The Transformers: The Movie: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Hasan Sami Bolak (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Hasan Sami Bolak (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''The Transformers: The Movie''' adı ile sinemalara giren film, popüler [[Transformers]] dizisinin ilk sinema uyarlamasıdır ve çizgi filmdir. [[Amerika]]'da 8 Ağustos 1986'da, [[Avustralya]]'da 1 Aralık 1986'da, [[Japonya]]'da 9 Ağustos 1989'da, İ[[ngiltere]]'de ise 4 Mayıs 2007'de vizyona girmiştir. Seslendirenler ise: Norman Alden, Jack Angel, Michael Bell, Peter Cullen, Gregg Berger, Susan Blu, Corey Burton, BJ Davis, Paul Eiding ve Regis Cordic'dir. [[Türkiye]]'De Ntv ve D Çocuk'ta çizgi filmi yayınlanmaktadır.
'''The Transformers: The Movie''' adı ile sinemalara giren film, popüler [[Transformers]] dizisinin ilk sinema uyarlamasıdır ve çizgi filmdir. [[Amerika]]'da 8 Ağustos 1986'da, [[Avustralya]]'da 1 Aralık 1986'da, [[Japonya]]'da 9 Ağustos 1989'da, [[İngiltere]]'de ise 4 Mayıs 2007'de vizyona girmiştir. Seslendirenler ise: Norman Alden, Jack Angel, Michael Bell, Peter Cullen, Gregg Berger, Susan Blu, Corey Burton, BJ Davis, Paul Eiding ve Regis Cordic'dir. [[Türkiye]]'De Ntv ve D Çocuk'ta çizgi filmi yayınlanmaktadır.





Sayfanın 18.59, 8 Kasım 2007 tarihindeki hâli

The Transformers: The Movie adı ile sinemalara giren film, popüler Transformers dizisinin ilk sinema uyarlamasıdır ve çizgi filmdir. Amerika'da 8 Ağustos 1986'da, Avustralya'da 1 Aralık 1986'da, Japonya'da 9 Ağustos 1989'da, İngiltere'de ise 4 Mayıs 2007'de vizyona girmiştir. Seslendirenler ise: Norman Alden, Jack Angel, Michael Bell, Peter Cullen, Gregg Berger, Susan Blu, Corey Burton, BJ Davis, Paul Eiding ve Regis Cordic'dir. Türkiye'De Ntv ve D Çocuk'ta çizgi filmi yayınlanmaktadır.