Kullanıcı mesaj:Tembelejderha: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Delamorena (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Makedon (mesaj | katkılar)
64. satır: 64. satır:


::neyse, yazmak istediğin mesaj bence sorun yaratmaz ancak küçük bir tavsiye: biraz fazla edebi kaçmış ve bu haliyle ölümlülerin çoğu tarafından anlaşılmasını bekleme, yani biraz daha açık anlatırsan güzel olur. sen maddeye sahip çık ama sahiplenme, öyle yaparsan sorun olmaz. yolun açık olsun makedonyalı.. [[Kullanıcı:Tembelejderha|Tembelejderha]] 20:38, 14 Temmuz 2006 (UTC)
::neyse, yazmak istediğin mesaj bence sorun yaratmaz ancak küçük bir tavsiye: biraz fazla edebi kaçmış ve bu haliyle ölümlülerin çoğu tarafından anlaşılmasını bekleme, yani biraz daha açık anlatırsan güzel olur. sen maddeye sahip çık ama sahiplenme, öyle yaparsan sorun olmaz. yolun açık olsun makedonyalı.. [[Kullanıcı:Tembelejderha|Tembelejderha]] 20:38, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Bir ejderha, yönetici oldu. Bu da mı gelecekti başımıza. Allah, taksiratımızı affetsin. Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete. Ahir zaman vakti işte, başımıza taş yağacak :)
Kutlarım Ejderha, gerçekten sevindim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim. --[[Kullanıcı:Makedon|Makedon]] 12:26, 18 Temmuz 2006 (UTC)


== Tesekkurler! ==
== Tesekkurler! ==

Sayfanın 12.26, 18 Temmuz 2006 tarihindeki hâli

Evet? :)
  • Lütfen mesajın sonuna ~~~~ ekleyerek imza atmayı unutmayın.
  • Lütfen mesajınızı en alta ekleyin.
  • Eski mesajlara arşivden ulaşabilirsiniz.

Alevlerden sakının..


Babil-20

yaw babilime bir kat daha çıkıyordum ama alt tarafa sacma sapan yazılar yazıyor ön izlemede? ruhsatımız 19 kata kadar mı? :) bu arada kullanıcı sayfandaki resmi ödünç alabiirmiyim :) Delamorena 13:55, 12 Temmuz 2006 (UTC)

  • tamam tamam babel-20 yi kim yazmısşsa n=23 yazmış. değiştirsem mi ki?Delamorena 14:00, 12 Temmuz 2006 (UTC)

vandalizm mi?

siz düzenlemeye burda vandalizmmi diyorsunuz--Sümerolog 15:09, 12 Temmuz 2006 (UTC)

yanlış anladınız, ben sizin yaptığınız değişikliği geri almadım. Sizden önce biri şunu eklemiş, ben de çıkardım. Tembelejderha 15:12, 12 Temmuz 2006 (UTC)
anladım teşekkürler--Sümerolog 15:15, 12 Temmuz 2006 (UTC)

Ödül konusundaki jestinden dolayı Teşekkürler dostum.--Hasan Sami 07:06, 13 Temmuz 2006 (UTC)

Az sabretseydin :P Citrat 18:11, 13 Temmuz 2006 (UTC)

YNT: skleroz...

İlk yapmaya çalıştığım şey, Multipl Skleroz (MS)'u adını değiştir fonksiyonuyla multipl skeroz maddesine yönlendirmekti ama sistem bunu multipl skleroz adının zaten var olması nedeniyle reddetti (eğer böyle olmasaydı, yanlış hatırlamıyorsam, hem geçmişin ve hem de tartışmaların yeni sayfaya taşınıyor olması söz konusuydu). O noktada da yapacak başka birşey kalmadı ve içeriği taşıdım...

  • Madde ile ilgili çeşitli yönlendirme sayfalarında kalmış tartışmaların hepsini maddenin tartışma sayfasına taşımak mümkün.
  • Geçmiş taşınmasının nasıl olabileceğine dair bir fikrim ise yok; eğer yöneticiler bunu yapabiliyorlarsa, şu andan itibaren de yapamazlar mı ?

--Doruk Salancı 08:06, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Vikipedi:madde istekleri

merhaba, Vikipedi:madde istekleri sayfasına bir bakabilir misiniz. ben ne kadarına müdahale edildiğini anlayamadım. teşekkürler. --kibele 09:44, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Selam Kibele, sanırım Renegade sorunu çözmüş. İyi çalışmalar.. Tembelejderha 10:03, 14 Temmuz 2006 (UTC)
    • evet gördüm, teşekkürler --kibele 10:04, 14 Temmuz 2006 (UTC)

