Kullanıcı mesaj:Vikiturta: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Vikiturta (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği Gelişmiş mobil değişikliği
Elvorix (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Rütbeler
285. satır: 285. satır:


Merhaba, teşekkür ederim. 👍 [[Kullanıcı: Vikiturta]] 🥧 ([[Kullanıcı mesaj:Vikiturta|mesaj]]) 14.53, 4 Haziran 2021 (UTC)
Merhaba, teşekkür ederim. 👍 [[Kullanıcı: Vikiturta]] 🥧 ([[Kullanıcı mesaj:Vikiturta|mesaj]]) 14.53, 4 Haziran 2021 (UTC)

== Rütbeler ==

Merhaba Vikiturta, askeri rütbelerde şablon yönünü değiştirmişsinde [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Onbaşı&diff=prev&oldid=25659061 örneğin] bu değişiklik [[VP:MİLLÎ]]'ye uymuyor. [[Onbaşı]] rütbesi evrensel bir madde [[Onbaşı (Türkiye)]] diye madde açıp eklenmeli TSK askeri rütbeleri şablonu. [[Şablon:Türk Silahlı Kuvvetleri askerî rütbeleri]] şablonunu örneğin [[Orgeneral (Türkiye)]] maddesine eklenmeli [[Orgeneral]]'e değil. [[Şablon:Askerî rütbeler]] şablonu ise yanında parantezle ülke belirtilmemesi gereken rütbelere eklenmeli. [[Kullanıcı:OvalThunder9|<span style="color:#008080">OvalThunder9</span>]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:OvalThunder9|💬]]</sup> 11.41, 20 Haziran 2021 (UTC)

Sayfanın 11.41, 20 Haziran 2021 tarihindeki hâli

Sayfa Kontrolü

Merhaba. Aynalı Tahir ve Canan Çiftel sayfalarının düzenlemeleri kontrol eder misin?176.234.227.157 13.33, 26 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Onay

Merhabalar. Cansel Elçin[1], Elçin Sangu[2], Elif Doğan[3], Deniz Evin[4] ve Cüneyt Mete[5] sayfalarındaki düzenlemeleri onaylar mısınız? Yakında hesap kurmayı düşünüyorum. Saygılarımla.176.234.228.168 01.32, 1 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Fotoğraf Yükleme

Merhaba. Elif Doğan, Cüneyt Mete, Seda Güven, Emine Ün,, Gizem Karaca, İbrahim Kendirci ve Zeynep Günay Tan sayfalarina fotoğraf yukler misiniz? Ben yapamıyorum. Çok uğraştım. Saygılarımla.176.234.227.90 17.57, 24 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'ye katılmaya ne dersiniz? Sanırım Vikipedi'ye ilgilisiniz. Bir hesap açıp katkılarınızı paylaşabilirsiniz. Bu yolda benim ve diğer Vikipedist arkadaşlarımın elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu unutmayın. Aşağıdaki bağlantı yaralı olacaktır: Vikipedi:Neden bir hesap edinmeli?

Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 19.10, 24 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Talep

İlayda Akdoğan, Sevtap Özaltun,Nedim Şener sayfasındaki düzenlemeleri onaylarmısonuız? Saygılarımla.176.234.225.72 19.46, 23 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, ilgileniyorum. Saygılarımla. Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 21.25, 23 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Ayrıca yeni oluşturulan İlayda Çevik, Dilay Dilaver (CNN Türk haber muhabiri) ve Belfu Benian sayfalarını inceler misiniz? İyi geceler.176.234.225.15 21.52, 23 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Düzenleme Onay

Vikiturta merhabalar. Ahu Yağtu[6], Cansel Elçin[7], Gizem Karaca[8] ve İbrahim Kendirci[9] maddelerinin güncellemeleri onaylar mısınız? Saygılarımla.176.54.23.119 13.22, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, gönderdiğiniz bağlantılarla ilgilenirken başka bir devriye arkadaşımızın üzerinde çalıştığını ve onayladığını fark ettim. İyi günler dilerim. Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 14.38, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Hoş geldin

