Kullanıcı mesaj:Sabri76: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Baskurtf (mesaj | katkılar)
Ahmetdemircioglu (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: meraba sabri
558. satır: 558. satır:


Yolladığınız yöresel Iğdır yemeği için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, ben eli boş geldim, buranın adetlerini yeni yeni öğreniyorum :) Ben de sizin bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim. --[[Kullanıcı:Yabancı|Yabancı]] 11:36, 13 Ekim 2007 (UTC)
Yolladığınız yöresel Iğdır yemeği için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, ben eli boş geldim, buranın adetlerini yeni yeni öğreniyorum :) Ben de sizin bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim. --[[Kullanıcı:Yabancı|Yabancı]] 11:36, 13 Ekim 2007 (UTC)

== meraba sabri ==

ördeközgür senden bashetti.ığdırlıymışsın.ne güzel bende ığdırlıyım.aralık ilçesinden.ilkebay da ığdırlıymış galiba.ama kural ihlalinden engellenmiş.şimdi 4 kişi olduk işte... canım hemşerim--[[Kullanıcı:Ahmetdemircioglu|Blues2007]] 17:21, 13 Ekim 2007 (UTC)

Sayfanın 17.21, 13 Ekim 2007 tarihindeki hâli

VikiÇağrı: Memleketini tanıt!

Vikipedi'de doğduğun veya oturduğun il, ilçe kasaba ya da köy hakkında bir sayfa var mı diye bir ara... Buldun mu? Bu hâli ile senin memleketine yakışıyor mu, kendine bir sor! Daha anlatılması gereken ne kadar çok şey var değil mi? Eklenmesi gereken nice resim...

Eğer "bu hâli ile benim memleketime yakışmaz" veya "koskoca ansiklopedide nasıl olur da memleketim hakkında madde bulunmaz" diyorsan kolları sıva ve onu sen tanıt! Zannettiğin kadar zor değil. Sadece birkaç biçem kuralına dikkat etmen ve tarafsız, ansiklopedik bir dil kullanman gerek. Safranbolulu arkadaşlar ne güzel derlemişler, sen neden yapamayasın?

İlk adımlar

İlk önce bir miktar bilgi topla: Tam olarak nerededir? Nüfusu kaçtır? Tarihi nasıldır, bu yerleşim yerini kim kurmuştur? Ne üretilir? Görülmesi gereken yerleri nerelerdir, niye ziyaret etmek gerekir? Tarihi eserler ya da doğa güzellikleri var mıdır? Ne yenir, ne içilir, türküleri, öyküleri ve hatta efsaneleri nelerdir? Yaşlılarla konuşup, sözlü tarihe de yer verebilirsin.

Bu bilgileri İnternette de bulabilirsin, ama kesinlikle bulduğun bilgileri kopyalayıp yapıştırma, bilgileri kendi sözlerinle aktar! Yoksa telif hakkı ihlâli olarak silinir.

Biz de görelim!

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle: {{KM-Kişisel}} (bunu kopyala yapıştır).

Vikiproje:Türkiye yerleşim birimleri

Türkiye'nin yerleşim birimleri hakkında nasıl katkıda bulunabileceğini buradan daha ayrıntılı öğrenebilirsin. Örneğin; maddede kullanabileceğin şablonlar, sayfanın daha düzgün görünmesini sağlayacaktır, doğru kategoriye eklersen arayanlar daha kolay bulacaktır vb.

Kolay gelsin!
  • Merhaba, lütfen maddelere zarar vermeden değişiklik yapınız. --Mskyrider ileti 14:23, 22 Ağustos 2007 (UTC)
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

- Metal Militia ileti 19:31, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Yüklediğiniz resimlerde sorun

Merhabalar,

Resimlerini kendininiz mi çektiniz acaba? İkinci olarak Resim:MESAL.PNG resmi Mensucat Santral Anadolu Lisesi'nin resmi logosu mudur?--Machiavelli msj 06:38, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Tabiki katkı yapmanızı çok isteriz ancak resimler şu an sorunlu. Örneğin *Resim:Iğdırs..PNG fotoğrafını nereden aldnız. Sizin çekmediğiniz belli. Diğer fotoğrafların büyük bölümü ise http://www.turkmania.com/showthread.php?t=25124 adresinde telif hakları saklı olarak yayınlanmakta. Bu şekilde Vikipedide bulunamazlar. Okulun logosuna gelince, okulun logosu değilse yüklediğiniz resim ansiklopedik değil silmek durumundayım. teşekkürler.


==Metal Milita noluyor bu sayfayı boşaltamazmıyım yani?==Sabri76

mesaj sayfanızı silmeyiniz, arşivleyiniz.

Sizinle mesajlaşan kişilerin ne dediklerini, en son ne konuştuklarını hatırlamaları açısından, boşaltmamanız tavsiye edilir. Çünkü zaten boşaltmanız da gerçek anlamda bir silme işlemi demek olmuyor. Herşey yerli yerinde duruyor, sadece sayfanın geçmiş sürümünden bakmayı gerektiriyor. O nedenle tavsiyem o ki, mesaj sayfanızı boşaltmayın. Ancak, isterseniz arşivleyebilirsiniz tabii ki. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:52, 29 Ağustos 2007 (UTC)


==acaba nasıl arşivleyebilirim?==Sabri76

Genelde kullanıcılar, mesaj sayfaları çok büyüdüğünde (>30 kB) bu işlemi yaparlar. Sizin sayfanız şu an için o kadar büyük değil. Ancak gene de çok isterseniz, Kullanıcı mesaj:Sabri76/arşiv adı altında yeni bir sayfa açıp bu içeriği oraya kopyalayın ve kaydedin. Sonra buradaki içeriği silebilirsiniz. Tabii gene de bu sayfadan oraya (arşive) bir link vermeyi unutmayın. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 17:59, 29 Ağustos 2007 (UTC)

==Allah senden razı olsun metalmilitan kardeş:D==Sabri76

Tabi, eğer geçerli bir sebep varsa silinen sayfalar geri getirilebilir.--Machiavelli msj 12:46, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Şablon:Iğdır merkez belde ve köyleri'ni Kullanıcı:Maderibeyza düzeltmiş. Kolay gelsin --Pinar 13:16, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Yanlış anladınız galiba, ya da ben tam olarak anlatamadım Şablonun adını hatalı yazmıştınız. Maderibeyza düzeltti ve eskisine sil etiketi koydu. Ben de sildim. Yani düzeltildikten sonra hatalı olanı silindi --Pinar 13:22, 30 Ağustos 2007 (UTC)

SDD

Son değişiklikler devriyesi olmak için hiçbir şey yapmana gerek yok.Hemen VP:SDD sayfasından şablonu alıp babiline ekleyebilirsin.Bir de birinden senin için monobook hazırlamasını iste çok faydalı oluyor.Benimkini sanırım Kullanıcı:Mskyrider yapmıştı.Gelsin onlar biz geri alırız.Noumenon'un bir mesajına denk geldim bigün, Vikipedi'yi okuyanlar buranın nasıl çalıştığını biliyor; maddelerde küfür ve ya bir yanlışlık görürlerse bizi affederler demişti.O yüzden sıkma canını vandallar gelir gider.Sıkılıyolar zati bi süre sonra.Sağlamcıileti 15:28, 2 Eylül 2007 (UTC)

