Kullanıcı mesaj:Bercaio: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: Michael Jackson
Dsmurat (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
322. satır: 322. satır:


Michael Jackson ölmüş Berkay. {{*:(}} Resmen şoke oldum ve üzgünüm şu an gerçekten. {{*:(}}--'''<font color="purple">[[Kullanıcı:Snow White Queen|ѕησω ωнιтє qυєєη]]</font>''' '''♀''' '''<font color="gray">[[Kullanıcı mesaj:Snow White Queen|ιℓєтι]]</font> 10:08, 26 Haziran 2009 (UTC)
Michael Jackson ölmüş Berkay. {{*:(}} Resmen şoke oldum ve üzgünüm şu an gerçekten. {{*:(}}--'''<font color="purple">[[Kullanıcı:Snow White Queen|ѕησω ωнιтє qυєєη]]</font>''' '''♀''' '''<font color="gray">[[Kullanıcı mesaj:Snow White Queen|ιℓєтι]]</font> 10:08, 26 Haziran 2009 (UTC)

== Merhaba ==

* Merhaba, acaba [[Michael Jackson]] maddesini koruma altına alabilmeniz mümkün müdür? Şu günlerde sayısız vandalizme kurban gidecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫<span style="font-family: verdana;">[[Kullanıcı:Berkay0652|<span style="color:#9A32CD;">'''''B''erkay'''</span>]]<sup><span style="color:#0;">[[Kullanıcı:Berkay0652/Katkılarım|'''0652''']]|[[Kullanıcı mesaj:Berkay0652|'''ileti'''</span>]]</sup></span> 11:00, 26 Haziran 2009 (UTC)
*Madde şu anda yarı koruma altında ve anonim kullanıcıların değişikliklerine kapalı. Gerekirse tam korumaya da alınabilir; ancak şu anda buna gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışmalar... --[[Kullanıcı:Dsmurat|<font color="#104E8B">'''Ds'''</font><font color="#363636">'''Murat''']]</font>[[Kullanıcı_mesaj:Dsmurat|<font color="#104E8B"><sup><small>'''ileti'''</small></sup></font>]] 11:11, 26 Haziran 2009 (UTC)

Sayfanın 11.12, 26 Haziran 2009 tarihindeki hâli

İleti
sayfası




Lütfen dikkat! Mesajınızı en üstte yer alan "değiştir"in yanındaki + sekmesine basarak, en alta yazarsanız daha çabuk görüp yanıt verebilirim. Eğer kullanıcı sayfamda, sağ üst köşede "etkin" yazıyorsa size kısa sürede erişirim. Ancak yanıtım gecikirse çok özür dilerim.




Arşiv
Arşivler

Ocak - Ağustos 2008
Ağustos 2008
Eylül 2008
Ekim 2008
Kasım 2008
Aralık 2008
Ocak 2009
Şubat 2009
Mart 2009
Nisan - Mayıs 2009



Bu kullanıcı Müzik VikiProjesi üyesidir.



Şablon:VP Arap Yarımadası

Bu kullanıcı Sanat Vikiprojesi üyesidir



Bu kullanıcı Vikiproje Tarih üyesidir.


Türkçemize sahip çıkalım


Sayın vikipedist arkadaşlarım, ağabeylerim, ablalarım; Türkçe Vikipedi'de olmamıza karşın kendimin bile Türkçeyi tam olarak kullanamadığını farkettim. Lütfen burada veya internet başında olduğumuz her an, Türkçe Vikipedi'de olduğumuzun farkında olarak gezelim. Örneğin; aktif değil de etkin demek hem daha güzel hem Türkçe; versiyon değil de sürüm demek hem kısa hem güzel. Sizden ricam, bozulmaya başlayan bu güzel dilimizi koruyalım. İyi çalışmalar.



The Provice/Cities of Turkey

Hello, Berkay. I've given you my word if I will finish creating the articles about the Turkish Cities and Provices. Now I almost finish some capital cities of Turkey Provices. In case of that, would you be so kind help me creating the template just like you did last time? The name of the template will be "Majimbo ya Uturuki". And you have to list them accordingly. Each page would be in Swahili, see this:

Can you do that for me?--Mwanaharakati (Ongea) 10:30, 1 Haziran 2009 (UTC)

Selam

Selam, ben biyolojiden pek anlamam (çeviri yapmak için anlamak gerekmiyor gerçi.) ama orada terimler falan var ben çeviremem. Benim çevirim yani level-1 denen cinsten. Vikipedi:Çeviri grubu kısmındaki istekler bölümüne yazabilirsin ya da çevirisi yüksek olan birilerinden yardım istemen daha iyi. Kusura bakma yardım edemedim. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 11:08, 4 Haziran 2009 (UTC)

