Fredo Corleone: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
Baba [[Vito Corleone]] nin ortanca oğludur.Ama biraz saftır ve bu saflığı başına büyük belalar açmıştır.Fredonun saflığından faydalanan [[Hyman Roth]] onu kandırmış ve kardeşi Michael Corleone yi öldürmek üzere tuzak hazırlamıştır. Don [[Michael Corleone]] ağabeyi Fredo'nun kendisini ve aileyi sattığı için çok sinirlenmiştir ve Fredoyu gölde adamı [[Al Neri]] ye öldüttürmüştür.
Baba [[Vito Corleone]] nin ortanca oğludur.Ama biraz saftır ve bu saflığı başına büyük belalar açmıştır.Fredonun saflığından faydalanan [[Hyman Roth]] onu kandırmış ve kardeşi Michael Corleone yi öldürmek üzere tuzak hazırlamıştır. Don [[Michael Corleone]] ağabeyi Fredo'nun kendisini ve aileyi sattığı için çok sinirlenmiştir ve Fredoyu gözde adamı [[Al Neri]] ye öldüttürmüştür.


{{hayali-taslak}}
{{hayali-taslak}}

Sayfanın 21.35, 22 Temmuz 2009 tarihindeki hâli

Baba Vito Corleone nin ortanca oğludur.Ama biraz saftır ve bu saflığı başına büyük belalar açmıştır.Fredonun saflığından faydalanan Hyman Roth onu kandırmış ve kardeşi Michael Corleone yi öldürmek üzere tuzak hazırlamıştır. Don Michael Corleone ağabeyi Fredo'nun kendisini ve aileyi sattığı için çok sinirlenmiştir ve Fredoyu gözde adamı Al Neri ye öldüttürmüştür.

Şablon:Hayali-taslak