Bir program.Sol sütunda şablonlar çıkıyor maddelerin isimlerinin üzerine filan imleçi bir süre beklettiğinde maddenin içeriğini küçük bir pencerede görebiliyosun.Sen dediğim kullanıcılara sor.Ben anlasam ben ayarlardım ama anlamıyorum maalesef.Sağlamcıileti 15:33, 2 Eylül 2007 (UTC)

Lütfen

  • Bir maddenin silinmesi için {{sil| Bu kadar saçma madde olmaz heeey yöneticiler nerdesiniz?}} şeklinde bir etiketlendirmede bulunduğunuzu gördüm. Sil şablonunu kullanırken lütfen yalnızca silinme nedeni ile ilgili bilgi girmeye özen gösterin. Yaptığınız şekilde bir çağrıyı uygun görmüyorum. İyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 17:15, 3 Eylül 2007 (UTC)

SDD

Selamlar.Küfür, hakaret ve saldırı içeren değişiklikleri direkt silip sonra maddeye sil şablonu koyuyorum.Az önceki konuyu görünce belki senin de böyle yapmak isteyebileceğini düşündüm.Kolaylıklar.Sağlamcıileti 15:45, 8 Eylül 2007 (UTC)

Yok ben böyle iyiyim.Daha 45 günlük üyeyim, oy hakkım bile yok ve Vikipedi politikalarında henüz iyi değilim.Ancak bir gün kendimi yeterli görürsem neden olmasın. :) Kolay gelsin.Sağlamcıileti 15:53, 8 Eylül 2007 (UTC)

2030

Tabii ayrıntılar önemli zaten.Gerçi şu durumda çok önemli görünmüyor.Yani nanoteknolojinin 2030'da büyük önem kazanacağı bir tahmindir.2025'de olur, 2035'de.Hem yanlış hatırlamıyosan ben Kullanıcı:Nanoscience'ın sürümüne getirmiştim.2030'un doğru olduğuna emin misin?Sağlamcıileti 16:32, 8 Eylül 2007 (UTC)

Bravo

Tebrik ederim iyi çalışıyorsun.Umarım okulunu, dershaneni aksatmıyorsundur.Okul hayatında başarılar dilerim.ÖSS hazırlığı zordur ama sonu güzel.Neyse geyik yapıyayım.Sağlamcıileti 16:39, 8 Eylül 2007 (UTC)

lan

tamam ama adam gelmiş "a.q." yazıo ne diyeyim onaFatalflexmsj at

??

  • Vikipedideki maddelerde "küçük küçük kıyın, doğrayın, hafif kızartın" gibi ifadeler kullanılmıyor. Onun yerine "küçük kıyılır, doğranır, hafif kızartılır" gibi ifadeler daha doğru olur. Yine "İçine tandır ekmeği doğranıp yenirse lezzetine lezzet katılır. Tabiki yanında yeşil soğanı veya salatayı eksik etmeyin." şeklindeki ifade de ansiklopedik olmuyor. "Yeşil soğan veya salata ile servis edilir" gibi bir ifade daha doğru olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--2ulus 15:56, 9 Eylül 2007 (UTC)

Fatalflex mesaj sayfası

kardeşim oynama mesaj sayfamla Fatalflexmsj at 16:05, 9 Eylül 2007 (UTC)

sorum....

Acaba herhangi bir resmi diğer vikipedyalardan nasıl bu vikipediye getirebiliriz?"--Sabri76mesaj" 15:53, 9 Eylül 2007(UTC)

Diğer Vikilerden buraya getirmek (indirmek/download) pek uygun ve mantıklı olmuyor çoğu zaman. Yerel telif hakları vs gibi kurallar da genellikle buna izin vermiyor zaten. O nedenle, en iyisi commons'a bakmak. Oradaki resimler sorunsuzca kullanılabiliyor çünkü. --Metal Militia ileti 16:08, 9 Eylül 2007 (UTC)
    • Ben de dediğiniz commons dan nasıl alınıyor diye soracaktım...?"--Sabri76mesaj" 16:16, 9 Eylül 2007(UTC)

Iğdır Ovası

Maddeyi olduğu gibi şu [1] sayfadan kopyalamışsınız. Vikipedi'de kendi cümlelerinizle sayfa hazırlamalısınız. O sayfadaki bilgilerden yararlanarak kendi cümlelerinizle maddeyi hazırlar kaynak olarak da o siteyi gösterebilirsiniz. İyi çalışmalar.--2ulus 16:23, 9 Eylül 2007 (UTC)

Selam.Bence güzel olmuş.Ancak sen VP:SMN'ye uyup uymadığına karar ver.Madde güzel ancak seçkin madde kriterlerini sağlıyormu bilmiyorum.Sen bir incele ona göre çalışmalara devam edersin ve ya aday gösterirsin.Sağlamcıileti 17:09, 9 Eylül 2007 (UTC)

Şikayet

Kullanıcı:Fatalflex adlı şahıs kendi mesaj sayfasındaki bazı şeyleri 9 eylül akşam vakti sildi, ben yapmamasını söyledim bana böyle öğretildi dedim(tabi siz bana öğretmiştiniz) Dinlemedi 3 kere karşılıklı geri alma yaptık. Sonra bana mesaj sayfama ne karışıyorsun dedi. Acaba yanlış mı yaptım yanlış yaptıysam düzeltin lütfen ve ilgilenir misiniz konuyla lütfen...saygılarımla..."--Sabri76mesaj" 17:37, 9 Eylül 2007(UTC)

Daha fazla uzatmamanız yerinde olmuş. Lütfen uyarılarınızı nazik bir üslup ile yapınız. İsrar edilmesi halinde konuyu tecrübeli bir vikipedistin dikkatine sunabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:55, 9 Eylül 2007 (UTC)

soru

Acaba 1918-1920 arası ermenilerin türkleri nasıl katlettiği hakkında bir madde yapsam uygun olur mu?"--Sabri76mesaj" 18:10, 10 Eylül 2007(UTC)

Neden olmasın? Tarafsız, ansiklopedik, kayda değer, doğrulanabilir, kaynaklandırılmış olduktan sonra. --Metal Militia ileti 18:13, 10 Eylül 2007 (UTC)

Acaba bir resmi sitede görünce telifli olup olmadığını nasıl anlarım??"--Sabri76mesaj" 18:22, 10 Eylül 2007(UTC)

Telif hakkındaki sorularınızı, bu konunun üstadı Mach'e yöneltmeniz yerinde olur. --Metal Militia ileti 18:25, 10 Eylül 2007 (UT

Eğer özgür lisanslı olduğuna dair yani göbl, cc-by sürümleri kamu malıdır gibi bir açıklama yoksa teliflidir ve Vikipedide VP:AKP'ye göre vikipedide bulunması olanaklıdır.--Machiavelli msj 18:32, 10 Eylül 2007 (UTC)

