Kullanıcı mesaj:Gökhan: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Takabeg (mesaj | katkılar)
Exte00 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
253. satır: 253. satır:
==Kukark==
==Kukark==
Selam Gökhan. [[Kukark kırımı]] adlı madde daha önce SAM sonucu silinmiş [http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/Kay%C4%B1t/2009_Haziran#Kugark_Katliam.C4.B1 Kugark katliamı] maddesi ile aynı. İlgilenirsen sevinecem. İyi çalışmalar. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] [[User Talk:Takabeg|<sup><u>ileti</u></sup>]] 01:41, 7 Eylül 2009 (UTC)
Selam Gökhan. [[Kukark kırımı]] adlı madde daha önce SAM sonucu silinmiş [http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/Kay%C4%B1t/2009_Haziran#Kugark_Katliam.C4.B1 Kugark katliamı] maddesi ile aynı. İlgilenirsen sevinecem. İyi çalışmalar. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] [[User Talk:Takabeg|<sup><u>ileti</u></sup>]] 01:41, 7 Eylül 2009 (UTC)

==Kukark katliamı==
Merhaba Gökhan bey Kukark soykırımı maddesini sözde Ermeni soykırımı maddelerine karşı Azerilere işlenen zulmü belgelediği içinmi sildiğinizi öğrenebilirmiyim ?
Wikipedinin tarafsızlık anlayışından endişe duyduğumuda belirtmek isterim!.
İyi akşamlar.
--<strong>[[Kullanıcı:Exte00|<font color="#ffcc00">Exte</font><font color="#3399ff">00</font>]] [[Kullanıcı mesaj:Exte00|<font color="green"><sup>ileti</sup></font>]]</strong> 16:25, 7 Eylül 2009 (UTC)

Sayfanın 16.25, 7 Eylül 2009 tarihindeki hâli




Burası Gökhan kullanıcısına ait olan tartışma sayfasıdır.
Gökhan için mesaj ve yorumlarınızı bu sayfaya ekleyebilirsiniz.

  • Dört adet tilde (~~~~) kullanarak yazınıza
imza ve tarih ekleyin.


İçerik Silinmesinin Sebebi Nedir?

Gökhan Bey düzenlemeniz için çok teşekkürler. Ancak Türkiye bilgisini eklemek istiyorum. Kuralları baktım, sanırım aykırı bir durum yok. Şirket Türkiye’de de 2003 yılından beri faaliyet gösteriyor ve halen 8 şubesi bulunuyor. En azından sadece bu bilgi ile beraber şirketin Türkiye websitesini manpower.com.tr dış bağlantılara girmem de sakınca var mı?

Yardımlarını için çok teşekkürler.

Gökhan Bey tekrar merhaba, Manpower bilgisini girdik ancak uygun olmayan içerik var, düzenlenmesi gerekiyor deniyor. Neler uygun değil? Biraz bilgi verebilir misiniz, ona göre düzenleme yapmak isteriz.

Teşekkürler.

Gökhan Bey merhaba, İnsan kaynakları firması Manpower'ın Türkçe bir bilgisini hazırlamaya çalışıyoruz. En.wikipedia.org adresinde şirketin ingilizce bilgisi mevcut ancak Türkçe bir bilgi wikipedia'da yok. manpower.com.tr uzantılı mail adresimi engellediğiniz için o adresten artık bir giriş yapamıyorum. İlk başta çok kurumsal bir bilgi girmiştik ancak daha sonra 3. şahıs bir kişinin anlatımı ile Manpower türkiye hakkında bilgi girdik, o da silindi. Nasıl bir yol izlemeliyiz yayınlanması için? İngilizcesinden Türkçesine mi direk çevirelim? Bilgi verirseniz çok sevinirim.— Bu imzasız görüş Tugceg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Resim

