Kamp: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Kolhisli (mesaj | katkılar)
Gerekçe: + reklam amaçlı değişiklik
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:Camping by Barriere Lake, British Columbia - 20040801.jpg|thumb|[[Barriere, Britanya Kolumbiyası|Barriere]], [[Britanya Kolumbiyası]] yakınında bir kamp yeri]]
[[Dosya:Camping by Barriere Lake, British Columbia - 20040801.jpg|thumb|[[Barriere, Britanya Kolumbiyası|Barriere]], [[Britanya Kolumbiyası]] yakınında bir kamp yeri]]
'''Kamp''', baraka veya [[çadır]] gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve [[tutsak]]ların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere ''kamplaşma'' adı verilir.
'''Kamp''' veya '''düşerge'''<ref>[https://pauctle.com/entr/soz/camp/ PAÜ İngilizce Sözlük]</ref><ref>Eş ve Yakın Anlamlı Kelimeler Sözlüğü</ref><ref>Bulmaca Sözlüğü</ref><ref>Hani Astolin (2009), Türk'ün Gizlenen Bilgisini Arayan Türk, s. 805</ref>, baraka veya [[çadır]] gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve [[tutsak]]ların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere ''kamplaşma'' adı verilir.


{{turizm-taslak}}
{{turizm-taslak}}

Sayfanın 14.08, 20 Ağustos 2020 tarihindeki hâli

Barriere, Britanya Kolumbiyası yakınında bir kamp yeri

Kamp veya düşerge[1][2][3][4], baraka veya çadır gibi araçlardan oluşturulan konaklama yeridir. Ayrıca, siyasi nedenlerle sürülmüş kişiler ve tutsakların toplandıkları yer olarak ifade edilir. Bunun dışında, bazı düşünce ve çıkar çatışmalarından ortaya çıkan bölünmelere kamplaşma adı verilir.

  1. ^ PAÜ İngilizce Sözlük
  2. ^ Eş ve Yakın Anlamlı Kelimeler Sözlüğü
  3. ^ Bulmaca Sözlüğü
  4. ^ Hani Astolin (2009), Türk'ün Gizlenen Bilgisini Arayan Türk, s. 805