Davut Güloğlu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Davut Güloğlu''' (d. [[1972]], [[Rize]]), müzisyen.
'''Davut Güloğlu''' (d. [[1972]], [[Rize]]), müzisyen.


[[Rize]]' de doğup büyüyen Davut Güloğlu genç yaşta anne ve babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştır. [[Rize Belediyespor]] ve [[salaha Spor]] gibi amatör branşlarda top koşturdukdan sonra [[1991]] yılında [[İstanbul]]'a gidip [[Arif Sağ]]ın açmış olduğu özel bir müzik kursuna girip profesyonel müziğe adım atmıştır. 2001 yılında çıkarmış olduğu Nurcanım adlı albümü satış rekorları kırmıştır. 11 kardeştir, biri erkek biri kız olmak üzere 2 çocuğu vardır. Erkek kardeşlerinden Abdulkadir güloğlu aynı zamanda kendisinin danışman,menajer ve yardımcılığını yapmaktadır. İstanbul'un Beylerbeyi semtinde oturmaktadır.
[[Rize]]' de doğup büyüyen Davut Güloğlu genç yaşta anne ve babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştır. [[Rize Belediyespor]] ve [[salaha Spor]] gibi amatör branşlarda top koşturdukdan sonra [[1991]] yılında [[İstanbul]]'a gidip [[Arif Sağ]]ın açmış olduğu özel bir müzik kursuna girip profesyonel müziğe adım atmıştır. 2001 yılında çıkarmış olduğu Nurcanım adlı albümü satış rekorları kırmıştır. 11 kardeştir, biri erkek biri kız olmak üzere 2 çocuğu vardır. Erkek kardeşlerinden Abdulkadir güloğlu aynı zamanda kendisinin menajer ve yardımcılığını yapmaktadır. İstanbul'un Beylerbeyi semtinde oturmaktadır.





Sayfanın 05.28, 18 Ocak 2010 tarihindeki hâli

Davut Güloğlu (d. 1972, Rize), müzisyen.

Rize' de doğup büyüyen Davut Güloğlu genç yaşta anne ve babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştır. Rize Belediyespor ve salaha Spor gibi amatör branşlarda top koşturdukdan sonra 1991 yılında İstanbul'a gidip Arif Sağın açmış olduğu özel bir müzik kursuna girip profesyonel müziğe adım atmıştır. 2001 yılında çıkarmış olduğu Nurcanım adlı albümü satış rekorları kırmıştır. 11 kardeştir, biri erkek biri kız olmak üzere 2 çocuğu vardır. Erkek kardeşlerinden Abdulkadir güloğlu aynı zamanda kendisinin menajer ve yardımcılığını yapmaktadır. İstanbul'un Beylerbeyi semtinde oturmaktadır.


<nowiki>Serbest format yazınızı buraya yazınız<nowiki>Serbest format yazınızı buraya yazınız<nowiki>Serbest format yazınızı buraya yazınız</nowiki></nowiki></nowiki>