Ahsoka Tano

Selam Berkay. Bu sefer konu farklı, seni Ahsoka Tano çevirisine davet ediyorum. Yardımcı olur musun? --Maniaqq 16:51, 4 Haziran 2009 (UTC)

Güzel haber

  • İşte bu çok sevindirici, hem sen, hem de okul süreci tatile giren diğer arkadaşlar yine güzel katkılarda bulunabileceksiniz demek ki. Biliyorsun çok eksiğimiz var. Ve bu eksiklikleri gidermek öyle 1-2 kişinin çabasıyla olacak iş değil. Zaten SD de çok zaman alıyor, katkıda bulunan bütün arkadaşlar bence kutsal bir iş yapıyor. Hepinize tek tek defalarca teşekkür. Sevgilerimle..  Levent İleti Katkılar   18:06, 4 Haziran 2009 (UTC)

Star Wars

Peki Star Wars ile ilgilenen bir kullanıcı tanıyor musun? --Maniaqq 14:32, 5 Haziran 2009 (UTC)

Bilgi Kutusu

Merhabalar. Ben güreşçi şablonunu yeniden hazırlıyordum da şimdi "Billed height" ve "Billed weight" yazıyordu. Bunun türkçesi acaba ne olabilir? Saygılar. Bu arada yarın SBS'ye gireceğim. Bana şans dileyin.TravianTM 6 Haziran 2009 11:13

Destek

Sınav desteğiniz için çok sağolun iletinizi gördüm ama cevaplayacak halim yoktu (abartı değil) sınava girdim ve 2 boşum vardı genelde (matematik hariç) hepsi full olabilir. Bu konuda sizi bilgilendireyim dedim.TravianTM 7 Haziran 2009 13:46

Kusura bakma

Biliyorum da işte oylesine yazdım onu turkçe öğretmenlerimde kızıyolar bana full cıkardım deyince. TravianTM 7 Haziran 2009 114:00

Selam

  • Zevkle katkıda bulunurum. Ancak ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum, vakit buldukça ilgileneceğim. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizinle nice ortak projelerde katkıda bulunmak dileğiyle, iyi vikiler...--Merube 89msj 20:38, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • İyi çalışmalar, iyi vikiler--Merube 89msj 20:45, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba Berkay. Alec Jeffreys‎ maddesindeki bölümü çevirdim yalnız türkçesi pek içime sinmedi, bir de siz gözden geçirebilirseniz sevinirim. İsveç maddesindeki tarihöncesine de bir ara bakacağım, madde için elinize sağlık çok güzel bir iş çıkarmışsınız. İsveç maddesi için nihai hedef SM'lik yahut KM'lik sanıyorum en azından öyle umuyorum. Çok kaliteli bir madde olacak, tebrikler teşekkürler. İyi vikiler--Merube 89msj 20:12, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Kaliteli katkılarınız için ben teşekkür ederim, çorbada tuzum olmasından -ufak da olsa- çok mutlu olurum. İyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 20:49, 8 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba

Naber Berkay;).Vikipediye dönüş yaptımda bir hal hatır sorayım dedim--SelimMesaj Sayfam 11:27, 9 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba

Merhaba adaşım... Nerelerdeydin? Bende iki haftadır buralarda değildim yeni yeni aktif olmaya başladım, ee nemenazım SBS'ye 5 gün kaldı. Sen yokken Vikipedi:VikiProje Arap Yarımadası 'nda baya değişiklik yaptık. Nasıl olmuş, yeni hali hoşuna gitti mi? Bir iki hafta önce bana şu projeyi diğer dillere çevirme konusunda mesaj atmıştın. Bence bu oldukça iyi bir fikir, haftaya başlayabiliriz. Ne dersin? Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

  • Merhaba adaşım. Şu senin VikiProje için çeviri yapmaya başlamak istiyorum ve sanırım sınavlarımdan sonra başlayacağım da. Bu arada katkıların için teşekkür ederek sana bir kardeş tavsiyesi vermek istiyorum. Madde açarken veya ileti yazarken noktalardan sonra bir boşluk koyarsan Vikipedi'nin standart bir hal almasına katkıda bulunmuş olursun. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar

Bana yazdığın mesaj buydu. Buna göre mesajını bekliyorum. Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

  • Açıkçası olabilir ancak İsrail'in bir düzenlenmesi gerek diyorum. Çünkü Türkçe Vikipedi'de ki İsrail maddeleri çok karışık durumda zaten İsrail'in olduğu bölge coğrafi ve siyasi anlamda da karışık Irak'ta olabilir ama İsrail'e öncelik vermek lazım diye düşünüyorum.

Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

  • Pekala! Sana kolay gelsin, o halde...

Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

Selam

Merhabalar. Elbette iki maddeyle de ilgili kaynak, bilgi vs. vakit buldukça eklemeler yapmaya çalışırım. Tarım gibi bir maddeyi SM yapmayı hedeflemeniz çok güzel, böylece seçkin maddelerimize biraz olsun çeşitlilik gelecek. Şu anki hali için de ayrıca elinize sağlık, çok güzel bir çalışmaya imza atmışsınız. Bu arada benim bir ricam olacaktı, arap yarımadası projesi kapsamındaki maddelerden birinin derecelendirmesinde Berkaysnklf ile ben tam olarak karar veremedik de; acaba Khobar maddesine bakabilir misiniz? Sizce sınıf ne olmalı Başlangıç mı C mi? İyi vikiler, iyi çalışmalar --Merube 89msj 21:00, 9 Haziran 2009 (UTC)

  • Peki öyleyse kabul C-sınıf olsun, şimdi ilgili değişiklikleri yapıyorum. Çok teşekkürler, iyi vikiler--Merube 89msj 21:16, 9 Haziran 2009 (UTC)

Portal

Sosyal Bilimler'in ana konularından biri olan coğrafya portalını açmak istiyorum da. Ne dersiniz? Sizce portala yeteri kadar katkı olur mu? Eğer onaylarsanız SBS'den sonra portalı hazırlamaya başlayacağım. Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

Merhaba

Merhaba Berkay, iyiyim yarın karneyi alınca daha da iyi olacağım inşallah. Usta olabildik mi daha bilemiyorum Göz kırpma. Neyse, müzik VikiProje'nin bu hâli benim de gözüme batıyor. Sen düzenlemeye başlayabilirsin. Önümüzdeki hafta zorunlu vikimola yapacağım. Döndüğümde ben de mutlaka ilgileneceğim. Bütün yaz için de bomba projelerim var. İyi akşamlar, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 16:44, 11 Haziran 2009 (UTC)

  • Yo hayır, olumsuz bir şey yok. Kısa bir vikimola yapacağım, ardından bütün yaz yine vikipedide olacağım. --Kemal K.ileti 17:08, 11 Haziran 2009 (UTC)
  • İzin vermek ne demek, hepsi senindir. Göz kırpma --Kemal K.ileti 17:29, 11 Haziran 2009 (UTC)
VikiProje Sanat davetiyesi
İyi günler...
Sanat alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Sanat Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. --Merube 89msj 02:42, 13 Haziran 2009 (UTC)

SM projesi

Merhaba Berkay. SM'lere çeşitlilik getirmek gerektiği konusunda konuşmuştuk bir süre önce. Önerim olup olmadığını somuştun. Daylight saving time (Yaz Saati Uygulaması) maddesi çarptı gözüme. Farklı bir konu, belki ilgini çeker diye önereyim dedim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:44, 13 Haziran 2009 (UTC)

İlgini çektiğine sevindim. Projelerinde kolaylıklar dilerim. (Umarım her biri SM olur ) --Yabancımsj 20:08, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • Sanat projesine katılımınıza çok sevindim, sizin gibi vikipedistlere çok ihtiyacımız var. Hoşgeldiniz... --Merube 89msj 08:40, 14 Haziran 2009 (UTC)
  • Seni aramızda görmek çok güzel Berkay. Sanat projesine hoşgeldin-- Serhan+tr 10:21, 14 Haziran 2009 (UTC)

Mesajınız üzerine

Mesajınızı teknik sorunlardan ve türkçe wikipedia'ya nadiren girdiğimden oldukça geç okudum. Halo isimli popüler video oyununun serisini ve "hale" kelimesinin dini anlatımını içeren bir anlam ayrımı ve makaleleri eklemeyi düşünüyordum. Ancak söylediğim gibi fazla girmememden asla gerçeklertiremedim. Ancak; en azından gelecekteki başka bir yazarın gerçekleştirmesi için yer açılmış oldu. Özür diler, saygılarımı sunarım. --CyberDiablo 17:16, 14 Haziran 2009 (UTC)

