Samuel Johnson: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
abi kusura bakma yeni alisiyorum bu siteye turkce klavye yok maruz gorun :D
3. satır: 3. satır:
Bir süre [[Gana]] milli takımının da kaptanlığını yapmıştır.
Bir süre [[Gana]] milli takımının da kaptanlığını yapmıştır.


Samuel Johnson 99/00 sezonunda Galatasaray - Fenerbahce derbisinde 85. dakikada attigi frikik golü ile ayri bir yere sahiptir. Galatasaray Avrupada önüne geleni devirdigi bir sezonda Fenerbahce ise tarihinin en kötü sezonlarindan birinde Alisamiyen de oynanan maci Johnson un golüyle kazanmistir. Samuel Johnsonun futbolculuk kariyerindeki tek frikik golünü bu macta kaydetmistir.
Samuel Johnson 99/00 sezonunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 85. dakikada attıgı frikik golü ile ayri bir yere sahiptir. Galatasaray Avrupada önüne geleni devirdigi bir sezonda, Fenerbahce ise tarihinin en kötü sezonlarından birinde Alisamiyen de oynanan maci Johnson un golüyle kazanmıştır. Samuel Johnson futbolculuk kariyerindeki tek frikik golünü bu macta kaydetmistir.
{{Kayserispor Kadrosu}}
{{Kayserispor Kadrosu}}
[[Kategori:1973 doğumlular]]
[[Kategori:1973 doğumlular]]

Sayfanın 00.36, 20 Temmuz 2008 tarihindeki hâli

Samuel Johnson (d. 25 Temmuz 1973, Accra) Ganalı futbolcu. Türkiye'de Gaziantepspor ve Fenerbahçe takımlarının formasını giydi.Güçlü fiziği ile dikkat çeken futbolcu son sezonlarını Kayserispor'da geçirdi.Ve 2007/2008 sezonunun sonlarında futbola veda etti.. Yabancı bir oyuncu olmasına rağmen Türk Futbolu'nun emektarlarındandır. Altın çağlarını Fenerbahçe'de yaşamıştır. Birçok kez rakiplerinin tepkisini çekmesine rağmen, fiziksel ve mücadeleci oyunuyla taraftarlarının hayranlığını kazanmıştır. Bir süre Gana milli takımının da kaptanlığını yapmıştır.

Samuel Johnson 99/00 sezonunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 85. dakikada attıgı frikik golü ile ayri bir yere sahiptir. Galatasaray Avrupada önüne geleni devirdigi bir sezonda, Fenerbahce ise tarihinin en kötü sezonlarından birinde Alisamiyen de oynanan maci Johnson un golüyle kazanmıştır. Samuel Johnson futbolculuk kariyerindeki tek frikik golünü bu macta kaydetmistir. Şablon:Kayserispor Kadrosu