLight Entertainment]]
| company = [[PorchLight Entertainment]]
| first_aired = 3 Ekim 2008 - 30 Ocak 2010
| first_aired = 3 Ekim 2008 - 30 Ocak 2010
21. satır: 21. satır:
| website =
| website =
}}
}}

'''Adventure Time with Finn and Jake'''(Türkçe:Macera Zamanı Finn ve Jake'in Maceraları) 3 Ekim 2008'de yayına başlamış.Ancak 2008'de başlamasının nedeni önce [[Nickelodeon]] kanalında yayınlanmasıydı.4 Nisan 2010'da [[Cartoon Network]]'te yayına başladı ve [[Cartoon Network Studios]] stüdyosunu aldı.Ancak Adventure Time'ın yeni bölümlerinin devam etmesi iptal edilmişti.Sonra yeni bölümleri devam etti.Adventure Time her Pazartesi 8P/7C saatinde yayına devam ediyor.

==Konu==
Bir buz adasının yakınlarındaki bir adada bir insan ve şekil değiştiren köpek ve kötü bir kral yaşarmış.Bunlar Finn,Jake ve İce King(Buz Kral)'dır.Bu ada acımasız ve kötü canavarlar ve yaratıklarla doluymuş.Finn ve Jake İce King'in kötülüklerine karşı korunuyorlar.

==Karakterler==

'''Finn''':Bir insandır.En iyi arkadaşı Jake'tir.Sırtında çanta ve üzerinde beyaz mavi bir kostüm vardır.Adanın Prensesi'ni kötülüklerden koruyor.Magic Man(Sihir Adam) bölümünde ayak olmuştur.

'''Jake''':Bir köpektir.Bazen şekil ve boyut değiştirir.En iyi arkadaşı Finn'dir.Canavarlar ve yaratıklardan nefret eder.

==Diğer karakterler==

'''İce King(Buz Kralı)''':İce King Buz Krallığı'nın prensidir.Finn ve Jake'ten nefret eder.Canavarlar ve yaratıkları o yaratmıştır.

'''Prenses Sakız''':Prenses Sakız Şeker Krallığının prensesidir.Alman Hükümetinden'dir.Finn en iyi arkadaşıdır.

'''Lady Patlamış Mısır''':Prenses Sakız'a gökkuşağı ve diğer şeyleri yapan kişidir.Kore'dendir.Onun yardımcısı Jake'tir.The Rowdy Queen bölümünde kötü ruhlu kalmış.

'''Marceline Vampir Kraliçe''':O bir insamdır ama insan gibi görünmez.İce King ona her zaman servet verir.Buz Krallığına karşı gelir.Sihirli Güçleri vardır.

'''Lumpy Uzay Prensesi''':Göbek adı L.S.P'dir.O bir uzay prensesi olmuştur.Bazen kız gibi konuşabilir.

'''Beemo''':Beemo is a sentient video game console that lives with Finn and Jake. His appearance is similar to a Vectrex and he speaks with a Japanese accent.

'''Sihir Adam''':Shirbazlık yapar.Bir bölümde Finn'i bir ayağa dönüştürmüştür.

'''Tree Trunks''':Tree Trunks is an elephant friend of Finn and Jake who speaks with a gentle, Texan accent. Tree Trunks lives in a little home in the forest, surrounded by apple trees. She is known for making very good apple pies. In the episode "Tree Trunks," she exploded after taking a bite out of the Crystal Gem Apple, but is then seen skipping happily in a strange, red crystal-like ball. Later it's revealed that she has become Quartzion, queen of the crystal dimension. Finn and Jake save her from herself by removing the Crystal Gem Apple from her stomach and bring her home.

'''Snorelock''': A giant, sensitive, and clumsy snail (turned slug) who desperately seeks the help of Finn and Jake to find a mate. While not socially assimilated, he finds love through beat boxxing and sword twirling, which seems to impress female snails/ slugs.

[[Kategori:Cartoon Network]]

Sayfanın 17.04, 5 Aralık 2010 tarihindeki hâli

Adventure Time

Adventure Time with Finn and Jake(Türkçe:Macera Zamanı Finn ve Jake'in Maceraları) 3 Ekim 2008'de yayına başlamış.Ancak 2008'de başlamasının nedeni önce Nickelodeon kanalında yayınlanmasıydı.4 Nisan 2010'da Cartoon Network'te yayına başladı ve Cartoon Network Studios stüdyosunu aldı.Ancak Adventure Time'ın yeni bölümlerinin devam etmesi iptal edilmişti.Sonra yeni bölümleri devam etti.Adventure Time her Pazartesi 8P/7C saatinde yayına devam ediyor.

Konu

Bir buz adasının yakınlarındaki bir adada bir insan ve şekil değiştiren köpek ve kötü bir kral yaşarmış.Bunlar Finn,Jake ve İce King(Buz Kral)'dır.Bu ada acımasız ve kötü canavarlar ve yaratıklarla doluymuş.Finn ve Jake İce King'in kötülüklerine karşı korunuyorlar.

Karakterler

Finn:Bir insandır.En iyi arkadaşı Jake'tir.Sırtında çanta ve üzerinde beyaz mavi bir kostüm vardır.Adanın Prensesi'ni kötülüklerden koruyor.Magic Man(Sihir Adam) bölümünde ayak olmuştur.

Jake:Bir köpektir.Bazen şekil ve boyut değiştirir.En iyi arkadaşı Finn'dir.Canavarlar ve yaratıklardan nefret eder.

Diğer karakterler

İce King(Buz Kralı):İce King Buz Krallığı'nın prensidir.Finn ve Jake'ten nefret eder.Canavarlar ve yaratıkları o yaratmıştır.

Prenses Sakız:Prenses Sakız Şeker Krallığının prensesidir.Alman Hükümetinden'dir.Finn en iyi arkadaşıdır.

Lady Patlamış Mısır:Prenses Sakız'a gökkuşağı ve diğer şeyleri yapan kişidir.Kore'dendir.Onun yardımcısı Jake'tir.The Rowdy Queen bölümünde kötü ruhlu kalmış.

Marceline Vampir Kraliçe:O bir insamdır ama insan gibi görünmez.İce King ona her zaman servet verir.Buz Krallığına karşı gelir.Sihirli Güçleri vardır.

Lumpy Uzay Prensesi:Göbek adı L.S.P'dir.O bir uzay prensesi olmuştur.Bazen kız gibi konuşabilir.

Beemo:Beemo is a sentient video game console that lives with Finn and Jake. His appearance is similar to a Vectrex and he speaks with a Japanese accent.

Sihir Adam:Shirbazlık yapar.Bir bölümde Finn'i bir ayağa dönüştürmüştür.

Tree Trunks:Tree Trunks is an elephant friend of Finn and Jake who speaks with a gentle, Texan accent. Tree Trunks lives in a little home in the forest, surrounded by apple trees. She is known for making very good apple pies. In the episode "Tree Trunks," she exploded after taking a bite out of the Crystal Gem Apple, but is then seen skipping happily in a strange, red crystal-like ball. Later it's revealed that she has become Quartzion, queen of the crystal dimension. Finn and Jake save her from herself by removing the Crystal Gem Apple from her stomach and bring her home.

Snorelock: A giant, sensitive, and clumsy snail (turned slug) who desperately seeks the help of Finn and Jake to find a mate. While not socially assimilated, he finds love through beat boxxing and sword twirling, which seems to impress female snails/ slugs.