Şahin Tepesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
SieBot (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
Orijinal adı ''Falcon Crest'' olan Şahin Tepesi, Gioberti ailesinin maceralarını konu alan bir dizidir. [[Lorenzo Lamas]], bu dizi ile ünlenmiştir. 1981-1990 yılları arasında yayınlanmıştır. Bölüm sayısı 227'dir. Ayrıca bu dizinin başrollerinde eski ABD başkanı Ronald Reagan'ın eski eşi Jane Wyman, Lana Turner, Gina Lollobrigida gibi ünlüler paylaşmıştır.
Orijinal adı ''Falcon Crest'' olan '''Şahin Tepesi''', Gioberti ailesinin maceralarını konu alan bir dizidir. [[Lorenzo Lamas]], bu dizi ile ünlenmiştir. 1981-1990 yılları arasında yayınlanmıştır. Bölüm sayısı 227'dir. Ayrıca bu dizinin başrollerinde eski ABD başkanı [[Ronald Reagan]]'ın eski eşi [[Jane Wyman]], [[Lana Turner]], [[Gina Lollobrigida]] gibi ünlüler paylaşmıştır.


{{TV-taslak}}
{{TV-taslak}}

Sayfanın 21.02, 5 Mayıs 2008 tarihindeki hâli

Orijinal adı Falcon Crest olan Şahin Tepesi, Gioberti ailesinin maceralarını konu alan bir dizidir. Lorenzo Lamas, bu dizi ile ünlenmiştir. 1981-1990 yılları arasında yayınlanmıştır. Bölüm sayısı 227'dir. Ayrıca bu dizinin başrollerinde eski ABD başkanı Ronald Reagan'ın eski eşi Jane Wyman, Lana Turner, Gina Lollobrigida gibi ünlüler paylaşmıştır.