  • Dediğiniz programı indirdim fakat bilgisayarım biraz eski olduğu için yavaşladı. Bu yüzden çalışmaya devam edemedim fakat ben size istediğimi kısaca anlatmaya çalışayım. Türkiye vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları sayfasında çeşitli ülkelerin Türkiye'ye karşı uyguladığı vize politikasının tablosu var. Benim istediğim bunu resime yansıtmak. Örneğin, 4 pasaport çeşidi var 4 ünede vize uygulayanlar koyu bir renk 3 tanesine uygulayanlar daha açık hiçbirine uygulamayanlar daha da açık bir renk (ya da farklı renkler)... gibi birşeyler olması gerçekten çok iyi olur. (Aklınıza daha iyi birşey gelirse onu da uygulayabilirsiniz.) Teşekkürler.--Reality006 21:26, 24 Temmuz 2009 (UTC)
  • Bu arada belirli bir süre Vikipedi'ye giremeyeceğim sorunuz olursa geç cevap verebilirim. Kusuruma bakmayın lütfen.--Reality006 21:27, 24 Temmuz 2009 (UTC)
  • 17.08.2009 34MERVE96 Gökhan benim eklediğim resimler telif hakkı yüzünden sürekli siliniyor.Hangi resmin uygun olup olmadığını anlamıyorum.Acaba Yalın'ın ve Kenan Doğulu'un sayfalarına resim koyar mısın?

Spanish

hello i am a spanish boy very interested in turkey and the european union. i think that turkey have to enter in the EU, and i want to know the opinion and views of turkish people about turkish society and posibilities of their entry in the union. thanks--RubencinMdE 13:05, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Gökhan Bey merhaba,

Flexi Card için girilen metnin reklam olduğunu belirtmişsiniz, yazıyı tekrar revize ederek Vikipedi'de yerini almasını sağladık. Flexi için sadece ürün özelliklerini girdik ve bu Wikipedia'da yapılabilen bir şey. Bir örnek vermek gerekirse; http://en.wikipedia.org/wiki/Centurion_Card

Sizden ricamız ürün bilgilerinin girildiği bu yazımızı tekrardan silmemeniz.

İyi çalışmalar, Şahbazz

selam

merhaba,

gördügüm kadariyla Dosya:Erzincanspor.jpg'yi silmissiniz ancak Dosya:Erzurumspor.jpg'yi silmemissiniz

bunu da size zahmet silbilirmisiniz?

(84.135.138.120 03:15, 28 Temmuz 2009 (UTC))

Kategorisi açılmadığı için gözden kaçmış, hatırlattığınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.--Gökhan 04:37, 28 Temmuz 2009 (UTC)

Sevgili Gokhan Bey,

Az once Perihan Magden'in sayfasinda Kitaplar alt basligi icincde son kitabi "Son Yazilar" dan sonra "PKK'nin sehirlerdeki temsilcisiyim" adinda Ocak 2009 tarihli bir kitabi varmis gib gosterilmistir. yazar ait boyle bir kitap duyulmamistir ya da en azindan henuz ben duymadim. Mesaj atacaktim fakat kendim degistirebilecegimi fark ettim. Daha sonra bu kitabi oradan sildim. ELimde kanit olmasi icnde screenshot aldim. Facebook uzerinde derhal online olan iki arkadasimdan kontrol etmelerini rica ettim. Daha sonra kitap ismi gecmisti fakat korumasizdi arkadasim denemek icin "Naber" yazdi onu da screenshot ile fotografladim. Anlamadigim bir sey var. Herkesin degisiklik yapma hakki var midir? Yazarlara kisisel saldiri yapilmasini kisilik haklarinin zedelenmesini nasil koruyacaksiniz. Oraya da yazilan herhangi bir sey kontrolden gecmeden nasil yayinlanabilir. Acaba sadece Perihan Magden sayfasinda mi bu var diger sayfalarda da var mi diye merak ettim. Orhan Pamuk'un sayfasina girdim. Orada da ayni savunmasizlikla karsi karsiya kaldim. Bu normal midir? Yoksa anormal bir durum mevcut mudur?

Simdiden tesekkur eder, calismalarinizda basarilar dilerim

Saygilarimla

Deniz Cenk Demir

30 Temmuz 2009 Saat 5.00 am


Sevgili Deniz Bey.

Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. "Vikipedi herkesin katkıda bulunabileceği özgür bir ansiklopedidir" ve herkes değişiklik yapabilir. Katkıda bulunanların da dikkat etmesi gereken iki husus vardır; katkının doğrulanabilir olması ve özgün araştırma içermemesi. Herkes değişiklik yapabilirse buranın saçmalıklar deposuna döneceği düşünülebilir. Ama hayır, vandallara ve troll'lere karşı birçok koruyucumuz var. Öncelikli olarak yapılan her değişiklik kolaylıkla geri alınabilir. Vandalizm olduğunda değişiklik geri alınır kullanıcı uyarılır devam ederse de engellenir. Kişilere özellikle de yaşayan kişilere yapılan saldırılar görüldüğü yerde geri alınır ve değişikliği yapan kullanıcı da engellenir. Yaşayan insanların biyografilerinde sadece saldırılar değil, kaynaksız ya da zayıf kaynaklı olan ihtilaflı içerik de derhal çıkarılır (bunun örneklerini sayfanın geçmişinden görebilirsiniz). Ancak bu konudaki hassasiyetimize ve dikkatimize rağmen maalesef gözden kaçan değişiklikler de olabiliyor. Siz ve arkadaşınız bu değişiklikleri yaparken son değişikliklerle ilgilenen kullanıcıların aktif olmadığını ya da gözden kaçırdıklarını söyleyebilirim. Ayrıca yoğun bir şekilde saldırıya maruz kalan sayfaları koruma veya yarı koruma altına alıyoruz (Bu kategoride yer alan maddelerde olduğu gibi). Böyle yapıldığında ilgili sayfa tüm değişikliklere karşı kapatılmış olur.

Vikipedi'de yapılan değişikliklerin onaylandıktan sonra yayımlanması gibi bir durum söz konusu değil. Değişiklik yapılır, uygun olmadığı görülürse de basitçe geri alınır. Aslında Vikipedi'nin anonim kullanıcılara kapatılması gibi teklifler daha önceden geldi ancak bu herkesin katkıda bulunabileceği özgür bir ansiklopedi olan Vikipedi'nin özüne ters bir durum oluşturacaktır, kayıtlı kullanıcılar kadar anonim kullanıcıların da ansiklopediye olan katkısı büyük. Siz de Perihan Mağden'in biyografisine yapılan saldırıyı silerek Vikipedi'ye IP numarası ile katkıda bulunmuş oldunuz.

Umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir. Bu konuda veya Vikipedi ile ilgili başka konularda sorunuz olursa yine yazabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Gökhan 11:53, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Telif

Selam, Gökhan. Bu uyarın tam olarak hangi maddede yapılan telif ihlali için yollandı ? Resimlerde mi ihlal edildi ? Takabeg ileti 08:16, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba Takabeg, o uyarıyı Hayber gazvesi, Tebük seferi ve Habeşistana hicret maddeleri için yapmıştım. Mesela maddelerden biri şöyle başlıyordu Hz. Peygamber'in Hicretin dokuzuncu yılında, Şam'da toplanan kırkbin kişilik Bizans ordusuna karşı çarpışmak üzere Medine'den Tebük'e kadar sevkettiği en son ve en güçlü askerî hareket. Bu içerik Google'da aratıldığında birçok sayfada yer aldığı kolaylıkla görülebilir. Uyarı şablonu biraz havada kalmış ben de sen yazınca farkettim. Bundan sonra biraz daha anlaşılır olmasına çalışırım. Teşekkür ederim, kolay gelsin. --Gökhan 12:05, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Hmm. Anladım. O kullanıcı genelde İnglizce Vikiden çeviriyor da... Silindiği için bulamadım demek ki. Çok mer30. Görüşürüz. Takabeg ileti 12:24, 30 Temmuz 2009 (UTC)
  • Selamlar. Köy Çeşmesi'nin ilginize kısmına bir yazı bıraktım. İlgilenebilir misiniz? Teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 21:36, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Hocam Mehmet Emin Resülzade Anadolu Lisesi maddesi ansiklopedik içerik taşımıyor ve çok eksik olduğu kanaatindeyim.Bir bakabilir misiniz?Saygılar--WilliamWallace 21:11, 31 Temmuz 2009 (UTC)

  • Selamlar. Şu IE'de sorun neden oluyormuş bulabildiniz mi? Ben IE kullanıyorum ama İngilizce, Almanca, Fransızca vs. Vikiler hatasız gösteriyor.--Gökçє Yörük mesaj 13:13, 2 Ağustos 2009 (UTC)
Peki teşekkürler. İyi vikiler...--Gökçє Yörük mesaj 13:23, 2 Ağustos 2009 (UTC)
Bir de silinecek kategoriler var. Bir el atarsanız sevinirim.--Gökçє Yörük mesaj 16:00, 2 Ağustos 2009 (UTC)
Teşekkür ederim.--Gökçє Yörük mesaj 16:03, 2 Ağustos 2009 (UTC)

