Ragbi birliği: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Abuk SABUK (mesaj | katkılar)
yeni madde
 
fv
1. satır: 1. satır:
{{Başka mana|Ragbi (anlam ayrımı)}}
[[[[[]]]]]<â{{Başka mana|Ragbi (anlam ayrımı)}}


'''Ragbi birliği''' ([[İngilizce]]: ''rugby union''), açık alanda, oval bir topla oynanan [[ragbi]] oyununun 15'er kişilik takımlarla oynanan versiyonu. Günümüzde bu birliğin kuralları ile oynanan oyunun adı haline geldiği için çoğunlukla '''ragbi birliği''' şeklinde küçük harflerle yazılır.
'''Ragbi birliği''' ([[İngilizce]]: ''rugby union''), açık alanda, oval bir topla oynanan [[ragbi]] oyununun 15'er kişilik takımlarla oynanan versiyonu. Günümüzde bu birliğin kuralları ile oynanan oyunun adı haline geldiği için çoğunlukla '''ragbi birliği''' şeklinde küçük harflerle yazılır. dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafdasD
AFSA gfFsFA
gfaafa
afsFAsfasf
saffasf
fasas


Ragbi oyununun diğer versiyonları [[ragbi ligi]] ve [[yedili ragbi]]dir. [[Yedili ragbi]], hem [[ragbi birliği]] hem de [[ragbi ligi]] kuralları ile oynanabilir.
Ragbi oyununun diğer vefsaaaaaaaarsiyonları sadsadsadıkjsdöfkad[[ragbi ligi]] ve [[yedili ragbi]]dir. [[Yedili ragbi]], hem [[ragbi birliği]] hem de [[ragbi ligi]] kuralları ile oynanabilir.


== Ayrıca bakınız ==
== Ayrıca bakınız ==fsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafas
*[[Ragbi]]
*[[Ragbi]]
*[[Ragbi ligi]]
*[[Ragbi ligi]]
*[[Yedili ragbi]]
*[[Yedili ragbi]]
*[[Amerikan futbolu]]
*[[Amerikan futbolu]]ssssssssssssssssssssssssssssssssfsa


{{spor-taslak}}
{{spor-taslak}}


[[en:rugby union]]
[[en:rugby union]]
fasssssssssssssssssÂü

Sayfanın 12.56, 27 Kasım 2008 tarihindeki hâli

[[[[[]]]]]<âŞablon:Başka mana

Ragbi birliği (İngilizce: rugby union), açık alanda, oval bir topla oynanan ragbi oyununun 15'er kişilik takımlarla oynanan versiyonu. Günümüzde bu birliğin kuralları ile oynanan oyunun adı haline geldiği için çoğunlukla ragbi birliği şeklinde küçük harflerle yazılır. dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafdasD AFSA gfFsFA gfaafa afsFAsfasf saffasf fasas

Ragbi oyununun diğer vefsaaaaaaaarsiyonları sadsadsadıkjsdöfkadragbi ligi ve yedili ragbidir. Yedili ragbi, hem ragbi birliği hem de ragbi ligi kuralları ile oynanabilir.

== Ayrıca bakınız ==fsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafas

fasssssssssssssssssÂü