Bu su soğuk değil. cesur ol!
  • İlk maddeni hemen yazabilirsin! Hata yapmaktan korkma ve cesur ol! Sana yardım etmeye hazır çok sayıda kullanıcımız var.
  • Vikipedi'de metin biçimlendirmesi (örn: kalın yazı, eğik yazı) için basit kurallar vardır. Bunları öğrenmek için programlama bilmek veya teknik deneyime sahip olmak gerekmez. Vikimetin sayfasından kuralları hemen öğrenebilirsin. Deneme yapmak istersen deneme tahtanızı kullanabilirsin. Sayfa nasıl yazılır? sayfasında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin. Temel deneyimi kazandıktan sonra Biçem El Kitabı sayfasından maddelerin nasıl yapılandırılması gerektiği konusunda çok sayıda bilgi alabilirsin.
  • Vikipedi'de yapacak çok iş var! Gördüğün içerik ve yazım hatalarını düzeltebilir, ilgilendiğin konuları ekleyebilir, olanları geliştirebilirsin. Topluluk Portali sayfamızda yapılmayı bekleyen işlerin bir listesini bulabilirsin.
  • Vikipedi'nin çoğu kişinin alışık olmadığı bir lisans politikası vardır. Bu politikaya göre bazı istisnalar dışında Vikipedi'ye kendi yazmadığın bir metni eklememen, her şeyi kendi ifadelerinle yazman gerekir. Aynı şekilde lisans durumunu bilmediğin resim ve ortam dosyalarını Vikipedi'ye yüklememen gerekir. Tüm bu metin ve dosyalar telif hakkı ihlali nedeniyle silinir. Resim veya ortam dosyasını kendin ürettiysen, özgür lisanslar arasından seçim yaparak yükleyebilirsin.
  • Tüm soruların için Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları seni bekliyor. Eğer burada yanıtlanmayan bir sorun varsa Danışma Masası sayfasına başvurabilirsin. Bunun dışında IRC'deki #wikipedia-tr kanalındaki kullanıcılar da sana yardımcı olacaktır.
  • Diğer ansiklopedi kullanıcılarına kendinle ilgili bilgiler vermek istersen kullanıcı sayfana Babil kutuları koyabilirsin. * Diğer kullanıcıların sayfalarına gidip "Mesaj" sekmesine ve sonrasında "+" düğmesine tıklayarak onlara mesaj gönderebilirsin. Yazdıklarının sonuna ~~~~ koyarak imza atman gerekir. Ayrıca lütfen diğer kullanıcılarla iletişimde nezaketi elden bırakmaman ve olumsuz kişisel yorumlarda bulunmaktan kaçınıp içeriğe odaklanman gerektiğini unutma!
  • Kolay gelsin!

Sehven geri alma

Merhaba Türkiye cumhurbaşkanı maddesindeki değişikliğinizi mobilden girdiğim için sehven geri aldım. Geri alma açıklamamda da değişikliğinizi destekleyen bir metin yer alıyor. Fark edince düzelttim, kusura bakmayın. İyi çalışmalar :) —Gönüldağı mesaj 21.36, 8 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Sorun değil. İyi çalışmalar :) Mulayim adisert (mesaj) 10.00, 9 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler

Sevgili Mulayim adisert, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 10.36, 16 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

d. ve ö. hakkında

Merhaba.

Ali Babacan adlı sayfada "d." ibaresini kaldırmıştım, "Vikipedi standartlarına göre kullanıyoruz." diyerek geri almışsınız.

Acaba böyle bir standart nerede yazıyor, atabilirseniz çok sevinirim ve bundan sonra kaldırmam.

Teşekkür ederim. Emin Savaş (mesaj) 12.34, 20 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'de herhangi bir kişinin (yaşamakta olan) biyografisine giriniz, o ibarenin olduğunu görmeniz mümkün.

Kolay gelsin. Mulayim adisert (mesaj) 12.45, 20 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Millî Meclis

Merhaba. Azerbaycan Milli Meclisi sayfasındaki çeviriniz için teşekkürler. Ama sayfada halen devam eden çalışma var. Gördüğünüz üzere üstte çalışma devam ediyor uyarısı var.Lütfen şimdilik müdahele etmeyiniz.Teşekkürler. CavidRasul (mesaj) 16.58, 7 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Pekâlâ, iyi çalışmalar dilerim. Mulayim adisert (mesaj) 17.04, 7 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Devriyelik görevinizde başarılar!

Merhaba Mulayim adisert, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Haydi kolay gelsin, sana güveniyoruz! --chansey mesaj? 22.04, 9 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Seçkin madde adaylıkları görüş bekliyor!