İsveç

Merhaba. İsveç maddesini şu anda çeviriyorum da, şu cümlede tarihi bir hata var gibi A Roman attempt to move the Imperial border forward from the Rhine to the Elbe was aborted in AD 9 when Germans under Roman-trained leadership defeated the legions of Varus by ambush in the Battle of the Teutoburg Forest. Emin olamadığım tarihi konu şu: "ren nehrinden elbeye kadar genişletmeyi amaçlamaları". Benim bildiğim ise "Tuna ve Elbe nehirleri arasında imparatorluğun sınırlarını güvenliğini sağlamak amacıyla". Neyse kabataslak hemen çeviriyorum şimdi, sonra düzeltmeleri yaparız, bir de türkçe vikide karşılığı olmayan terimlerin -özel adlar hariç- yanına ing. vikideki linkini de yazıyorum. İleride zorluk olmasın diye. Neyse ben şimdilik yazdığı gibi çeviriyorum ama emin değilim, uygun olduğum bir vakit araştırırım siz de bakabilirseniz sevinirim. İyi vikiler--Merube 89msj 21:13, 14 Haziran 2009 (UTC)

  • O bölümü gizli kodda ingilizcesi yazılı halde bıraktım. İleride düzeltilir dediğiniz gibi, zaten kaynak da neredeyse hiç yoktu, Germania 44, 45 ing. vikikaynağı hariç. O yüzden baştan sona tekrar kaynaklar ekleyerek gözden geçirmek uygun olur. Başka çevirmemi istediğiniz bölümler olursa severek yaparım, zaten arada bakmayı planlıyorum. Tarım ve Sezen Aksu maddelerine de bir ara bakacağım aklımdalar. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 12:46, 15 Haziran 2009 (UTC)

Sınavlar

Teşekürler Berkay. Sınavlara bu yıl çok fazla düştüğüm için Wikipedia'yı boşladım bayağı ama artık rahatım. :D Yeni bir seçkin madde bile yapabilirim. Ve gerçekten güzel bir fikir geliştirmişsin. Oyumu da verdim gitti. :D--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:55, 15 Haziran 2009 (UTC)

İsveç maddesiyle ilgileniyorum. Elbirliğiyle SM yapılacak madde ama; çok işim var, Ahsoka Tano, Na Li, Shuai Peng böyle uzaar gider... Biri yardım etse İsveç'le daha çok ilgileneceğim. Ahsoka Tano maddesinin "Sahne arkası" başlığında çevrilmemiş yerler var. Bi' ilgilensen... Özel Star Wars bilgisi de gerektirmiyor. --Maniaqq 10:28, 15 Haziran 2009 (UTC)

Süper. Teşekkürler. --Maniaqq 11:03, 15 Haziran 2009 (UTC)

Ahsoka Tano maddesinin "Personality and traits" başlığını da çevirir misin? Ben de İsveç ile ilgilenirim biraz. Ben Ahsoka Tano'da üstüme düşeni bugünlük yaptım (her gün bir başlık). --Maniaqq 14:47, 16 Haziran 2009 (UTC)

Ben eskiden çok severdim BEP'i. Hangi şarkılar? --Maniaqq 14:50, 16 Haziran 2009 (UTC)

Olsun. Çevirinin beni yenmesine izin vermeyeceğim, çevirince de gerekli kaynaklandırmayı yapacağım ve SMA yapacağım. --Maniaqq 17:15, 16 Haziran 2009 (UTC)

Vandalism

Is that you who correcting most of the articles which tells about the cities of the Turkey? There's someone who trying to call himself you, but I don't think if that is true, so, please assured me if the one who doing hell job at there on the Swahili is you! Cheers.--Mwanaharakati (Ongea) 14:38, 16 Haziran 2009 (UTC)