şikayet: tarafsızlık hakkında

TKP nin maddesinde tkp lideri suphinin atatürk tarafından katledildiği yazıyor. bu tarafsızlığa biraz ters değil mi. öldürüldü falan denilebilir ama katledildi kabul edilemez gibime geldi. ayrıca kullanıcı sayfandaki resim için telif hakkı istiyorum. resmi kendi kullanıcı sayfamda kullanabilirmiyim: sadece resim, altına ejder kaçtı ama altınalarını aldım yazacam :)Delamorena 13:18, 14 Temmuz 2006 (UTC)

selam delamorena, katledilme hususunda haklısın, öldürüldü ifadesi daha uygun. resmi ise tabii ki kullanabilirsin. kolay gelsin.. Tembelejderha 17:48, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Bir sorum var

Che kullanıcısının yaptığı doğru mu?eğer ne doğrumu derseniz tartışma sayfama bakmanız önerilir.--Simon Bolivar 15:20, 14 Temmuz 2006 (UTC)

ok simon, dediğiö gibi istediğin ödülü kullanıcı sayfanda bulundurabilirsin. Tembelejderha 17:44, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Efendi Ejderha

Bir şey danışmak istiyorum Ejderha. II. Dünya Savaşı maddesinin tartışma sayfasına aşağıdaki metni girmeyi düşünüyorum. Viki kuralları açısından uygun olur mu. Ya da maddeyi sahiplenmek olarak mı görülür. Ama, bir takım bilgiler giriyorsam kamuya açık bir ortama, her eylemim gibi bundan da sorumlu olmam gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bu yüzden beni yemeğe mi kalkarsın Efendi Ejderha :) Aman beni yeme. Bir kensai nin üzerinde kaç Tanto taşıdığı bilinemez. Bazen iç organları arasında bile bir kaç tane olabilir. Bu yüzden eti tatsız olur. :)

Girmek istediğim metin şöyle,

Madde içeriğinin telif sorunu içerdiğinin belirlenmesinden sonra, 1 / 18 Mayıs 2006 tarihleri arasında Makedon tarafından girilen metinle ilgili olmak üzere:

Söz konusu metin, Türkçe'de yayımlanmış çalışmalar ve bazı İngilizce metinlerin bir derlemesi olarak girilmiştir. II. Dünya Savaşı'nın gerçeğini yansıtmadığı iddia olunabilir. Söz konus içerik, belirtilen çalışmaların içerdiği kişisel analizlerden ve kendi kişisel analizlerinden ayıklayarak girmiştir, bir ansiklopedi maddesi yazmak dolayısıyla bu tutumla ilgili olarak, sadece özür dilenebilir.

--Makedon 19:06, 14 Temmuz 2006 (UTC)

haha, çok güzel bir mesajdı sevgili makedon, okurken gerçekten eğlendim. :) hem de nasıl; bunca yüzyıl yaşadıktan sonra bir ejderha ağzından alevler fışkırtarak gülüyorsa gerçekten eğlenceli birşeyler olmuş demektir.. uzun zamandır inimde tembel tembel, sanki şiga teliyle bağlanmış gibi oturmaktan zaten canım sıkılmıştı ve seni bu koşullar altında yemeyi hiç mi hiç düşünmüyorum.
ancak sanma ki tantolardan korkarım, aksine biraz kılçık güzel bile gelirdi.. benim annem ramoth'tur ve ne bir sardokar başarının kıncalından korkarım ne bir fremen'in hançer-i figan'ından, ne de glamdring'den... hmmm, derimin üzerindeki büyüyü raistlin'in bile bozamadığını söylemiş miydim acaba?
neyse, yazmak istediğin mesaj bence sorun yaratmaz ancak küçük bir tavsiye: biraz fazla edebi kaçmış ve bu haliyle ölümlülerin çoğu tarafından anlaşılmasını bekleme, yani biraz daha açık anlatırsan güzel olur. sen maddeye sahip çık ama sahiplenme, öyle yaparsan sorun olmaz. yolun açık olsun makedonyalı.. Tembelejderha 20:38, 14 Temmuz 2006 (UTC)

Bir ejderha, yönetici oldu. Bu da mı gelecekti başımıza. Allah, taksiratımızı affetsin. Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete. Ahir zaman vakti işte, başımıza taş yağacak :) Kutlarım Ejderha, gerçekten sevindim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim. --Makedon 12:26, 18 Temmuz 2006 (UTC)

Tesekkurler!

Hediyen icin tesekkurler. Cabalarin bosa gitmemesi, birileri tarafindan degerlendirilmesi cok guzel. Kisa bir sure ara verecegim. Ama donunce kafamda bir suru proje var. Kolay gelsin. --CenkX 06:42, 16 Temmuz 2006 (UTC)

Kaplumbağalar

O sayfaları sırayla açıyorum sonra içinide dolduracağım.Başka bir arkadaş aynı sayfaya eklediğiniz bu kaplumbağa türlerine ayrı ayrı sayfa açalımmı diye teklif etti bende kabul ettim. Btolga 09:55, 16 Temmuz 2006 (UTC)btolga