Selamlar, şu an "Vikipedi'de bulunan 365.786 maddenin 199 tanesi seçkin madde statüsündedir; yani diğer bir deyişle 1.830 Vikipedi maddesine bir seçkin madde düşmektedir." Oysa ki bu oran enWiki'de 1.050 maddede 1 seçkin madde. Seçkin madde oluşturmak kadar, seçkin maddde adaylıklarına görüş bildirmekte çok önemlidir, zira adaylıkların bekleme süresi 1 aydan fazla sürebiliyor. Ancak burada yalnızca "Destek Destek" şablonu eklemekten değil, detaylı bir incelemeden bahsediyoruz. Unutmayın ki, seçkin olması amacıyla bir madde oluşturduğunuzda o madde de "görüş bekleyen seçkin madde adaylıklarından" biri olacak. Eee bu kadar dil döktükten sonra bir görüşünüzü alırız, iyi Vikiler :) MediaWiki message delivery (mesaj) 13.22, 19 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Siyaset VikiProjesi İBP

Katılımınızı bekleriz. İBP'nin bitmesine az kaldı! Kadıköylümesaj 14.45, 20 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]



~ Siyaset İş Birliği Projesi ~

28 Mart 2024 Perşembe

Bu projenin amacı; VikiProje Siyaset topluluğunu siyaset konulu maddelerin ansiklopediye kazandırılması veya mevcut maddelerin geliştirilmesi amacıyla iş birliği ile birlikte hareket ettirmektir. Her ay bir veya iki proje seçilerek, Vikipedistlerin katılımıyla projenin hızlı bir şekilde bitirilmesi amaçlanır.

Siyaset İş birliği Projesi için siz de, yeni projeye aday gösterebilir veya oy kullanabilirsiniz. Ayrıca eski projeleri görmek için arşive göz atabilirsiniz.

Bu Ayın İş birliği Projesi

~ Siyaset iş birliği ~

Bu ayki iş birliğine katılın!

Ekim 2020'nin iş birliği, maddesi henüz oluşturulmamış Türkiye'nin 27. dönem milletvekillerinin maddelerinin oluşturulmasıdır.
Puanlamaya alınabilmesi için aşağıdaki beş koşulun yerine getirilmesi gerekiyor.

  1. Tamamlanan her maddenin tartışma sayfasına, (sınıf ve önemi belirtilerek) siyaset proje şablonu eklenmelidir. Edebiyat, spor, bilim vb başka bir proje ile de ilgiliyse onların da eklenmesi önerilir.
    Hatırlatma: Siyaset projesi küresel çaptadır. Dolayısıyla, Türkiye'de bakanlık yapmayan milletvekilleri "az" önemde varsayılıyor.
    {{VikiProje | Proje = Siyaset | Sınıf =  |Önem =  }}
  2. Tüm maddelerin tartışma sayfalarında en üste Şablon:Tartışma şablonu eklenecektir.
  3. Tüm maddelerin tartışma sayfalarında (hayatta iseler) Şablon:YİB şablonu eklenecektir.
  4. Oluşturulan her maddeye Şablon:Makam sahibi bilgi kutusu eklenecektir.
  5. Ekim ayı içinde oluşturan maddeye yapılan katkılar, oluşturan kullanıcıya ait ise puanlanacaktır.
    Diğer katkılara yalnızca teşekkür edilecektir.

Puanlama:

  • Her bir Taslak sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 8 puan,
  • Her bir Başlangıç sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 17 puan,
  • Her bir C sınıfında oluşturulmuş yeni madde için 35 puan,
  • Eklenen her kaynak için 3 puan
  • Eklenen her kategori için 1 puan verilecektir.
  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedef 20 yeni milletvekili maddesi oluşturmaktır:
3 / 20   (15%)

  • Proje başlangıç: 1 Ekim 2020
  • Proje bitiş: 31 Ekim 2020

Bu imzasız yazı Kadıköylü (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Değişiklikler bekliyor!

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

İş birliği projesi daveti

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı!

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP Davet

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak Vikiprojesine davetlisiniz!

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!--Kadıköylümesaj 18.55, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz!

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz!