You see, you're my friend, but today you was not listening anything at all. That was hell job, man... You can't denie your self for what you've done. Who do you think I can blame on it? It's you who created the list of the cities of Turkey and not me or Swalians anymore... So, next times it's better to listen each other and hope this would work. I am sorry for my strong words, but I am trying to point out... Cheers.--Mwanaharakati (Ongea) 15:00, 16 Haziran 2009 (UTC)
So, do you want to tell me that you're not the one who are doing things just now at there on the Swahili Wikipedia?--Mwanaharakati (Ongea) 15:08, 16 Haziran 2009 (UTC)
Ok. Let me ask you one thing: The city of Adana is the thing thing with the Provice of Adana? It's completely different thing, though it is the capital of the same name, isn't it? And they suppose to be two instead of one?--Mwanaharakati (Ongea) 15:19, 16 Haziran 2009 (UTC)
Okay. But he moved all the articles of the city to the provice, is that right?--Mwanaharakati (Ongea) 15:37, 16 Haziran 2009 (UTC)
Okay, I agree with you. But what this and this? Please elaborate it to me then I'll change the template.--Mwanaharakati (Ongea) 05:18, 17 Haziran 2009 (UTC)
It's true. But I have to follow just like others are doings (here on Turkish have both pages - province and city), so, why would he suggest at there on the Swahili Wikipedia to have one page? It's awful (completely vandalsm). And if we write one only, our Wikipedia won't go further because we did not expand our articles. In the province, you can tell about it's districts and many more. So, we deserve to have both - so I will continue to create the provinces and the cities of Turkey! Just for you, man... Cheers.--Mwanaharakati (Ongea) 08:51, 17 Haziran 2009 (UTC)

İsveç

  • Merhabalar. Acaba sizden küçük bir ricada daha bulunabilir miyim? İsveç maddesindeki "Günümüz" sekmesini çevirmede yardımcı olabilir misiniz acaba? (Şu İsveç tarihi kısmı bitsin artık.) --♪♫Berkay0652|ileti 11:25, 16 Haziran 2009 (UTC)
Elbette severek çeviririm. Uygun bir vakitte ilgileneceğim. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 21:06, 16 Haziran 2009 (UTC)

Gelecek ayın işbirliğini öneri ve oylamalarınızla, belirleyin!-- Serhan+tr 17:46, 17 Haziran 2009 (UTC)

Butonlar

  • Merhabalar,
  • Bir alt satıra attım yeni eklediklerimi; şimdi nasıl? ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 21:01, 19 Haziran 2009 (UTC)

Viki defterime "çevir" notu bıraktığım 29 çeviri beni bekliyor. Bir ara yardım ederim. Şu an Ahsoka Tanoçok önemli. Çünkü 1 Temmuz'da VİKİTATİL'e çıkıyorum. --Maniaqq 09:07, 20 Haziran 2009 (UTC)

Jan jan

Merhaba.. Vandalizmden süresiz olara engellenen bir anonim kullanıcın eklediği iddia niteliğinde olan içeriği 2 kez çıkarmama rağmen halen ısrarla geri yüklüyorsunuz. Vikipedi bir ansiklopedidir, nasıl evinizde bulunan herhangi bir ansiklopedide iddia niteliğindeki ucu açık kavramlar yer almıyorsa burdada maddenin düzeni ve tarafsızlık ilkesi gereğince yer almamalıdır. iyi çalışmalar | TheTimeileti 20:01, 21 Haziran 2009 (UTC)

  • Anladım. Ne dersem zaten savunacaksınız. Ama sonuçta bu iddiayı da bilmek isteyecek birileri çıkacaktır bana göre. Durup dururken neden kaynaklandırılmış bir bilgiyi sildiğinizi anlayamadım açıkçası. Ucu açık diyorsunuz ama Eurovision maddesinde bunun gibi iddialar veya itirazlar kaynak gösterildiği sürece durabiliyor (İngilizcede bile). Sanırım duyarlılığınız sadece bunun için geçerli. Her neyse iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 07:28, 22 Haziran 2009 (UTC)
Tekrar merhaba. Şu şudur bu budur diyerek hiçbir konuda duyarsızlık yapma niyetinde değilim.. Farz edin ki siz bir şarkı yapıyorsunuz ben ise şarkınızın çalıntı olduğunu söyleyerek kaynak olarak kendimi gösteriyorum.. Bu tamamen buna banziyor ki tahmin edebileceğiniz nedenler doğrultusunda Eurovision gibi yarışmalarda her yıl onlarca bu yönde iddialar olur.. iyi çalışmalar | TheTimeileti 07:50, 22 Haziran 2009 (UTC)

İsveç

  • Günümüz bölümü de kabataslak çevrildi. İng. vikide kaynak belirt diye Ekim 2008'de işaretlenmiş bölümler var hala. O yüzden kaynak bulunması elzem bir bölüm. Gerçi tüm maddeyi baştan sona gözden geçirmek lazım. İlk üç bölüm (iklim kısmının çoğu bittiği için 3 sayılır) bitmiş oldu böylece. Hayırlı olsun :). İstediğiniz başka bölümler varsa bildirirseniz sevinirim. Bazı bölümleri şimdiden gözüme kestirdim gerçi . İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 02:36, 22 Haziran 2009 (UTC)

Gwen Stefani

Müzik VikiProjesi için atılacak en büyük adımlardan biri, Gwen Stefani'nin Love. Angel. Music. Baby albümüyle ilgili maddeyi İng. vikiden çevirip SM yapmaktır. Türkçe maddenin taslak sınıfında olması gerçekten üzücü. --Maniaqq 10:17, 22 Haziran 2009 (UTC)

VP Sanat/Ayın işbirliği


Bu ayki işbirliğine katılın!

