Yesterday: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
{{diğer anlamı|So Yesterday}}
{{diğer anlamı|So Yesterday}}
[[Resim:Beatles-singles-yesterday.jpg]]

[[The Beatles]] grubunun en ünlü şarkısı olan '''Yesterday''' o yılların en hit şarkısı olmuştur. Şarkı, 1965 yılında Help! albümü için Abbey Road stüdyoları'nda kaydedilmiştir. Ayrıca 3000'den fazla yorumu yani coverı yapılarak Guiness Rekorlar Kitabı'na dünya tarihinin en çok coverı yapıl[[Resim:Beatles-singles-yesterday.jpg]]an şarkısı olarak kayıtlara geçti Şarkının yazarı ise grubun en önemli üyelerinden [[Paul McCartney]]'dir.
[[The Beatles]] grubunun en ünlü şarkısı olan '''Yesterday''' o yılların en hit şarkısı olmuştur. Şarkı, 1965 yılında Help! albümü için Abbey Road stüdyoları'nda kaydedilmiştir. Ayrıca 3000'den fazla yorumu yani coverı yapılarak Guiness Rekorlar Kitabı'na dünya tarihinin en çok coverı yapıl[an şarkısı olarak kayıtlara geçti Şarkının yazarı ise grubun en önemli üyelerinden [[Paul McCartney]]'dir.
{{şarkı-taslak}}
{{şarkı-taslak}}
[[Kategori:İngilizce şarkılar]]
[[Kategori:İngilizce şarkılar]]

Sayfanın 13.29, 10 Eylül 2008 tarihindeki hâli

Dosya:Beatles-singles-yesterday.jpg The Beatles grubunun en ünlü şarkısı olan Yesterday o yılların en hit şarkısı olmuştur. Şarkı, 1965 yılında Help! albümü için Abbey Road stüdyoları'nda kaydedilmiştir. Ayrıca 3000'den fazla yorumu yani coverı yapılarak Guiness Rekorlar Kitabı'na dünya tarihinin en çok coverı yapıl[an şarkısı olarak kayıtlara geçti Şarkının yazarı ise grubun en önemli üyelerinden Paul McCartney'dir.

Şablon:Link SM