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 07.55, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Memleket Hareketi

Merhabalar, (Ortada henüz kurumsal bir parti yok. Parti logosu olmayan bir hareketten renk çıkarımı yapamayız.) Bu cevabınıza istaneden yazma gereğinde bulundum, Evet parti daha kurulmadı fakat, bu hareketi temsil eden kurumsal bir logosu var, bizde normal olarak bu hareketin logosundaki renkleri ekliyoruz, hareketten bahsettiğimize göre ve bu hareketin bir logosu olduğuna göre ve bu yüzden de yaptığınız geri alma işleminin uygun olmadığını düşünüyorum. Saygılarımla,

Canerbeyy0 (mesaj) 22.34, 27 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Yazdığınız için teşekkür ederim. Evet parti kurulmadı ancak hareketin de -otobüs giydirme dışında- bir logosu yok. Tadilat aşamasındaki resmî sitesinde de (memlekethareketi.com) bilgi yok. Ancak yine de siteyi baz alacaksak, sadece kırmızı-beyaz renkte "Memleket Hareketi" yazıyor. Ayrıca mesajınızın altına bıraktığınız Twitter hesabı belirtildiği gibi resmî hesap değil. Acele etmemekte fayda var. :) Muhakkak belli olacak. Saygılarımla. Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 23.10, 27 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Vekil sayısı

İyi akşamlar. Yazmış olduğunuz değişiklik özeti yeterli değildir. 16 milletvekili istifa etmiştir, vefat etmiştir ya da görevden alınmıştır. Dolayısıyla TBMM'de artık 600 milletvekili değil 584 milletvekili bulunmaktadır. Herhangi bir değişiklik meydana gelirse güncelleme yapılabilir. Hala fikir ayrılığı yaşıyorsanız tartışma başlatın ve fikirlerimizi orada belirtelim. İyi vikiler dilerim. Jamiryo (mesaj atın!) 18.09, 10 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Skala Yapım Sayfası

Selamlar. Gün içerisinde "Skala Yapım" sayfasını oluşturdum. Yazdığım yazıların kaynaklarını ekledim fakat firmayla ilgili bir haber ekleyemedim ve onu ekleyene kadar deneme tahtasına alındı. Şimdi değişiklik yaptım. Skala Yapım Deneme Tahtası sayfasını inceleyebilir misiniz? Teşekkürler.--Ademgelimcik (mesaj) 18.48, 10 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Bekleyen Değişiklikler

Merhabalar. Bir değişikliğimi çabucak kontrol edip onaylamışsınız. Teşekkür ediyorum öncelikle. Bekleyen birkaç değişikliğim daha var. Bir hafta olmak üzere neredeyse. Müsaitseniz inceleyip kontrol eder misiniz? Teşekkürler. 1980OmerYilmaz (mesaj) 19.12, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Parti kısaltmaları hk

Merhaba, Yargıtay'ın sitesine sadece kısaltmalar değil her şey büyük harflerle yazılmış. Bence parti tüzüğünde nasıl yazılıysa o şekilde geçirmeliyiz. --Jelican9💬 05.54, 18 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, bildiğiniz gibi parti tüzüğü kuruluş çalışmasında kabul edilen bir metin. İlk kabul edildiğinde logo dahi farklı olabiliyor. Parti kuruluş dilekçesini büyük harfle veriyor. Kurumsal kimlik de büyük harfle. Bu arada teşekkür ederim, geri almadığınız için. Saygılarımla, iyi vikiler. Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 10.57, 18 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Small kodu hakkında

Merhaba, <small> yazmak yerine {{küçük|ifade}} şablonunu kullanırsanız daha rahat edebilirsiniz. --Jelican9💬 20.07, 3 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, teşekkür ederim. 👍 Kullanıcı: Vikiturta 🥧 (mesaj) 14.53, 4 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Rütbeler

Merhaba Vikiturta, askeri rütbelerde şablon yönünü değiştirmişsinde örneğin bu değişiklik VP:MİLLÎ'ye uymuyor. Onbaşı rütbesi evrensel bir madde Onbaşı (Türkiye) diye madde açıp eklenmeli TSK askeri rütbeleri şablonu. Şablon:Türk Silahlı Kuvvetleri askerî rütbeleri şablonunu örneğin Orgeneral (Türkiye) maddesine eklenmeli Orgeneral'e değil. Şablon:Askerî rütbeler şablonu ise yanında parantezle ülke belirtilmemesi gereken rütbelere eklenmeli. OvalThunder9💬 11.41, 20 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]