İndirilebilir içerik: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
kDeğişiklik özeti yok
Etiketler: Geri alındı Görsel Düzenleyici Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği Yeni kullanıcı görevi
1. satır: 1. satır:
{{Birleş|Genişleme paketi}}
{{Birleş|Genişleme paketi}}
'''İndirilebilir içerik''' (sık sık [[İngilizce]] karşılığı olan ''downloadable content''{{'}} in kısaltması olan '''DLC''' de kullanılır), [[internet]] arayıcılığıyla dağıtılan bir [[yeni medya|dijital medya]] şeklidir.
'''İndirilebilir içerik''' (sık sık [[İngilizce]] karşılığı olan ''downloadable content''{{'}} in kısaltması olan '''DLC''' kelimesi de kullanılır), [[internet]] arayıcılığıyla dağıtılan bir [[yeni medya|dijital medya]] şeklidir.


[[Video oyunu|Video oyunları]] için indirilebilir içerik oyunun çıkış tarihinden bağımsız olarak piyasaya sürülen ve özellikle [[oyun]] için oluşturulmuş bir içeriktir. Aynı zamanda indirilebilir içerik, internetten dağıtılmış herhangi bir dijital eğlence medyası anlamına gelmektedir. Ücretsiz olarak sunulabilir veya ücretli satılabilirler. Ücreti genellikle bağlı olduğu medyadan daha düşüktür. Video oyunları için sunulanlar oyunda yeni hikâye açabilir, oyunun hikâyesini uzatabilir, yeni karakterler, nesneler ekleyebilir ya da sadece [[ana karakter]]in görünümünü değiştirmeye yönelik olabilir.
[[Video oyunu|Video oyunları]] için indirilebilir içerik oyunun çıkış tarihinden bağımsız olarak piyasaya sürülen ve özellikle [[oyun]] için oluşturulmuş bir içeriktir. Aynı zamanda indirilebilir içerik, internetten dağıtılmış herhangi bir dijital eğlence medyası anlamına gelmektedir. Ücretsiz olarak sunulabilir veya ücretli satılabilirler. Ücreti genellikle bağlı olduğu medyadan daha düşüktür. Video oyunları için sunulanlar oyunda yeni hikâye açabilir, oyunun hikâyesini uzatabilir, yeni karakterler, nesneler ekleyebilir ya da sadece [[ana karakter]]in görünümünü değiştirmeye yönelik olabilir.Adı üstünde bu içerikleri indirebilirsiniz.


{{Taslak}}
{{Taslak}}

Sayfanın 12.30, 21 Ocak 2021 tarihindeki hâli

İndirilebilir içerik (sık sık İngilizce karşılığı olan downloadable content' in kısaltması olan DLC kelimesi de kullanılır), internet arayıcılığıyla dağıtılan bir dijital medya şeklidir.

Video oyunları için indirilebilir içerik oyunun çıkış tarihinden bağımsız olarak piyasaya sürülen ve özellikle oyun için oluşturulmuş bir içeriktir. Aynı zamanda indirilebilir içerik, internetten dağıtılmış herhangi bir dijital eğlence medyası anlamına gelmektedir. Ücretsiz olarak sunulabilir veya ücretli satılabilirler. Ücreti genellikle bağlı olduğu medyadan daha düşüktür. Video oyunları için sunulanlar oyunda yeni hikâye açabilir, oyunun hikâyesini uzatabilir, yeni karakterler, nesneler ekleyebilir ya da sadece ana karakterin görünümünü değiştirmeye yönelik olabilir.Adı üstünde bu içerikleri indirebilirsiniz.