Tembelciğim o maddeleri ben düzenliyeceğim bir problem yok ben açmasını söyledim --Carduelis 09:56, 16 Temmuz 2006 (UTC)

ha ha ha

Bu konuyu başkalarının duymamasını isterim ama tarih portalına bir göz atsana cok güncelleştirdim bence hak ettim portalın geçmişine bir bak beni göreceksin--Che 15:47, 16 Temmuz 2006 (UTC)

Teşekkürler

Teşekkürler, ama maddenin içinde hâlâ bir çok kırmızı bağlantı var. Zamanla hepsi olgunlaşır inşallah. Mskyrider 06:07, 17 Temmuz 2006 (UTC)

Asala

Merhaba Tembelejderha.İngilizce wikipedia da asala maddesinde terrorist tanımı ve assassination kelimeleri kullanılıyor.1974 Münih baskını maddesinde gene terrorist tanımları kullanılmakta ve bu konuda daha binlerce örnek var. Ayrıca gene ingilizce wikipediada ermeni soykırımı maddesi altında Türklere karşı sayısız iddia ve bu tür ifade yer alırken vikipedide terörist ve katletmek,şehit olmak,saldırı deyimlerine bu kadar hassas davranılmasını ve sürekli değiştirilmesini gerçekten anlayamıyorum.Türklere saldıranlar örgüt militanı ama yabancılara saldıranlar terörist oluyor neden? citrat isimli bir kullanıcı "eklediğin saldırılar da asla ile ilgili olmayanlar var kaynak gösterebilirmisin" diye sormuş.En kolayı kaynak için orjinal wikipediaya bile bakmak yeterliyken bu sorunun sorulmasınıda manasız ve gereksiz bulduğumu bir kezde burada ifade etmek istiyorum. Saygılarımla

Her zamanki gibi imzamı atmayı unutmuşum hemen ekliyorum. Btolga 07:28, 17 Temmuz 2006 (UTC)btolga

Selamlar Tolga, terörist ifadesi ve kategorisi ingilizce vikipedide kullanılmakla beraber burada kullanılmıyorlar, topluluk uzun süre tartışarak böyle karar verdi. bu karar yeni bir karar çıkana kadar geçerlidir. vikipedilerin ilkeleri aynı olmakla beraber böyle farklılıkları olması doğaldır.
başka vikilerde ya da buradaki başka maddelerde taraflı ifadeler olabilir, fakat bu diğerlerinin de taraflı olabilmesi seçeneğini mümkün kılmaz. taraflı yerler gördüğünde lütfen müdahale et, vikipedide tarafsızlık ilkesinden ödün verilmez ve uyarman durumunda kesinlikle düzeltilir.
bir wikipedia diğerine referans olamaz, sonuçta onu da herkes yazıyor. geçerli bir referans için bilimsel makale, kitap, kamu kaynakları gibi saygın kaynaklar kullanılmalı. Tembelejderha 11:28, 18 Temmuz 2006 (UTC)

Yöneticilik başvurun

Bu sayfada da görebileceğin üzere yöneticilik görevi için gönüllü olmuştun ve Vikipedi topluluğu seni bu göreve layık gördüğünü oyları ile gösterdi. Tebrikler. Yöneticilik fonksiyonları ile ilgili soruların olursa eski yöneticilere danışabilirsin. Eğer olmadıysan Vikipedi e-posta listesine üye olmanı rica edeceğim. Aktif olmasada haberleşme sıkıntısı yaşandığında alternatif bir yol. Tekrar tebrikler ve kolay gelsin. --Özgür 22:04, 17 Temmuz 2006 (UTC)

Tebrikler Tembelejderha, başarılı çalışmalarını bundan böyle bir yönetici olarak sürdürdüğünü görmekten zevk duyacağım. Kolay gelsin. Metal Militia 22:11, 17 Temmuz 2006 (UTC)
Tebrikler ve basarilar. Yardima ihtiyacin olursa sormaktan cekinme! Citrat 02:52, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • Tebrikler, hayırlı olsun. Zaten bir yönetici gibi sorumluluk duyarak çalışıyordunuz. --Hasan Sami 04:44, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • Tebrikler ve kolay gelsin. Mskyrider 05:13, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • Tebrik ederim. İyi çalışmalar.--Math34 05:47, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • Haydi, sana kolay gelsin, güle güle kullan... ;-) --katpatuka 06:55, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • ben seni zaten yonetici sayıyordum :) tebrikler dostum Delamorena 07:06, 18 Temmuz 2006 (UTC)
  • Kutlarım Carduelis 09:53, 18 Temmuz 2006 (UTC)
Herkese çok teşekkürler, hepimize uğurlu olsun.. :) Tembelejderha 09:23, 18 Temmuz 2006 (UTC)

yasal uyarı, teknik takip

dostum bu teknik takip yasal uyari da ne olaki?Delamorena 11:50, 18 Temmuz 2006 (UTC)

Bilmiyorum Delamorena, ciddi birşey olduğunu sanmıyorum ama.. Tembelejderha 11:53, 18 Temmuz 2006 (UTC)
evet sanırım ciddi bişey değilki silinmiş.rahatladım yaw :)~~