Temmuz 2009 ayının iş birliği; Sanat taslakları kategorisinde yer alan maddelerin geliştirilmesi seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 22 Haziran 2009
  • Proje bitiş: 31 Temmuz 2009
  • İyi vikiler-- Serhan+tr 19:45, 22 Haziran 2009 (UTC)

Nadia Petrova

Sence Nadia Petrova bu haliyle SM olur mu? --Maniaqq 10:42, 23 Haziran 2009 (UTC)

VikiProje Müzik

Teşekkür ederim, sizede iyi çalışmalar. --King Qwer 10:46, 23 Haziran 2009 (UTC)

Kaynak sayısı yeterli mi? --Maniaqq 10:52, 23 Haziran 2009 (UTC)

Paragraf başları da düzenlendi. Şu "Performans çizelgesi" bölümünü çıkarsam, güncellenmesi zor oluyor, maddeye zarar verir miyim? --Maniaqq 10:54, 23 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba

Şu cümleyi acil çevirebilir misin?

Kolay gelsin... --Kemal K.ileti 12:30, 24 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkürler, kolay gelsin... --Kemal K.ileti 12:37, 24 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba

  • Merhabalar. Umarım her şey yolundadır. Size bir şey danışabilir miyim? Sizce bu maddenin adı Mittuniversitetet olarak mı, yoksa Orta İsveç Üniversitesi olarak mı yazılmalı? --♪♫Berkay0652|ileti 13:12, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba. Sağol, herşey yolunda. Umarım sende iyisindir. Orta İsveç Üniversitesi Türkçe üzerinde yaygın değil. Sadece şurada adlandırmaya rast geldim. Türkçe kaynaklarda daha çok Mittuniversitetet olarak kullanılmış. Bana göre şimdiki başlığın kalması daha doğru. İyi çalışmalar, görüşmek üzere..--Muratsahinmesaj 13:20, 24 Haziran 2009 (UTC)

Cite journal

  • Berkay abi, ben Engin Günaydın maddesini hazırlıyordum. Engin günaydın'ın resmi sitesinde bir röportaj vardı, Rolling Stone'a ait ben bu röportajın gerçeğini bulamadım. Sende bir arar mısın? Sitesindeki röportajın urlu şu:[1] Bulabilirsen çok sevinirim. İyi günler. TravianTM 24 Haziran 2009 16:53
  • Bilmem ki aramızda 4 yaş fark var o yüzden dedim. Arayacağın için sağol. TravianTM 24 Haziran 2009 17:17

Merhaba

Bir şey bulabilin mi? TravianTM 24 Haziran 2009 18:54

Human Resource

  • Benim içineğer çok işin yoksa Human Resource maddesini açar mısın? Çünkü Tiesto diskografisi'ni seçkin liste yapacağım ama açacağım sürüsüne bereket madde var. Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.TravianTM 24 Haziran 2009 21:20
  • Olur ama sen ilk önce Human Resource maddesini açsan çok iyi olur. Sağol. İyi Sabahlar. TravianTM 25 Haziran 2009 09:23

Engin Günaydın

BerkayEğer sence bir sakıncası yoksa sana sadece Berkay diyeyim, Engin Günaydın maddesinde Zaga bölümünde ve altındakı Diğer Projeleri bölümünde takıldım kaldım. Kaynakça ve devam metni konusunda yardımcı olur musun? TravianTM 25 Hairan 2009 22:06

Michael Jackson

Michael Jackson ölmüş Berkay. Üzgün Resmen şoke oldum ve üzgünüm şu an gerçekten. Üzgün--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 10:08, 26 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba

  • Merhaba, acaba Michael Jackson maddesini koruma altına alabilmeniz mümkün müdür? Şu günlerde sayısız vandalizme kurban gidecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:00, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Madde şu anda yarı koruma altında ve anonim kullanıcıların değişikliklerine kapalı. Gerekirse tam korumaya da alınabilir; ancak şu anda buna gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışmalar... --DsMuratileti 11:11, 26 Haziran 2009 (UTC)