Kaynak ve lisans durumunu belirtmemişler bu sebeple vikipediye uygun olup olmadığını bilmiyoruz {{subst:Kaynaksız dosya}} {{subst:Belirsiz}} uyarı şablonlarını kullanarak kaynak ve lisans girilmesi gerektiğini beliritoyruz eğer bir hafta sonunda istenenler girilemdiyese veya vikipediye uygun lisansı olmadığı görülürse silinecektir. dikkatiniz için teşekkürler.--Machiavelli msj 20:26, 10 Eylül 2007 (UTC)

hayır sizde kaynak veya lisans eksiği olan resimlere koyabilirsiniz.--Machiavelli msj 20:43, 10 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin madde

Bir madde ne kadar iyi olursa olsun dipnotları cümlenin hemen başında kullanmayıp en sonda kaynaklar olarak yazsak Seçkin madde seçilme ihtimali düşer mi?"--Sabri76mesaj" 18:30, 11 Eylül 2007(UTC)

Dipnot ile kaynakça farklı kavramlardır bildiğiniz üzere. Örnek olarak Che Guevara maddesine bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:32, 11 Eylül 2007 (UTC)

Yani demek istediğim: dipnot koymasak sadece toplamda yararlanılan kaynakları koysak Seçkin Madde olması için yeterli olmuyor değil mi?...?"--Sabri76mesaj" 18:37, 11 Eylül 2007(UTC)

Konuya göre değişebilir. Dipnot verilmemiş diye SM olamayacak bir madde olmadığı gibi, dipnotları var diye SM olacak bir madde de yoktur. Dediğim gibi, yukarıda örnek verdiğim SM Che Guevara maddesine bir göz atmanız yerinde olacaktır. --Metal Militia ileti 18:42, 11 Eylül 2007 (UTC)

Talep

Dikkatimi çekiyor da bu köy sayfalarına aşırı vandallık yapılıyor neredeyse her 10 katkıdan sadece 1 i yararlı oluyor. Yararlı olanlarda bile korkunç derecede imla katliamı yapıylıyor. Acaba koruma talep etmem mantıksız mı gelir?"--Sabri76mesaj" 17:33, 12 Eylül 2007 (UTC)

Koruma, ancak yoğun vandalizm durumunda geçerlidir. Ancak şu an itibarıyla öyle bir durum görünmüyor. Yapılan vandalizmi her Vikipedist geri alabilir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:36, 12 Eylül 2007 (UTC)

sağol, engellemeseydin polemiğe girecektim :D"--Sabri76mesaj" 18:38, 12 Eylül 2007 (UTC)

Rica ederim. Arada oluyor böyle şeyler. Dialoga girmemek gerek. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:39, 12 Eylül 2007 (UTC)

Silme şablonu

Kolay gelsin. Hızlı silinecek sayfalara eklediğiniz sil şablonunda hatalı sebep gösterdiğinizin farkı vardım. VP:HS sayfasına bakarsanız Resim/Medya 6 - Ansiklopedik değil ve kullanılmıyor sadece resim ve medya dosyaları için yazılıyor. Maddeler için M6'yı sebep gösterebilirsiniz. Teşekkürler --Pinar 10:02, 13 Eylül 2007 (UTC)

seçkin madde...

seçkin madde adayına oy vermek veya maddeyi aday göstermek için gereken şartlar var mı?"--Sabri76mesaj" 17:45, 13 Eylül 2007 (UTC)

Evet, oylama başladığında iki aylık üye olma koşulu var. --Metal Militia ileti 17:54, 13 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür

Dikkat ettiğiniz için teşekkür ederim sizi VikiProje Spor'da görmekten mutlu olacağım. Saygılarımla. --Ut94 18:13, 13 Eylül 2007 (UTC)

Resmi olamayan destek:D

2 aylık üye değilim ama olsaydım sana desteğimi yazardım:-)"--Sabri76mesaj" 16:09, 14 Eylül 2007 (UTC)

Çok teşekkürler, hep birlikte güzel bir ansiklopedi için çalışıyoruz. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 16:12, 14 Eylül 2007 (UTC)

istek..

SDDlik uğraştırıcı oluyor, Acaba bana da monobook yaparmısınız..."--Sabri76mesaj" 16:36, 14 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba, monobook ayarlarını yükledim. Aşağıdaki gibi browser'ın ön hafızasını temizlerseniz çalışır. İyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 17:33, 14 Eylül 2007 (UTC)
Not: Ayarlarınızı kaydettikten sonra, tarayıcınızın belleğini de temizlemeniz gerekmektedir: Mozilla / Firefox / Safari: Shift e basılıyken sayfayı yeniden yükleyerek veya Ctrl-Shift-R yaparak (Apple Mac için Cmd-Shift-R);, IE: Ctrl-F5, Konqueror: Sadece sayfayı yeniden yükle tuşuna basarak.
Kullandığınız internet sayfası okuyucu program nedir? Eğer Internet explorer ise Ctrl ve F5 tuşlarına aynı anda basın. Bu şekilde programın ön hafızası temizlenir ve yeni yüklenen fonksiyonlar ortaya çıkar. Bir sayfaya değişiklik yapmak istediğiniz de yeni gelen fonksiyonları görebilirsiniz. --Mskyrider ileti 18:28, 14 Eylül 2007 (UTC)

Herhangi bir sayfada değişiklik yapmak istediğinizde sol kolonda yeni eklentiler göreceksiniz. --Mskyrider ileti 19:26, 14 Eylül 2007 (UTC)

soru

Msykinder bana monobook yapmıştı [2]ben İnt. Explorer kullanıyorum ancak Ctrl ve F5 e aynı anda basmama rağmen sayfa değiştirince değişklik görmedim yani henüz kullanamadım ne yapmalıyım..??"--Sabri76mesaj" 12:56, 15 Eylül 2007 (UTC)

Explorer da ön belleği boşalttıktan sonra (Ctrl-F5 yaparak) herhangi bir maddeyi açıp değiştir sekmesine tıkladığınızda açılan sayfada üstte ve sol yanda birtakım değişiklikler olduğunu görmeniz gerekir. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 14:19, 15 Eylül 2007 (UTC)
Dediğinizi yaptım ancak hiçbir değişiklik olmadı acaba sorun benim bilgisayardamı yoksa monobook mu yanlış?..??"--Sabri76mesaj" 14:45, 15 Eylül 2007 (UTC)
Bir kez daha dener misiniz? Ufak bir değişiklik yaptım da. --Metal Militia ileti 14:54, 15 Eylül 2007 (UTC)
Denedim olmadı, belkide benim beceriksizliğimdir, bilmiyorum yine de yardım ettiğiniz için sağolun.."--Sabri76mesaj" 14:59, 15 Eylül 2007 (UTC)
Kendimde denedim, çalışıyor. Problem nedir anlayamadım açıkcası. Normal SD sayfasına bakarken bir değişiklik göremezsiniz. Ctrl-F5 yaptıktan sonra, bir maddeyi değiştirmek için açtığınızda, yeni fonksiyonları solda, diğer diller bağlantılarının hemen altında "templates" başlığı altında görebilmeniz gerek. Kolay gele. --Metal Militia ileti 15:11, 15 Eylül 2007 (UTC)

Hoş geldin mesajları

Merhaba, kullanıcılara hoş geldin mesajı atararken sadece {{subst:hoş geldin}} yazabilir misiniz? Aksi taktirde özet kutusu dolu olduğunda son değişiklikler sayfası kalabalık görünüyor. Teşekkürler --Pinar 15:30, 15 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı adları

Selam.Naber.Şu VP:KA sayfasını bi incele istersen.Zira uygunsuz kullanıcı adlarına mesaj göndermeyerek zamandan tasarruf edersin.Mesela az önce üç adet kullanıcı engellendi; Nike, Panturk ve Serhat katliam.Senin gönderdiğin mesajlarda boşa gitti. :)) Hadi kolay gelsin.Sağlamcıileti 16:29, 15 Eylül 2007 (UTC)

Siget

Uygunsuz kulllanıcı adı nedeniyle süresiz engellendi. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 12:30, 16 Eylül 2007 (UTC)

LEPE?KURUT?