Silinen Dosya

Dosya:Iran Air logo.svg dosyasını silmişşsiniz. Takbeg uyarmıştı, ben düzeltirken silindi. İran Havayolları sayfasını oluşturacaktım ve şu an için sadece Hüma maddesi için kullanacaktım. Eğer tekrar yükjleyebilirseniz hatayı düzelteblirim. Bir de silinme politikasına göre "Adil kullanımı hatalı belirtilmiş dosyalar ... yükleyen kullanıcıya haber verildikten 48 saat sonra silinebilir." maddesine ters bir durum yok mu? Daha 1 saat bile olamamıştı? Altaz 04:10, 3 Ağustos 2009 (UTC)

Teşekkürler, ben jpg olarak yükledim, dolayısı ile yeni yeni bir isim oldu, eskisi silinebilir. Geri Yüklemeyi aynı bilgileri tekrar yazmamak için istedim. Şu an sadece Hüma kuşu maddesini ekledim. Takebeg'in dediği gibi logonun köşelerinden kırpılmış. Ama Hüma maddesinde bu hava yolunun logo olarak griffon yorumunu kullandığını belirtmek için yeterli. İran hava yolları maddesi açılırsa ona da gerçek logosu konulur. Benim adil kullanım amacım şu an gerçekleşiyor. Altaz 04:43, 3 Ağustos 2009 (UTC)

Günaydın

Öncelikle selamlar, Kullanıcı mesaj:Tekirdagspor1967 kullanıcısına bir bakabilir misiniz? Uygunsuz KA + spam link + vandalizm. --Kemal K.ileti 07:42, 3 Ağustos 2009 (UTC)

Kategori:Bölgelere göre tarih

merhaba, bu kategoriyi silmişsiniz. Şuanda anasayfada bu kategori kırmızı görünüyor. Yeni adını bilmediğim için yönlendiremiyorum, düzeltebilirseniz. teşekkürler 88.247.5.12 11:00, 5 Ağustos 2009 (UTC)

Düzeltildi, teşekkürler.--Gökhan 14:44, 5 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaha

  • Merhaba. Birşey sorabilir miyim?
  • Bekar mısınz efem?

Rica

  • Bir şey rica edebilir miyim? --88.253.136.186 16:31, 11 Ağustos 2009 (UTC)
Edin bakalım.--Gökhan 16:32, 11 Ağustos 2009 (UTC)
  • Plevne Marşı maddesini Vikipedi:Koruma politikasına göre 5 günlük tam korumaya alabilir misiniz? Sürekli değişiklik savaşı yaratılmak isteniyor. En son olarak Eldarion versiyonuna getirdim ve bir imla değişikliği yaptım. Değişiklik savaşı olmaması için koruma altına alınması iyi olur bence. --88.253.136.186 16:35, 11 Ağustos 2009 (UTC)
Merhaba maddeyle ilgili problemi tartışma sayfasında çözümlemek daha mantıklı. Yoğun geri dönüş olursa koruma düşünülebilir. İyi çalışmalar.--Gökhan 16:46, 11 Ağustos 2009 (UTC)
  • Tartışmanın soğukkanlılıkla devam etmesi ve uzlaşmaya varılması için tam koruma gerekli. Çünkü madde koruma politikasında da belirtildiği gibi en az 3 kez değişikliğe uğrayıp ileri geri gitti. Ayrıca tam korumaya alınmaması değişiklik savaşı ve 3 geri dönüşten ötürü taraflar zarar görebilir. --88.253.136.186 16:51, 11 Ağustos 2009 (UTC)
Kusura bakmayın gidip geliyorum. Şuan ortalık sakinleşmiş gibi görünüyor. Bahsettiğiniz durum başladığında tam koruma kullanılacaktır. İyi çalışmalar.--Gökhan 17:15, 11 Ağustos 2009 (UTC)

KD

Selam. Adana Fen Lisesi'ni kriterlere uygun hâle getirmeye çalıştım, bir ara göz gezdirir misin?--вяí¢αи76ileti 18:44, 12 Ağustos 2009 (UTC)

