Şablon:Ku-kaengel-ünlü: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
dz
Değişiklik özeti yok
3. satır: 3. satır:
<u>Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi '''siz'''seniz</u>, lütfen bu tür engellerin Vikipedi'de değişiklik yapmanızı vazgeçirmek için '''değil''', sizi taklit etmek isteyen kişilerden korumak için olduğunu unutmayın. Yeni bir kullanıcı adıyla değişiklik yapmayı seçebilirsiniz (aşağıdaki bilgilere bakın), ancak bu kullanıcı adı altında da değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.
<u>Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi '''siz'''seniz</u>, lütfen bu tür engellerin Vikipedi'de değişiklik yapmanızı vazgeçirmek için '''değil''', sizi taklit etmek isteyen kişilerden korumak için olduğunu unutmayın. Yeni bir kullanıcı adıyla değişiklik yapmayı seçebilirsiniz (aşağıdaki bilgilere bakın), ancak bu kullanıcı adı altında da değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.


Mevcut kullanıcı adınızı kullanmayı seçerseniz, lütfen gerçek adınız ve Vikipedi kullanıcı adınızı belirterek''' info-tr[[Dosya:At_sign.svg|15x15px|@]]wikimedia.org''' adresine eposta atın. Böylece [[VP:GİE|gönüllü iletişim ekibimizden]] talimatlar alabilirsiniz. Ancak lütfen talep edilmediği müddet herhangi bir belge '''göndermeyin'''.
Mevcut kullanıcı adınızı kullanmayı seçerseniz, lütfen gerçek adınız ve Vikipedi kullanıcı adınızı belirterek''' info-tr[[Dosya:At_sign.svg|15x15px|@]]wikimedia.org''' adresine eposta atın. Böylece [[VP:GİE|gönüllü iletişim ekibimizden]] talimatlar alabilirsiniz. Ancak lütfen talep edilmediği müddetçe herhangi bir belge '''göndermeyin'''.


<u>Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi siz '''değilseniz'''</u>, ''yeni'' bir kullanıcı adı seçebilirsiniz (aşağıya bakın).
<u>Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi siz '''değilseniz'''</u>, ''yeni'' bir kullanıcı adı seçebilirsiniz (aşağıya bakın).

Sayfanın 22.19, 27 Kasım 2021 tarihindeki hâli

Bu hesabın Vikipedi'de değişiklik yapması süresiz olarak engellendi, zira kullanıcı adınız yaşayan ünlü bir kişinin adına benzemektedir.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi sizseniz, lütfen bu tür engellerin Vikipedi'de değişiklik yapmanızı vazgeçirmek için değil, sizi taklit etmek isteyen kişilerden korumak için olduğunu unutmayın. Yeni bir kullanıcı adıyla değişiklik yapmayı seçebilirsiniz (aşağıdaki bilgilere bakın), ancak bu kullanıcı adı altında da değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.

Mevcut kullanıcı adınızı kullanmayı seçerseniz, lütfen gerçek adınız ve Vikipedi kullanıcı adınızı belirterek info-tr@wikimedia.org adresine eposta atın. Böylece gönüllü iletişim ekibimizden talimatlar alabilirsiniz. Ancak lütfen talep edilmediği müddetçe herhangi bir belge göndermeyin.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi siz değilseniz, yeni bir kullanıcı adı seçebilirsiniz (aşağıya bakın).

Herhangi bir kullanıcı adı; tanıtım amaçlı, "gerçek dünyadaki" bir grup veya kuruluşla ilgili, yanıltıcı, saldırgan veya rahatsız edici olmamalıdır. Ayrıca, hesap bot hesabı olarak onaylanmadıkça kullanıcı adları "bot" kelimesiyle bitemez..

Kullanıcı adı politikamıza uyan yeni bir hesap adı seçmeniz ve kendi hesabınızı oluşturmanız önerilir. Alternatif olarak mevcut hesabınızın ve katkılarınızın yeniden adlandırılmasını isterseniz, aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz:

  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
İtirazlar: Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{Engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz.
Şablon belgelemesi

Bu şablon, bir kullanıcıya engellendiğini bildirmek için kullanılır. Engellenmelerinin nedeni hakkında bilgi verir ve değişiklik yapmaya devam etmek isterlerse atabilecekleri adımları açıklar. Kullanıcı uyarı şablonları vikiprojesinin yönergelerine uygun olarak dikkatlice tasarlanmıştır.

Bir kullanıcıyı uyarmak için herhangi bir kullanıcı mesaj sayfası şablonu kullanmadan önce lütfen şablon dizinine bakın. Amacınıza göre mevcut olan en iyi şablonu seçmek, gönderdiğiniz mesajdan kaynaklanan kafa karışıklığını azaltmaya yardımcı olabilir.

Not: Sadece hizmetliler kullanıcıları engelleyebilirler; sayfaya engel şablonu eklemek herhangi bir engelleme yapmaz. Bir kullanıcının engellenmesini talep etmek için KET sayfasına gidebilirsiniz.

Kullanımı

Lütfen şablonu {{Ku-kaengel-ünlü}} yerine {{yk:Ku-kaengel-ünlü}} kullanarak yerine koymayı unutmayın.

Mesajınıza daha fazla detay vermek için belirtebilirsiniz: engelleme süresi, engellemenin belirli bir nedeni ve imzanızı otomatik olarak dahil etme.

{{yk:Ku-kaengel-ünlü|anon=evet|süre=Süre|gerekçe=Farklı bir gerekçe|mesajengel=evet|sayfa=Hedef sayfa|imza=evet}}

Notlar

  • Engeli süresiz verdiyseniz süre=Süre parametresini süresiz=evet ile değiştirin.
  • Süresiz engel şablonları için süre veya süresiz parametrelerinin kullanılması gerekmez.
  • Anonim bir kullanıcıyı engllemiyorsanız, anon parametresini atlayın.
  • Engelin sebebini destekleyen davranışın meydana geldiği sayfaya atıfta bulunmak için sayfa parametresini ekleyin.
  • Kullanıcının kendi mesaj sayfasının değiştirme yetkisi alınmadığı sürece mesajengel parametresi her zaman ihmal edilmelidir.
  • İsteğe bağlı için parametresi, "nedeniyle" kelimesi dilbilgisi açısından uyuşmazsa kullanılabilir. Örneğin, için=sebebiyle yazılırsa, şablonda "...gerekçe sebebiyle değişiklik yapmanız..." yazacaktır. "nedeniyle" kelimesini değiştirmek istemiyorsanız bu parametreyi kullanmayın.

Ayrıca bakınız

Açıklama İyi niyetli (hafif engel) Kötü niyetli (sıkı engel)
Standart {{yk:ku-kaengel}} {{yk:ku-tacizka}}
Tanıtım amaçlı kullanıcı adı {{yk:ku-hafifengel}} {{yk:ku-reklamkaengel}}
Vandalizm ve bariz kullanıcı adı ihlali {{Yok}} {{yk:ku-vahkaengel}}
-Bot sonekiyle biten kullanıcı adı {{yk:ku-botka}} {{yk:ku-botkat}}
Ünlü (belirli ve tanımlanabilir) kişi {{yk:ku-kaengel-ünlü}} {{Yok}}
Yetkili olduğunu ima eden {{yk:ku-yetkilika}} {{Yok}}
Başka bir kullanıcının kimliğine bürünen {{yk:ku-kaengel-benzer}} {{yk:ku-kaengel-benzert}}