Louisville Üniversitesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Louisville Üniversitesi''' [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]'nin [[Kentucky]] eyaletinin [[Lousville]] kentinde bulunan bir devlet üniversitesidir. 1798 yılında kurulan üniversitenin yaklaşık 15,000 öğrencisi vardır. Amerika'da bulunan üniversitelerden sağlık programına sahip en iyi üniversitelerden biri olarak bulunur ve özellikle sinir sistemi ve [[nöroloji]] konularında yapılan önemli çalışmalar bu üniversite bünyesinde gerçekleşmiştir.
'''Louisville Üniversitesi''' [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]'nin [[Kentucky]] eyaletinin [[Louisville]] kentinde bulunan bir devlet üniversitesidir. 1798 yılında kurulan üniversitenin yaklaşık 15,000 öğrencisi vardır. Amerika'da bulunan üniversitelerden sağlık programına sahip en iyi üniversitelerden biri olarak bulunur ve özellikle sinir sistemi ve [[nöroloji]] konularında yapılan önemli çalışmalar bu üniversite bünyesinde gerçekleşmiştir.


==Kaynaklar==
==Kaynaklar==

Sayfanın 10.39, 26 Temmuz 2009 tarihindeki hâli

Louisville Üniversitesi ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde bulunan bir devlet üniversitesidir. 1798 yılında kurulan üniversitenin yaklaşık 15,000 öğrencisi vardır. Amerika'da bulunan üniversitelerden sağlık programına sahip en iyi üniversitelerden biri olarak bulunur ve özellikle sinir sistemi ve nöroloji konularında yapılan önemli çalışmalar bu üniversite bünyesinde gerçekleşmiştir.

Kaynaklar