Naber.Ya güzel hoş yemek tarifi vermişin iftar öncesi ama bunlar ne 1 Çay bardağı bulgur, 1 Su bardağı lepe, 1 Orta boy patates ve soğan, 5 Tane kurut, 2 Yarım kaşık margarin, Tuz(1 tatlı kaşığı pul biber) lepe ne kurut ne ? :))) Bunları bilmeden nası yapçaz yemeği.Bi ara onları da yaz bari.Hadi kolay gelsin.Sağlamcıileti 16:13, 16 Eylül 2007 (UTC)

  • Merhaba, eğer madde içinde küfür ve benzeri bir içerik yoksa sil etiketi yerleştirirken lütfen içini silmeyiniz. Silerken kolaylık oluyor. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 18:00, 16 Eylül 2007 (UTC)

Iğdır

Tabii gerekli kriterleri sağladığımda her konuda oy kullanacağım şüphen olmasın.Ancak ben kriterleri sağlayamasam da yorum yaparım sen merak etme.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 20:20, 16 Eylül 2007 (UTC)

telif

  • eklediğiniz yemek tarifleri başka sitelerde yer alıyor. lütfen telif konusuna özen gösterin. kolay gelsin. --kibelemesaj 08:24, 17 Eylül 2007 (UTC)

Lütfen

Iğdır maddesini SM adayı gösterdiğinizi duyurmak için diğer kullanıcılara attığınız ileti, prosedüre uygun değil. Lütfen durunuz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 16:00, 17 Eylül 2007 (UTC)

Igdir maddesi

Merhaba, Igdir maddesini seckin madde olarak aday gostermissiniz. Elinize saglik, oldukca detayli ve guzel bir calisma olmus. Bu kadar onemsediginiz bir maddenin seckin olabilecek kalitede gelismesini isteyeceginizden eminim. Maddenin tamamimini henuz okumadim ama baktigim kadariyla bir kac sey soyleyeyim. Bir baslangic olsun: Oncelikle vikipedide noktalama standarti, her isaretten sonra bir bosluk birakmaktir. Bu konuda biraz duzenleme gerekiyor. Ayrica ayni maddeye cok fazla ic baglanti vermemeye calismak da iyi olabilir. Mesela pamuk maddesine verdiginiz bir baglantiyi ancak madde cok uzunsa ortalarda ya da sonlarda tekrar vermek yeterli olacaktir. Biraz daha detaya inmek gerekise gordugum kadariyla bazi yerlerde kaynak belirtilmesi lazim. Bu vikipedinin guvenirligi acisindan cok onemlidir, ozellikle madde seckin madde olacaksa. Bazi yerlerde de aciklamalar yapmaniz maddeyi daha da gelistirebilir. Ornegin ekonomi kisminda gorduklerim: "Iğdır'ın en yaygın kayısı türü olan Şalak çeşidinin birçok faydası olduğu bilinmektedir." Bu faydalar nedir? Kim tarafindan bilinmektedir? ya da "Iğdır bahçeden bahçeye evleri ile ünlüdür. Bu bahçelerde kayısı ve elma ağaçları vardır." bahçeden bahçeye ev tam olarak ne demek? Bu bilgi "ekonomi" kismina ne kadar uyuyor? Son olarak da "Nahçıvan`a olan sınır kapısının Iğdır ekonomisine olan katkısı büyüktür fakat buradaki sınır kapısında ticaret çeşitliliği, tam sınır kapısının şehrin gelişimini büyük oranda hızlandırdığı dönemlerde sınırlanmıştır." Bu kismi ekonomi bolumune tasimaniz ve aciklayip kaynaklandirmaniz iyi olur bence. Biraz uzun oldu sanirim, ama maddeyi bu kadar onemsiyorsaniz dusuncelerimin yardimci olacagini umarim.Kolay gelsin, iyi calismalar. BrechtProscenium 16:08, 17 Eylül 2007 (UTC)

Kaynak olarak dipnot sistemini kullanabilirseniz. Ornekleri icin su maddelere bakiniz: Laurence Olivier, II. Bayezid, Capoeira. Dipnot en etkili kaynak sistemidir. Referans numaralari sayesinde kullanici altta adi gecen kaynaga ulasabilmektedir. Bunu yapmak icin: Kaynak girmek istediginiz cumlenin sonuna once <ref> yaziniz. Devamina kaynaginizi yerlestiriniz. Son olarak da </ref> ile referanslandirmayi bitiriniz. Daha sonra "Notlar" diye bir alt baslik aciniz, ve altina <div class="references-small"><references/></div> kodunu yerlestirmeniz yeterli. Gerisini sistem otomatik olarak yapar. Kolay gelsin. BrechtProscenium

Giriste biraz duzenleme yaptim. Aras nehri baglantisini da nehrin maddesine verdim. Aklinizda olsun Aras anlam ayrim sayfasina yonlendirmektedir, nehrin ayrica kendi baglantisi bulunmaktadir. Firsat buldukca bakmaya calisayim maddeye ama biraz yogunum acikcasi. Size verebilecegim en onemli ipucu "bir nevi hayat damarıdır" gibi demagojik ifadelerden sakinmaniz olacaktir. Eger illa kullanmak istiyorsaniz da aciklamasini yapmanizi tavsiye ederim. Mesela, "Aras nehri bir nevi hayat damarıdır" cunku kentin icme suyunun bilmem su kadari, ya da tarimin sulanmasinin bilmem bu kadari (kaynakli olarak tabii) gibi bir aciklama durumu kurtarabilir. Bir de resimleri sagli sollu bolusturebilirseniz daha sik bir gorunum olacaktir. Baktikca daha yazmaya calisirim. Kolay gelsin. BrechtProscenium 23:22, 17 Eylül 2007 (UTC)

Iki sey daha gozume carpti: 1) Anlatiminizdaki zaman degisimlerini engellerseniz cok daha rahat okunur bir metin olacaktir. Kastettigim "yapmistir" ile "yapti" arasindaki fark. Tarihi bilgilere genellikle dogrudan sahip olmanin zorluklarindan dolayi "yapmistir" tarzi zaman kullanimi olabilir. Ama tercihiniz size kalmis tabii, yalnizca surekli degistirmeniz anlatima zarar veriyor. 2)Icerikle ilgili bir yorum: Kentin tarihinin "M.Ö 642-226"'dan "1534"'e atlamasi sorun bence. Arada bin yildan fazla bir zamani es gecmissiniz. Ne olmus bu donemde yorede?-->bunu ben duzeltiyorum ama soyle bir sorun var yore 1534'te mi, 14'te mi? Osmanlilara gecti?

