Musa Kart: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Abdullais4u (mesaj | katkılar)
Abdullais4u (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
[[Resim:Tayyipsarmankedi.jpg|thumb|Söz konusu olan karikatür]]
[[w:Cumhuriyet_%28gazete%29|Cumhuriyet Gazetesi]]'nin karikatür çizeri. Başbakan Erdoğan'ı kedi olarak çizdiği için kendisi hakkında dava açıldı. Hakkında açılan davada önce tazminat ödemeye mahkum edildi. Yargıtay'ın araya girmesiyle bu karar bozuldu ve dava [http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=204875 düştü]. 2006'da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Özgürlüğü Ödülü'nü [http://www.istanbul.edu.tr/iuha/index.php?tm=13&sahypa=habaroka&habarno=543 aldı].
[[Cumhuriyet_%28gazete%29|Cumhuriyet Gazetesi]]'nin karikatür çizeri. Başbakan Erdoğan'ı kedi olarak çizdiği için kendisi hakkında dava açıldı. Hakkında açılan davada önce tazminat ödemeye mahkum edildi. Yargıtay'ın araya girmesiyle bu karar bozuldu ve dava [http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=204875 düştü]. 2006'da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Özgürlüğü Ödülü'nü [http://www.istanbul.edu.tr/iuha/index.php?tm=13&sahypa=habaroka&habarno=543 aldı].


== Bakınız ==
== Bakınız ==

Sayfanın 09.13, 7 Kasım 2007 tarihindeki hâli

Söz konusu olan karikatür

Cumhuriyet Gazetesi'nin karikatür çizeri. Başbakan Erdoğan'ı kedi olarak çizdiği için kendisi hakkında dava açıldı. Hakkında açılan davada önce tazminat ödemeye mahkum edildi. Yargıtay'ın araya girmesiyle bu karar bozuldu ve dava düştü. 2006'da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Özgürlüğü Ödülü'nü aldı.

Bakınız

Şablon:Portal