Kullanıcı mesaj:Codecesim: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Şeb (mesaj | katkılar)
k Yeni başlık: Liste?
Codecesim (mesaj | katkılar)
27. satır: 27. satır:


Selam bir kaç hafta önce [[Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi]]'ne taşınma konusunda bir sorunuz olmuştu ardından çalışma başlattım ama katkınız olmadı! {{*:S}} - [[Kullanıcı:Nebeviye|<font color="Crimson">'''Пէ^^'''</font><font color="Blue">'''''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Nebeviye|<font color="#ff0"><sup>ileti</sup></font>]] 13:43, 18 Nisan 2010 (UTC)
Selam bir kaç hafta önce [[Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi]]'ne taşınma konusunda bir sorunuz olmuştu ardından çalışma başlattım ama katkınız olmadı! {{*:S}} - [[Kullanıcı:Nebeviye|<font color="Crimson">'''Пէ^^'''</font><font color="Blue">'''''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Nebeviye|<font color="#ff0"><sup>ileti</sup></font>]] 13:43, 18 Nisan 2010 (UTC)

: Sizin gerekli çalışmayı yapacağınızı sanmıştım o mesajdan, o halde ben metnin geriye kalanının çevirisi yapıp düzenlemeleri yaparım. Teşekkürler --[[Kullanıcı:Codecesim|Codecesim]] 13:52, 18 Nisan 2010 (UTC)

Sayfanın 13.52, 18 Nisan 2010 tarihindeki hâli

Arşiv 1

Silinen sayfa

  • Öncelikle ilk defa yazdığınız birine ".. tebrikler" sözüyle alaycı bir tarz kullanarak vazgeçilmez bir kuralımızı hiçe saymanızı eski bir kullanıcı olarak bunu yapmış olmanızdan dolayı kınıyorum. Siz ne yaptığımızı düşünüyorsunuz acaba; İnsanları isim ya da fotoğraflarına bakarak "bundan sanatçı olur" ya da "bunun tipinde iş yok, sanatçı olmaz" diye ayırdığımızı mı? Araştırmadığımı nerden biliyorsunuz? Youtube ya da Facebook vb. siteler tek başlarına ölçü değillerdir. Alt komşum parasını cebinden verip bir albüm yapsa, belirtilen herkese açık sitelere klibini eklese, onu da mı ansiklopedik kabul edeceğiz? Kayda değerlik kriterleri belirlidir. Kabul edilebilir bağımsız kaynaklara dayanarak eklediğiniz bir madde silinmez. Müzik dünyasını da yaşam içinde en az genel sosyo-kültürel konular kadar tanıyıp tanımadığımı merak ediyorsanız katkılarımı incelemeye zaman ayırabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   05:50, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Sayın Codecesim; özür dilemenize hiç gerek yok. Anlık tepki diyelim geçelim. Vikipedi Özgür ansiklopedi; eğer dediğimiz gibi Kabul edilebilir bağımsız kaynaklara dayanan maddeler eklerseniz, bunlar silinmez, üstelik geliştirilerek katkıda bulunsun ya da bulunmasın tüm kullanıcı ve yararlananlara destek olunur. Herhangi bir konuda soru sormaktan ya da danışmaktan çekinmeyiniz, örneğin bugün ben de Kenan Erbaş maddesinde kaynak bulmakta oldukça zorlandım ve halen o maddenin yeterli olup-olmadığını, nasıl geliştirebileceğimi düşünüp araştırıyorum, Biliyor musunuz, aslında burda vicdanımızla karşı karşıyayız: sevdiğimiz ya da takdir ettiğimiz birinin ansiklopedik olup olmadığına karar vermek zor bazen. Buna ikna olduğum ve kendi açtığım maddeyi kendim sildiğim de olmuştur. Kısaca anladığınızı sanıyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   22:21, 28 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhaba Codecesim; çeviri konusunda herhangi bir sınırlama yok. İstediğin interwiki sayfasından çeviri yapabilirsin. Çeviri sürerken maddenin başına {{çalışma var}} ve {{çeviri}} şablonlarını eklersen iyi olur. Ayrıca Vikipedi:Çeviri grubu/Sorular ve yanıtlar sayfasında da açıklamalar var. Etkin değildim, sorunu geç gördüm. Başka bir soeu ya da sorunun olursa çekinmeden yazabilirsin.  Levent İleti Katkılar   12:23, 30 Ocak 2010 (UTC)

Ip Engelleme

Merhabalar, şu sayfaya gözatıp yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca buradaki bilgilere bakılırsa daha önce de benzer girişimleri olmuş. Saygılar:) --Codecesim 17:55, 31 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, IP engellendi, teşekkürler. --M.M.ileti 18:39, 31 Mart 2010 (UTC)

Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi

Merhabalar, Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi: A'da bulunan açıklamanın Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi'ne alınması daha iyi olmaz mı? LGBT Portalıyla ilgili olduğunuz için size iletmek istedim. --Codecesim 12:19, 1 Nisan 2010 (UTC)

Çeviride olan bir madde. Ancak (Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi: A'dan belirttiğiniz ad da bir madde açılarak (Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi)'ne alınması mümkün olamaz ki maddeler sonlarında A, B, C vs. alfabetik sıralamaya göre yani olması gereken şekilde oluşturulmuş zaten. Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi açılacak dahi olsa bu sefer sırası ile (alfabe) tüm bilgilerin buraya taşınması lazım ki bu da madde uzunluğu açısından zor ve de yoğun olur. Bunun yerine sizde sıralamada ismi geçenleri diğeri dillerdeki Vikipedi'lerden çevire bilirsiniz. Kolay gelsin. - Nebeviye!^□ 12:27, 1 Nisan 2010 (UTC)
Peki o zaman, Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi maddesine eklenecek paragraflar için çalışma başlattım. ;)) - Nebeviye!^□ 17:01, 2 Nisan 2010 (UTC)

Selam

SAÜ'de hangi bölümde okumaktasınız acaba? --dAVİDov 16:03, 9 Nisan 2010 (UTC)

Kamu yönetimi okuyorum, neden sordunuz? --Codecesim 13:40, 18 Nisan 2010 (UTC)

Liste?

Selam bir kaç hafta önce Gay, lezbiyen ya da biseksüeller listesi'ne taşınma konusunda bir sorunuz olmuştu ardından çalışma başlattım ama katkınız olmadı! - 'Пէ^^'ileti 13:43, 18 Nisan 2010 (UTC)

Sizin gerekli çalışmayı yapacağınızı sanmıştım o mesajdan, o halde ben metnin geriye kalanının çevirisi yapıp düzenlemeleri yaparım. Teşekkürler --Codecesim 13:52, 18 Nisan 2010 (UTC)