Telif !

Seçkin madde olması için önerdiğiniz Iğdır maddesi içinde önemli bir bölüm telif ihlali nedeniyle çıkarıldı. Maddenin geri kalanında da benzer telif ihlalleri varsa lütfen çıkartınız. --Metal Militia ileti 20:55, 17 Eylül 2007 (UTC)

Çıkardıklarınızın büyük bölümünde telif ihlali yoktur(===Iğdır'da Ermenilerin Türklere Yönelik Katliam Hareketleri=== kısmında) çünkü kitaptan bilgi almak telif ihlali mi oluyor sorusu aklıma geldi? Bu arada okulum başladığı için haftasonu tavsiyeler doğrultusunda maddeye biraz daha değiştireceğim. Bilgilerinize.Bu arada adaylık statüsü ne zamana kadar kalacak?..--Sabri76mesaj 14:41, 18 Eylül 2007 (UTC)
Telif ihlali olması nedeniyle çıkardığım bölüm bahsettiğiniz bölüm değildi. Ama o bölüm de aynı gerekçe ile çıkarılmış bir başka kullanıcı tarafından. Dolayısıyla, Vikipedi'nin bu çok önemli kuralını sizin gibi tecrübeli bir kullanıcının ihlal etmesi hoş olmaz. Lütfen daha dikkatli olunuz ve telifli içerikleri maddeden bir an önce temizleyiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 20:02, 18 Eylül 2007 (UTC)

Çağrı

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:03, 21 Eylül 2007 (UTC)

evet

evet ığdırlıyım.türkçeyi iyi bilirim.sende iğdırlıymışsın.hemşeriyiz yani:DDD--Metal Forever

kanka

vay sende fenerbahçeliymişsin.tebrik ediyorum en dürüst takımı seçtin--Metal Forever

Selam

Sabricim merhaba.Nasılsın.Bildiğin gibi Mümin dinibütün müslüman demektir.Ayrıca Türkiye'de erkek ismi olarak da kullanılmaktadır.Yani biri Mümin Sağlamcı diye kullanıcı adı almış olsa sorun değildi.Ancak şuradan görebileceğin gibi Mümin Sekman (GÖRECE)ünlü bir yazardır.Ve VP:KA gereği ünlü ve yaşayan kişilerin isimlerinin kullanıcı adı olarak uygun olmadığından engellenmesi gerekir.Tabii kişi gerçekten Mümin Sekman değilse.Bunu da sordum.Kişi de dürüstçe Mümin Sekman olmadığını belirtti.Bunların hepsini kişiye attığım mesajlarda ve VP:Ş'de görebilirsin.Böyle konularla ilgilenmen güzel.Ancak bütün ayrıntılarını araştırman gerktiğini de unutma.

İki aylık üye olduk ama ne ismimizi değiştirebildik ne de oy kullancak yer bulabiliyoruz.Neyse.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 16:57, 22 Eylül 2007 (UTC)

Iğdır

Akşam gelince maddede bir miktar düzenleme yapmaya çalışacağım. Hılzıca bir baktım, gördüğüm kadarıyla maddenin bilgi içeriği iyi; anlatım bütünlüğü, kompozisyon gibi bazı noktalar elden geçirilirse KM oylamasına sunulabilir. İkinci bir kişinin maddeyi tekrar elden geçirmesi daha verimli olacaktır, ben de kendi hazırladığım Porsche 911 maddesi için yardım istemiştim, sonunda 17. Seçkin Madde olmuştu. --Khutuckmsj 17:02, 22 Eylül 2007 (UTC)

??

Bir kitaptan bir bilgiyi kısaltarak yazmak telif ihlaline giriyor mu?--Sabri76mesaj 16:12, 22 Eylül 2007 (UTC)

Bilginin tümüyle kendi cümlelerinizle yenibaştan yazılması ve bir tür kısa özet bilgi şeklinde girilmesi koşuluyla telif ihlali sayılmaz. Lütfen bu tür konular için VP:Telif sayfalarını dikkatlice okuyunuz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 22:09, 22 Eylül 2007 (UTC)

tabi

tabikide yardım ederim--Metal Forever

ben hakan

vaaay ığdırlı sabo ben kemaliyeli benim pro evolution soccer 2008 sayfamı silmişler.Bitti mi?--Eğinlihakan34 msj 15:09, 24 Eylül 2007 (UTC)zakardo--Eğinlihakan34 msj 15:09, 24 Eylül 2007 (UTC)

Sil şablonunu kaldırmıyoruz

Dikkat: Lütfen maddelere eklenen şablonları kaldırmayınız. Bu siteye girişte engellenmenizin sebebi olabilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına ya da Buraya yazınız. İyi çalışmalar.Sağlamcıileti 15:36, 24 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba, hangi resimden söz ediyorsunuz bilmiyorum. Aldığınız sitelere baktığımda Vikipedi'ye onları yüklemenin uygun olmadığı çünkü fotoğrafların izinsiz kullanılamayacağı yazıyor. Bu durumdaki resimler hızlı sil yani oylamasız yöneticilerce siliniyor. İyi akşamlar, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 15:37, 24 Eylül 2007 (UTC)

Olmaaaaz

Olsun şablonu kaldırma sen.Şablonu koyana ve silen yöneticiye neden koyduğunu sor.Bahar zaten gerekli cevabı vermiş sana yukarıda.Ben incelemedim ama dediği doğrudur bu yüzden resimler telifli olur.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 15:39, 24 Eylül 2007 (UTC)

Telif hakkı

Selamlar Sabri.Eklemiş oldugun resimlerden sadece bir tanesi ingilizce vikipedi'de mevcut orada da resmin sahibi izn vermiş anladığım kadarıyla,ayrıca commonsta da yuklu,yani tekrar buraya yüklemene gerek yok o resmin adını yazarsan madde de görünür.Ancak diğer eklediğin resimlerin lisans sorunu var.Onun için resmin sahibinin resmin kullanılmasına dair izni info-tr@wikipedia.org adresine bildirmesi gerekir.Bilgine.--Eldarionmesaj 15:47, 24 Eylül 2007 (UTC)

Önemli değil.Dediğim gibi commonsta olan bir resmi buraya tekrar yüklemene gerek yok.Ayrıca her Viki için ayrı izin vermesi gerekir yani oraya verdiği izinle biz kullanamıyoruz.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 15:50, 24 Eylül 2007 (UTC)

Eldarion

Benim telifli resimlerle ilgili fikrim yok.Sen de rica etmişsin Eldarion'dan ben de söyledim.Şimdi seni bilgilendirir.Görüşürüz.Sağlamcıileti 15:47, 24 Eylül 2007 (UTC)

Iğdır

Sağol.Tabii hele bi aday olsun.İnceler yorumumu yapar ve oyumu kullanırım.Kolaylıklar.Sağlamcıileti 20:29, 24 Eylül 2007 (UTC)

