Gökhan Üçoklar: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni sayfa: '''Gökhan Üçoklar''', (d. 12 Mart 1976, Ankara) 1.98cm boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan Türk basketbolcu. Basketbola TED Kolejililer'de başladıktan sonra [...
 
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Gökhan Üçoklar''', (d. [[12 Mart]] [[1976]], [[Ankara]]) 1.98cm boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan Türk basketbolcu.
'''Gökhan Üçoklar''', (d. [[12 Mart]] [[1976]], [[Ankara]]) 1.98cm boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan Türk basketbolcu.
Basketbola [[TED Kolejililer]]'de başladıktan sonra [[Türk Telekom]] ve [[Galatasaray]] forması ile Türkiye Basketbol Ligi'nde uzun yıllar mücadele etti. Daha sonra tekrar TED Kolejliler, Tekel ve Galatasaray formalarını giydi. Şuan Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L)'de Tenis Eskrim Dağcılık takımının formasını giymektedir. [[TED Kolejililer]]'de çok genç yaşta 1.Ligde oynamaya başlayıp başarılı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiş, genç ve ümit milli takım formaları giymiş fakat hiçbir zaman beklendiği kadar büyük bir yıldız olmayı başaramamıştır. Özellikle 3 sayılık atışlardaki yüzdesi ve skorerliği ile tanınan bir oyuncudur.
Basketbola [[TED Kolejliler]]'de başladıktan sonra [[Türk Telekom]] ve [[Galatasaray]] forması ile Türkiye Basketbol Ligi'nde uzun yıllar mücadele etti. Daha sonra tekrar TED Kolejliler, Tekel ve Galatasaray formalarını giydi. Şuan Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L)'de Tenis Eskrim Dağcılık takımının formasını giymektedir. [[TED Kolejliler]]'de çok genç yaşta 1.Ligde oynamaya başlayıp başarılı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiş, genç ve ümit milli takım formaları giymiş fakat hiçbir zaman beklendiği kadar büyük bir yıldız olmayı başaramamıştır. Özellikle 3 sayılık atışlardaki yüzdesi ve skorerliği ile tanınan bir oyuncudur.


==Dış bağlantılar==
==Dış bağlantılar==

Sayfanın 13.34, 10 Kasım 2008 tarihindeki hâli

Gökhan Üçoklar, (d. 12 Mart 1976, Ankara) 1.98cm boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan Türk basketbolcu. Basketbola TED Kolejliler'de başladıktan sonra Türk Telekom ve Galatasaray forması ile Türkiye Basketbol Ligi'nde uzun yıllar mücadele etti. Daha sonra tekrar TED Kolejliler, Tekel ve Galatasaray formalarını giydi. Şuan Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L)'de Tenis Eskrim Dağcılık takımının formasını giymektedir. TED Kolejliler'de çok genç yaşta 1.Ligde oynamaya başlayıp başarılı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiş, genç ve ümit milli takım formaları giymiş fakat hiçbir zaman beklendiği kadar büyük bir yıldız olmayı başaramamıştır. Özellikle 3 sayılık atışlardaki yüzdesi ve skorerliği ile tanınan bir oyuncudur.

Dış bağlantılar