Sağol

Teşekkür ederim. --Olağan Şüpheli 23:14, 12 Ağustos 2009 (UTC)

ne dedin

benim mesaj sayfama ne yazdınız anlamadım

Şablon

Merhaba. Acaba Şablon:Doğum tarihi ve yaşı sayfasına bir bakabilir misin? Bir örnek vereyim mesela, Eric Bana ve Angelina Jolie, yaş kısmında bir sorun var.--Olağan Şüpheli 10:19, 15 Ağustos 2009 (UTC)

Ana sayfa

Selamlar Gökhan. Ana sayfadaki, Tarihte bugün kısmında Napolyon Bonapart'ın resmi var fakat Münir Özkul'a vurgu yapılmış. Düzeltilebilir mi acaba? İyi vikiler..--C. Jones msj 19:43, 15 Ağustos 2009 (UTC)

VikiProje İstanbul davetiyesi

Uygunsuz KA

Uygunsuz KA. İyi akşamlar, kolay gelsin. --Kemal K.ileti 17:45, 16 Ağustos 2009 (UTC)

Her Name Is Nicole

Merhaba Gökhan, bir ricam olacak. Her Name Is Nicole maddesini silebilir misin? Bir yıl kadar önce açtığım bu maddede bahsi geçen albüm, bu sayfadan görebileceğin gibi yayımlanmayarak rafa kaldırılmış. Bu nedenle maddenin ve içeriğinin hiçbir geçerliliği kalmamış görünüyor. Bu nedenle silmeni rica ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Kemal K.ileti 16:44, 17 Ağustos 2009 (UTC)

KA değiştirme

Merhaba Gökhan. Konuyu inceleyip yazacağım sana. Uyarın için teşekkürler. --Yabancımsj 09:28, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Yarı koruma

Maddenin tartışma sayfasına yazın, ben gerekli değişikliği yaparım. İyi çalışmalar.--G Ö K H A N 15:33, 19 Ağustos 2009 (UTC)
  • Ben de cevap bekliyordum, kendi sayfanıza yazmışsınız :) Şuraya yazdım düzeltilmiş halini: [1] --88.253.137.97 15:44, 19 Ağustos 2009 (UTC)
Merhaba, zahmetiniz teşekkür ederim, yeni şablonu kopyaladım...Aksi belirtilmemişse IP kullananlar için bu sayfada cevap vermeyi tercih ediyorum. İyi çalışmalar--G Ö K H A N 15:47, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Slm

Selam Gökhan. Rica etsem Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Terekemeler'e bakıp kişilere yönelik olumsuz yorumları kaldırabilir misin ? Takabeg ileti 21:17, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Mer30. Birde Bu durum sadece bir ( Kullanıcı:qarapapaq )..... de kişiye yönelik yorumdur. Çünkü Azerbaycan Cumhuriyeti'nin nüfus sayımlarında Karapapaklar Azerbaycanlı olarak sayılır. Tabi sayılıyor demek ki otomatikman Azeri = Karapapak demek değildir. Yine de sadece Kullanıcı:Qarapapaq'ın iddiasıymış gibi gösgermek bence kişiye yönelik yorumdan başka birşey değildir. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 21:44, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Karapapaklar, Ayrumlar ve başkaları Azeri Türkçesinde konuştuğu için Azeri, Azerbaycanlı veya Azeri Türküdür. Kullanıcı Takabeg'in bunu anlayacağını umarım :) Karapapak Türkü diye ne milliyet, ne de bir dil yoktur. Atabəy 21:59, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba Takabeg, İnfoCan'a yazdığın yerler bu haritadakiler midir?--G Ö K H A N 21:59, 19 Ağustos 2009 (UTC)
Ewet. Takabeg ileti 22:00, 19 Ağustos 2009 (U

Bilgi kutusu

merhaba konulara bilgi kutusu nasıl ekleniyor.anlata bilirmisin? — Bu imzasız görüş Bopal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Silinme isteği..

Selam. Kocaalispor'un SAM tartışmasında; Şavşatspor, Yalova Süper Amatör Lig, Yalova Altınova Belediyespor Yeldeğirmeni Spor Kulübü, Pazariçi Köprülüspor, Ardahanspor, Manisa Sakaryaspor Gençlik Kulübü, Niğdespor, İneboluspor, Arhavispor, Batmanspor, Kuzuluk Spor Kulübü maddelerinin de aynı gerekçeden silinmesini talep etmiştim... Oylamayı kapatmışken bir ilgilenirsen sevinirim...--вяí¢αи76ileti 09:16, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Yardım

Dostum yine ben.the great escape filminin film kutusunu ekleyemedim.bir el atarsan madde daha güzel olacak.teşekkürler.