Yardım

Henüz uzman sayılmam :) Iğdır'ı seçkin madde oylaması kapandıktan sonra kaliteli maddeliğe aday göstermemiz kanımca daha doğru olacaktır. Merak etmeyin, madde gerçekten kapsamlı, eninde sonunda kaliteli veya seçkin seçilecektir. Bu aralar okulların yeni açılması sebebiyle Vikipedi'ye ilgi biraz az, o yüzden oylamalar vs. biraz ağır ilerliyor. Khutuckmsj 20:48, 24 Eylül 2007 (UTC)

kanka

bende bakırköylüyüm ve ığdırlıyım.neden sölemedin yav?--Metal Forever

Teşekkürler

Çok teşekkürler Sabri76, daha güzel bir Vikipedi için.. --Metal Militia ileti 20:26, 28 Eylül 2007 (UTC)

  • teşekkürler SAbri76, iyi çalışmalar dilerim. --Mskyrider ileti 20:29, 28 Eylül 2007 (UTC)
  • Hoşbulduk, karşılama mesajın için sağol.Kayacı Alican 20:35, 28 Eylül 2007 (UTC)

Lütfen

Diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızda büyük harf kullanmayınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 09:46, 29 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim --Pinar 09:55, 29 Eylül 2007 (UTC)

Engellendi.Teşekkürler.--Eldarionmesaj 10:49, 29 Eylül 2007 (UTC)

İş

Sabri dediğin iş halloldu mu?Mehmetnba 13:26, 29 Eylül 2007 (UTC)

neden?

Neden büyük harf kullanamayız mesajlarda?--Sabri76mesaj 16:12, 29 Eylül 2007 (UTC)

Çünkü internet ortamında büyük harfle yazmak, karşıdakine bağırmak anlamına gelir ve saygısızlık olarak algılanabilir. --Metal Militia ileti 16:30, 29 Eylül 2007 (UTC)

tarafsızlık

Iğdır maddesindeki yazılanların içeriğine değil ama yazılış biçimine idi yorumum ve fakat Kibele zaten gerekli biçimde duzeltmis. Ancak bence o kısımın yazılış biçimi hala bir ansiklopediye yakışmayacak şekildedir. Sonuc olarak bir ansiklopedi yazdığımızı unutmayalım, burası bir blog ortamı değil. Teşekkürler--Erkan 16:42, 29 Eylül 2007 (UTC)

Maalesef demek istediğimi anlamıyorsunuz. Vikipedinin bir ansiklopedi olduğunu ve yapılan katliamların veya bahsi geçen olayların sizin soydaşlığınızla bir ansiklopedi altında ilişkilendirilmesi doğru değildir. Daha net anlatmak gerekirse: Ben katliam yapılmamaış veya yapılmış demiyorum. Ben yazılanların dilinin ansiklopedik olmadığını soyluyorum. Bilmem anlatabildim mi?--Erkan 17:42, 29 Eylül 2007 (UTC)

ığıdır

ığıdır maddesi çok iyi gelişiyor.ama bana eklediğin şablonu silcem.çünkü ben ığdırda oturmuyorum.evet ığdırlıyım ama ığdırda oturmadığım için silcem--Metal Forever

Bu arada

sayfana ödül ekledim.Hep böyle çalışman ve ığdırı asla bırakmaman dileği ile--Metal Forever 17:00, 29 Eylül 2007 (UTC)

:)

Bu kadar hoş geldin mesajı gönderdiği için ödül alan olmadı, çok fazla katkı yapılınca ve bu katkılar bariz şekilde vikipedinin gelişmesine katkıda bulunursa, bir kullanıcı kendi isteğiyle size iyi niyetini göstererek ödül verebilir. Ödül verme kriterleri ya da şartları yok... Sevgiler, iyi çalışmalar... --Elmacenderesi E=mc2 18:54, 29 Eylül 2007 (UTC)

Ödül

Sana bir ödül layık gördüm dostum, çalışmalarının ve yardımlarının devamını dilerim, inşallah moralin yerine gelir.--Eğinlihakan34 msj 17:37, 30 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar

Sabri merhabalar.Naber.Seni yüklediğin dosyaya denk geldim de; Resim:L.Lopilato.JPG, orada kaynak gösterme konusunda bir sorun var.Mümkünse onun kaynağını düzeltmen gerekir.Yoksa madde silinir.Bu Vikipedi politikasıdır.Lütfen maddenin kaynağını uygun şekilde değiştir.Diğer kullanıcılar hiçbir şekilde senden bir e-posta, mail, msn istemek zorunda değil, kaynağı belirtmek senin görevin.Diğerleri sadece kontrol mekanizması.Lütfen ne bana bu mesajdan dolayı ne de başkalarına; gönüllü olarak işlerini düzgün ve kuralına uygun yapmaya çalıştıklarından dolayı kızma.Selamlar.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 14:50, 1 Ekim 2007 (UTC)

Resim

Sabricim, bu kişinin izni varsa, kişisel arşivim yaz.Ya da bu kişi ile bu kadar samimiysen, rica et bi hesap alsın kendi yüklesin; tabii kimliğini açık bi şekilde belirtecek.Bir de "Resim:Iğdır devlet hastanesinden.jpg" bu resmin kaynak bilgisi sorunlu.Verdiğin adrese girince google çıkıyo.Onu da düzeltirsen iyi olur.Yoksa ona da sil kaynaksız şablonu konur.Kolay gele.Sağlamcıileti 14:57, 1 Ekim 2007 (UTC)

düzeltme

Bu kaynak gösterme konusunda bi düzeltme yapayım; kendi arşivim desen de silinebilir.Çünkü resimde ünlü biri var.Şimdi aklıma geldi.Sen o resme fazla takma kafanı.Dediğim gibi kişiden bi rica et o zaman sorun olmaz.İkinci resime de {{sil|yanlışlıkla yüklediğimden}} yi yapıştır.Silinsin madem.Sağlamcıileti 15:03, 1 Ekim 2007 (UTC)

Ayrıca

Posta posta oldu ama şöyle bir çözümde var.Bu resimdeki kişi resmi info-tr@wikipedia.org adresine atarsa izin veriyorum kullanabilirsiniz diye o da olur.Kaynaksız filan olmaz.Bu arada başka resmi yokmuymuş bu zatın.Meşhursa bulunur internette.Bi araştırsana.Sağlamcıileti 15:12, 1 Ekim 2007 (UTC)


Sen bu fotoğrafı beğenmişsin OK.Dediğim gibi; bu kişi yukarıda yazdığım adrese mail atsın resmini.Sorun ortadan kalkar.Sağlamcıileti 15:17, 1 Ekim 2007 (UTC)

N demek

Yok önemli değil.Ya o orada, Vikipedi'de burada duruyo.Resmi de gönderince koyarız.Çok kafanı takma.Sen Iğdır'ı kaliteli madde adayı yapçaktın o ne oldu.O'nu unuttun galiba.Sağlamcıileti 15:26, 1 Ekim 2007 (UTC)

