Far Cry Instincts: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Khutuck Bot (mesaj | katkılar)
k Bot v3: Kaynak ve içerik düzenleme (hata bildir)
resimi -> resmi ("i" harfi düşer)
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:Far Cry Instincts Coverart.png|küçükresim|sağ|256px|Far Cry Instincts Kapak resimi]]'''Far Cry Instincts''', 27 Eylül 2005'te [[Xbox]] konsolu için [[Ubisoft]] tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir [[video oyunu]]dur. Serinin ilk oyunu Far Cry'a göre daha çizgisel bir oyundur, bundan dolayı sistem gereksinimleri indirgenmiştir ve Far Cry'daki engin denizler ve arazilerin ihtişamı bu oyunda fazla görülmemektedir. Oysa, Instincts'e yeni çoklu oyuncu modu özellikleri, silahlar ve çok değişik yetenekler kazandırılmıştır ve bunlar olay dizisine yansıtılmıştır. Oyun başka konsollar için de çıkartılacağı duyurulmuş ancak iptal edilmiştir.
[[Dosya:Far Cry Instincts Coverart.png|küçükresim|sağ|256px|Far Cry Instincts Kapak resmi]]'''Far Cry Instincts''', 27 Eylül 2005'te [[Xbox]] konsolu için [[Ubisoft]] tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir [[video oyunu]]dur. Serinin ilk oyunu Far Cry'a göre daha çizgisel bir oyundur, bundan dolayı sistem gereksinimleri indirgenmiştir ve Far Cry'daki engin denizler ve arazilerin ihtişamı bu oyunda fazla görülmemektedir. Oysa, Instincts'e yeni çoklu oyuncu modu özellikleri, silahlar ve çok değişik yetenekler kazandırılmıştır ve bunlar olay dizisine yansıtılmıştır. Oyun başka konsollar için de çıkartılacağı duyurulmuş ancak iptal edilmiştir.


== Devamları ve yeniden yapımı ==
== Devamları ve yeniden yapımı ==

Sayfanın 00.17, 21 Şubat 2021 tarihindeki hâli

Far Cry Instincts Kapak resmi

Far Cry Instincts, 27 Eylül 2005'te Xbox konsolu için Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir video oyunudur. Serinin ilk oyunu Far Cry'a göre daha çizgisel bir oyundur, bundan dolayı sistem gereksinimleri indirgenmiştir ve Far Cry'daki engin denizler ve arazilerin ihtişamı bu oyunda fazla görülmemektedir. Oysa, Instincts'e yeni çoklu oyuncu modu özellikleri, silahlar ve çok değişik yetenekler kazandırılmıştır ve bunlar olay dizisine yansıtılmıştır. Oyun başka konsollar için de çıkartılacağı duyurulmuş ancak iptal edilmiştir.

Devamları ve yeniden yapımı

Evolution

Far Cry Instincts'ın bir devamı Evolution alt başlık eki dışında aynı ismi taşımakta ve 27 Mart 2006'da Xbox için piyasaya sürülmüştür. Evolution yeni bir tek oyunculu hikâye modu içermesine rağmen Far Cry Instincts'te bulunan hikâyeden oldukça kısa olduğu belirtilmiştir. Olay seyri Kade adında bir kadının işini görürken yüzüne gözüne bulaştırdığı silah kaçakçılığı işinde komploya uğraması sonucu yerel yönetimlerin ensesine düştüğü Jack Carver'a odaklanmaktadır. Jack tekrar hasar kontrol talimi yapmak olan Doyle ile buluşur ve nihayetinde Jack ile aynı feral yeteneklere sahip Semeru adında yerel bir savaşçıyla savaşmak zorunda kalır.

Evolution aynı zamanda yeni silah ve taşıtlar bunun yanında da genişletilmiş harita yapımcısı ve ilave bir çoklu oyuncu modu içermektedir. 'Instincts' 'in Xbox sürümünde oluşturulan haritalar Xbox 360 sürümüne gönderilememektedir.

Far Cry Vengeance Evolution ile benzer özelliklere sahip Wii sürümünün başlığıdır.

Predator

Far Cry Instincts: Predator, bir Xbox 360 başlığı, Evolution ile aynı gün satışa sunulmuştur. Hem Far Cry Instincts hem de Evolution oyunlarının grafiksel olarak geliştirilmiş sürümünü içermektedir. Oyuncuların harita oluşturabildiği bir harita editörü takdim etmiştir. Çevrimiçi oyundaki karakterler Jack Carver'ın temel klonlarıdır fakat düzenlenebilmektedir, karakter ateş ettiği kolundaki "Karma" dövmesine hala sahiptir.

Paradise Lost

Paradise Lost Global VR tarafından 2007'de piyasaya sürülmüş Far Cry Instincts'in macera on rails sürümüdür.