Müge Anlı ile Tatlı Sert: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Geri alındı Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
31. satır: 31. satır:
| internet_sitesi =
| internet_sitesi =
}}
}}
'''Müge Anlı ile Tatlı Sert''', yapımcılığını ve sunuculuğunu [[Müge Anlı]]'nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun'un üstlendiği 2008 yılından bu yana [[Atv (Türkiye)|Atv]]'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı [[Müge Anlı]] ve beraberindeki Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan'ın da yer aldığı televizyon programı.
'''Müge Anlı ile Tatlı Sert''', yapımcılığını ve sunuculuğunu [[Müge Anlı]]'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana [[Atv (Türkiye)|Atv]]'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı [[Müge Anlı]] ve beraberindeki Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan'ın da yer aldığı televizyon programı.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

Sayfanın 10.05, 23 Ekim 2020 tarihindeki hâli

Müge Anlı ile Tatlı Sert
Dosya:Tatlı Sert ekran.jpg
TürReality
Proje tasarımcısıMüge Anlı
YönetmenAhmet Şirin
SunucuMüge Anlı
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı13
Bölüm sayısı2507
Yapım
Yönetici yapımcıKebriye Koç
YapımcıTaner Ercan (Mavi Klaket)
Mekânİstanbul
Gösterim süresi135 dakika
Yayın bilgileri
Kanalatv
Yayın tarihi18 Ağustos 2008 - günümüz
DurumuYayında

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan'ın da yer aldığı televizyon programı.

Dış bağlantılar