Resim

Merhabalar Resim:L.Lopilato.JPG resmini bu şekilde kullanmanız uygun değildir. Fotoğrafı çeken telif haklarına sahip kişinin info-tr@wikipedia.org sitesine gerekli lisans bilgileriyle birlikte bir mail atması gerekmektedir.Bu sebeple resme belirsiz lisans etiketi koyuyorum. lisans sorunu çözüldüğünde çıkarabilirsiniz.--Machiavelli msj 16:17, 1 Ekim 2007 (UTC)

  • yapılan Vikipedi:Vandalizm sayfasında da görebileceğiniz gibi sinsi vandalizm kapsamına girer. yeni bir vikipedist söz konusu olsaydı uyarılarak kullanıcı bilgilendirilirdi. ama hem öyle olmadığı hem de kullanıcı daha önce buradan da görebileceğiniz gibi üç kez vandalizm yüzünden engellendiği için bu engellemeyi almıştır. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:28, 5 Ekim 2007 (UTC)

selam sabri

ben ilkebay.şu an arkimle arkimin kullanıcısında dolaşıyoruz.Kibele beni hiç bilmediğim bi vanddaldan enggellemiş.Yorumunda gördüm.Sende yardım edersen sevinirim--Baba92 18:20, 5 Ekim 2007 (UTC)

Engellendi bildirdiğiniz için teşekkürler.--Eldarionmesaj 14:32, 6 Ekim 2007 (UTC)

Sakin ol

Sakin ol Sabri.Gerilmen için bir sebep yok.Şu anda okullar yeni açıldı sayılır.Herkes yeterince vakit ayıramıyor.En geç bir ay sonra biz de eski hızımıza döneriz merak etme.Sağlamcıileti 15:50, 6 Ekim 2007 (UTC)

Bana imza hazırlayıp kullanıcı şablonu koyarmısın?Kayacı Alican 16:19, 6 Ekim 2007 (UTC)

Oh bee

hele şükür bi hemşeri buldum.1 ilkebay 2sen ığdırlı sın.çok sevindim.Ben ilkebay ın arkadaşıyım zaten--Iğdırlı76 10:26, 7 Ekim 2007 (UTC)

İyi günlerde kullan

Umarım ODTÜ'ye girer, ama yine vikiye devam edersin. Burası da bir üniversite sayılır çünkü Sevgiler. Levent Abi ileti 15:15, 7 Ekim 2007 (UTC)

aslında

evet ilkebay.ım ama arkadaşımın kullanıcısından giriyorum o da benle.--Iğdırlı76 10:11, 8 Ekim 2007 (UTC)

valla

ığdıra gittim de pek resmim yok.ama birazını ekleyelim.sen ekleme şablonunu hazırla ben ekleyim--Sabri77 13:06, 9 Ekim 2007 (UTC)

bu arada

kukla oynattığım için beni engelleyecekler.sen bana ilker de --Sabri77 13:08, 9 Ekim 2007 (UTC)

Dyygusal İnsan

Derdine bak be.Romenlerin maddeleri hızla artıyormuş. Bizimki artmıyor.Ne büyük sorun.O kadar çok sorun var ki yurtta sen olara bak.Köy çeşmesine onları yaz.Ama nerde,neyse duygusal insan sen böylle devam et ÖzgürBey

Bayram tebriği ve lokumu

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:55, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokum buyurun..)--Hasan Sami 06:29, 11 Ekim 2007 (UTC)

Iğdır

Elbetteki yazılmalıdır. Ancak tek bir görüş açısıyla, taraflı bir üslupla değil. Bu konunun deneyimle bir alakası yok maalesef. Konuya hakim kişilerin yazmasıyla ilgili. tarafsızlaştırma büyük bir çaba ve araştırma gerektiri maalesef buna ayırabilecek zamanım yok maalesef.--Machiavelli msj 14:52, 11 Ekim 2007 (UTC)

İpin ucu açık deyimi tam tanımlamıyor aslında. Öyle değilde bunun çok hassa bir denge olduğunu söyleyelim. Güvenilir ve bol kaynaklara sahip, her iki görüşede aynı uzaklıkta ve birini diğerinden üstün tutmadan yazmak gerekir. Bu bir anda olabilecek birşey de değildir tabi zamanla yeni görüşler ortaya kondukça olabilecek birşeydir.--Machiavelli msj 14:59, 11 Ekim 2007 (UTC)
Zaman bulubilirsem katkı yapmayı isterim. İyi çalışmalar.--Machiavelli msj 15:04, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler, Ben de size mutlu ve nice bayramlar dilerim.--Atacameñoileti 16:14, 11 Ekim 2007 (UTC)

  • Teşekkür ederim Sabri, sevdiklerinle beraber iyi bayramlar. --Mskyrider ileti 16:28, 11 Ekim 2007 (UTC)
Tanışmıyoruz ama olsun sonuçta aynı amaç için burda değil miyiz. Ben de size ve sevdiklerinize kutlu, mutlu bayramlar dilerim. --Danbury iletihehehe 16:30, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Tatlı için çok teşekkürler. Sizin de bayramınız kutlu olsun.--2ulus 16:35, 11 Ekim 2007 (UTC)
Dikkatli okumamışım. Tekrardan teşekkürler.--2ulus 16:41, 11 Ekim 2007 (UTC)
Küçük ama etkili

Bayramınız mübarek olsun efendim, benden de size -bayramda çok tükettiğinizi düşünerek- küçük ama etkili bir parça baklava --Çağatayileti 16:48, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler. Bence oldukça güzel. Bendende kullanıcı sayfanızı renlendirecek pastalar geliyor. İyi bayramlar.--Sophia 16:58, 11 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar..!
Size de iyi bayramlar!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
Teşekkürler, keşke tadını bilebilseydim Üzgün Sizinde bayramınız kutlu olsun. İyi çalışmalar.--Machiavelli msj 17:00, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Sizin ve ailenizin de bayramı kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı bayramlara... --Tinúviel ileti 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Sevgili Sabri, çok teşekkür ederim. Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile kılınmasını dilerim. Çok teşekkürler.----Ddenkelmesaj 17:16, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Sizin de Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Sevgilerimle. --Dreamer msj 17:28, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler

İyi dileklerin için çok teşekkürler, sevdiklerinle birlikte nice bayramlara, sağlıkla. --Metal Militia ileti 17:15, 11 Ekim 2007 (UTC)

Tebrik

Teşekkürler. Senin de bayramın kutlu olsun. Nice mutlu bayramlar geçirmen dileğiyle. --Abuk SABUK 17:29, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler, ben de senin ve tüm sevdiklerinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım, hoşça kal--Kuara 18:01, 11 Ekim 2007 (UTC)

Nice bayramlara

Sizin de bayramıniz kutlu olsun
Size de Bakırköy ve Zeytinburnu kolay gelsin! ----Vikiyazar 17:40, 11 Ekim 2007 (UTC)
Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Gardaşım bayramın kutlu olsun --İlker76 18:31, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bilgilendirme

Evet Sabri öle olmuş.Mesaj attığım kullanıcı malum kukla adresin gönderdiği ödülü ana sayfasında sergilemek istemeyebilir diye düşündüm.Ne de olsa kanunsuz bir kullanıcının verdiği ödül.Bilgilendireyim dedim.Hadi sana iyi bayramlar.Sağlamcıileti 17:51, 11 Ekim 2007 (UTC)

Ödül

Aslına bakarsan ödülün geçerliliği diye bir durum yok.Ödül bir kullanıcının diğer kullanıcıyı takdir ettiğinin bir göstergesinden başka birşey değil.Yani "aferin" ve ya "bravo" gibi bişi.Kanunsuzdan kastım gerçek ve Vikipedi'ye faydalı bi hesap olmaması(Sabri77).Ancak İlkebay'ın faydalı işleri olmuştur.Yani ödül resmi bişi değil.Sağlamcıileti 17:57, 11 Ekim 2007 (UTC)

Allah

canım çekti beah.sağol gardaşım--İlker76

Teşekkürler bende bayramınızı kutlarım Sabri. Az.wikide hesabım var. Iğdır Aralıkta bulunmuşluğumda var kısa süre.. Leylekler göçtü heralde :))--Boyalikus 18:40, 11 Ekim 2007 (UTC)

teşekkürler

Gerçekten lezzetliydi. Sizin de bayramınız kutlu olsun.