SM projeleri

Merhaba Gökhan, umarım iyisindir. Belki görmüşsündür, çalışması belli bir aşamaya gelmiş, yakında SMA yapılabilecek bazı maddeler var. Benim bildiklerim Fermi paradoksu, Lost, 1 − 2 + 3 − 4 + · · · ve John Mayer. Sonuncusu dışında hepsinin çevirisi tamam, yalnızca kırmızıların açılması gerek. Vaktin olur da ilgilenmek istersen diye haber vermek istedim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 09:23, 30 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba

Kullanıcı:Kibele'nin damı uygun mu? Benzer isimler alan biri daha vardı sanki...Bana yolladığı mesajı geri aldım...İyi çalışmalar...Vikipedist 18:46, 1 Eylül 2009 (UTC)

Yahu sil sil vikipediyi bitirmişsin. :) e.c. 22:32, 5 Eylül 2009 (UTC)

Gökhan Bey,

Merhaba.

Geçen gece Aziziye Şehitliği ve Aziziye Anıtı başlıklarının olmadığını gördüm ve yüklemeler yaptım. Bunda bilhassa, 30 yıl boyunca Erzurum Kültür Derneği Vakfı fahri başkanlığını yapmış olan araştırmacı-yazar-tiyatro yazarı amcam Sebahattin Bulut 'un kitaplarından faydalanarak yazdım.

Ben de tarih ve kültür konularıyla ilgiliyim.Pnar Hanım Aziziye Şehitliğinin içeriği sebebiyle uygun olmadığı mesajıyla - baktım harf hatam ve ifade hatam da vardı, düzelttim hemen, uyarı haklıydı yani )

Siz sanırım bir üst yetkili olarak Aziziye Şehitlğini silerken - bana göre son hali ansiklopedik anlamda iyiydi, gereksiz cümleleri çıkarmış ve redükte etmiştim - problem bildirilmeyen Aziziye Anıtı eklememi de silmişsiniz.Öncelikle eksikler ve yanlışlar hkkında uyarı yazılıyor diye biliyorum.Ayrıca bu eklememe hiçbir uyarı yazılmamıştır. İki ihtimal var ya ikisi de aynı yazı, başlıklar farklı sandınız ya da okumadınız da.

Koskoca Vikipedi 'de , 2000 metrekareye oturmuş, ebat ve anlam olarak dev bir anıtın öyküsü yoksa bu bir eksiklik değilmi ? Doğu Anadolu'da her yıl dönem ödevi olarak verilen bir konudur, Aziziye Anıtı 'nın tarihçesini ve bilgilerini araştırın yazın derler.

Aziziye Anıtı yazım silindiğinden redükte etme olanağım da yok.

Bu konuda mesajınızı ve düzeltmenizi bekliyorum.

Saygılarımla.

Erdem BULUT İş Güvenliği Uzmanı

eralpaslan@hotmail.com

Merhaba Gökhan,

Az önce oluşturduğum "Şablon:Uçak model tip" ve "Şablon:Uçak model baş" şablonlarını silebilir misin? Buna benzer başka bir şablon zaten varolduğu için (Tanım uçak diye) gerek kalmadı. İyi geceler. --Math34 ileti 01:40, 7 Eylül 2009 (UTC)

Kukark

Selam Gökhan. Kukark kırımı adlı madde daha önce SAM sonucu silinmiş Kugark katliamı maddesi ile aynı. İlgilenirsen sevinecem. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:41, 7 Eylül 2009 (UTC)

Kukark katliamı

Merhaba Gökhan bey Kukark soykırımı maddesini sözde Ermeni soykırımı maddelerine karşı Azerilere işlenen zulmü belgelediği içinmi sildiğinizi öğrenebilirmiyim ? Wikipedinin tarafsızlık anlayışından endişe duyduğumuda belirtmek isterim!. İyi akşamlar. --Exte00 ileti 16:25, 7 Eylül 2009 (UTC)