Şablon tartışma:Fıkıh: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Takabeg (mesaj | katkılar)
k →‎Gizle-Göster'li ver.: imza atmayı unuttum
Noumenon (mesaj | katkılar)
+yrm
2. satır: 2. satır:
==Gizle-Göster'li ver.==
==Gizle-Göster'li ver.==
Selamlar. İçeriği bozulmadan gizli göster fonksyonu ilave edildi. Okuyucular için en elverişli ne olursa öyle olacak. O yüzden de illah şu anki şekil olsun demiyorum. Fikirinizi almak istiyorum. İyi çalışmalar. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] 08:02, 18 Aralık 2007 (UTC)
Selamlar. İçeriği bozulmadan gizli göster fonksyonu ilave edildi. Okuyucular için en elverişli ne olursa öyle olacak. O yüzden de illah şu anki şekil olsun demiyorum. Fikirinizi almak istiyorum. İyi çalışmalar. [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] 08:02, 18 Aralık 2007 (UTC)

:Merhabalar,
:Bence güzel olmuş... Hukuk kavramları başlığında sorun vardı, alt başlıklarda kayma mevcuttu, düzelttim. Demin diğer şablonda ''haram-helal'' demeniz aklıma bu şablona Efâl-i Mükellefin'in konmasının yararlı olabileceği fikrini getirdi (vacip nedir? farz nedir? bunlara kolay ulaşım için güzel). Kavramlar başlığına alt başlık açarak bunları ekledim. Bir de fıkıh mezheplerindeki ''Zahiri'' için ''Zahiriyye'' dedim; bu madde zaten mevcut (kendim yazdığımdan biliyorum). İsmini doğrudan Zahiri olarak anmamız pek doğru olmaz çünkü bu literatürde mezhebin ismi yerine değil bağlıları yerine kullanılıyor; ayrıca kelime anlamı olarak da sıklıkla kullanılan bir ifade... bu sebeple ''Zahiriyye'' deyip kastımızın Zahirî boyuta önem veren mezhep olduğunu aşikâr kılmamız önemli. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - [[%C3%96zel:Contributions/Noumenon|Noumenon]] [[Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Noumenon|<sup>''mesaj''</sup>]] 08:17, 18 Aralık 2007 (UTC)

Sayfanın 08.17, 18 Aralık 2007 tarihindeki hâli

Gizle-Göster'li ver.

Selamlar. İçeriği bozulmadan gizli göster fonksyonu ilave edildi. Okuyucular için en elverişli ne olursa öyle olacak. O yüzden de illah şu anki şekil olsun demiyorum. Fikirinizi almak istiyorum. İyi çalışmalar. Takabeg 08:02, 18 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar,
Bence güzel olmuş... Hukuk kavramları başlığında sorun vardı, alt başlıklarda kayma mevcuttu, düzelttim. Demin diğer şablonda haram-helal demeniz aklıma bu şablona Efâl-i Mükellefin'in konmasının yararlı olabileceği fikrini getirdi (vacip nedir? farz nedir? bunlara kolay ulaşım için güzel). Kavramlar başlığına alt başlık açarak bunları ekledim. Bir de fıkıh mezheplerindeki Zahiri için Zahiriyye dedim; bu madde zaten mevcut (kendim yazdığımdan biliyorum). İsmini doğrudan Zahiri olarak anmamız pek doğru olmaz çünkü bu literatürde mezhebin ismi yerine değil bağlıları yerine kullanılıyor; ayrıca kelime anlamı olarak da sıklıkla kullanılan bir ifade... bu sebeple Zahiriyye deyip kastımızın Zahirî boyuta önem veren mezhep olduğunu aşikâr kılmamız önemli. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 08:17, 18 Aralık 2007 (UTC)