Dolma tabağına saldırmak serbest!

--Serkan Çetinkaya 19:12, 11 Ekim 2007 (UTC)

Selamlar

Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. --Mefistofales Messaggio 19:46, 11 Ekim 2007 (UTC)

Çok iyi konuşurum dememeliyim ama çok iyi anlarım. Azericem iyidir. :) Bakarım az.wikide notunuza, katkıda bulundum ama cok az henüz yeni üye oldum.--Boyalikus 19:49, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler sanada iyi bayramlar.--Eldarionileti 20:01, 11 Ekim 2007 (UTC)

Dosya:Bayram Baklavası.jpg
Bu baklava sizin sayın Sabri76 Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Kullanıcı:Nano --nano 19:27, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayram...

  • Teşekkür ederim. Bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.--Ahmetanmsj 20:38, 11 Ekim 2007 (UTC)

Iğdırspor Amblemi

Koyucam amblemi unutmadım; geçiş dönemindeyiz. Yeni sitem [3]. ODTÜ'yü kazanırsın gelirsin buralara inşallah. İyi bayramlar ----Serkansporfcmesaj 20:52, 11 Ekim 2007 (UTC)

tebrik

Duaların kabul, Ramazan Bayramı'n mübarek olsun.Bu çikolatalar benden sana armağan olsun...

Emre 00:12, 12 Ekim 2007 (UTC+3)

Teşekkürler

Sizin de bayramınızı kutlarım, hep beraber ). Kuymak'tan tatmak isterdim, leziz görünüyor. Teşekkürler!.--temaileti 21:43, 11 Ekim 2007 (UTC)

Çok teşekkürler Sabri76, sizede iyi bayramlar, sevgilerimle... --Elmacenderesi E=mc2 22:00, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği

  • Merhabalar,

Bilmukabele... - Noumenon mesaj 23:08, 11 Ekim 2007 (UTC)

  • Yöresel yemeğiniz kuymak için çok teşekkürler Sevgili Sabri. Bayramı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim --Pinar 01:56, 12 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayrami sevdiklerinizle beraber saglik ve huzur icinde gecirmeniz umuduyla... Selamlar, sevgiler... Nihat Halici 15:49, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun

Vikipedideki evime sevgi dolu içtenliklerinizle bayram ziyaretine geldiniz. Bende size elim boş gelmedim. Bayramınızı kutluyor ve esenlikler diliyorum. SBM (10:08 GMT +2 Bayramın 1.günü)

Bu baklava bayram nedeniyle zat-ı halinize ikram olunur. Kullanıcı:Striker buz matrix
Dosya:Bayram şekerleri.jpg
Kardeşim ben de senin bayramını en içten dileklerimle kutlarım -- flaWless - furKanileti 13:47, 13 Ekim 2007 (UTC)

evet

pardon yanlışlık yapmışım düzeltiyorum hemen--İlker76 06:29, 12 Ekim 2007 (UTC)

Yanıt

Bayramm tebriklerine yanıtım "Köy çeşmesi - ilginize" bölümünde. Sevgiler. Levent Abi ileti 08:47, 12 Ekim 2007 (UTC)

İlkebay

İlkebayla konuştum ona doğru yolu buldurup Vikipedi kurallarına uyması için söz verdirdim. Teklifimi kabul etti, herşeye yeniden başlayarak Vikipedi hayatında yepyeni bir sayfa açtı. Ama siz yine de onu engellediniz diyordum ki bari bir kaç hafta deneseydiniz ancak yine eskisi gibi kurallara aykırı davranıyorsa engelleseydiniz olmaz mıydı?(İyi niyeti suistimal edildi bence)--Sabri76mesaj 09:37, 12 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba Sabri, öncelikle kurallara uymaya karar verdiyse bu sayfada gösterildiği gibi kurallara uymaktan kaçmak için yeni kullanıcı adları açarak tekrar tekrar gelmesin. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan çok bir forum sayfası niteliğinde kullanıcı mesaj sayfalarında dolaşıyor. Son verilen bir aylık engellemeyi aşmak için bir kaç kere farklı kullanıcı adlarıyla kendisine verilen bu engellemeyi delmeye çalıştı. Bunu tekrar etmesi nedeniyle de süresiz olarak engellendi. --Mskyrider ileti 10:20, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayram Tebriği

Seninde bayramın mübarek olsun mesaj yolladığın için teşekkür ederim.Adem Durdu 11:05, 12 Ekim 2007 (UTC)

iyi bayramlar

Bayram mesajınız için teşekkür ederim. Sizin de bayramınız kutlu olsun.-Oblomov 12:37, 12 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar

Bende sizin bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ederim.--Aycan 12:43, 12 Ekim 2007 (UTC)

Evet benimkini de.:)) Uyarı geliyodu vallahaaa. hehe.Sağlamcıileti 13:15, 12 Ekim 2007 (UTC)

Yani Mach'e sorsan daha iyi olur diye düşünüyorum ama sitede c işareti var.Dolayısıyla resimler de telifli.Adil kullanımla alakası yok gibi.Sağlamcıileti 13:20, 12 Ekim 2007 (UTC)

Adil kullanım

Selamlar Sabri,

Sitenin altında Copyright © 2007 yazısı var telifli ve yeniden çekilebilir. VP:AKP dahilinde saymamız için bir daha çekilemeyecek olması, özgür lisanslı bir resmin oluşturulamayacak olması gerekir, bu önemli kriterlerden biridir.Bu sebeple vikipedi'de kullanamayız. İyi çalışmalar.--Machiavelli msj 13:46, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayram...

  • Çok teşekkür ederim, sizin ve tüm sevdiklerinizin de Ramazan Bayramı mübarek olsun.--Hmd92 19:19, 12 Ekim 2007 (UTC)
Bayram dilekleriniz icin tesekkurler. Size de iyi bayramlar... BrechtProscenium 19:34, 12 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkür

Yolladığınız yöresel Iğdır yemeği için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, ben eli boş geldim, buranın adetlerini yeni yeni öğreniyorum :) Ben de sizin bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim. --Yabancı 11:36, 13 Ekim 2007 (UTC)

meraba sabri

ördeközgür senden bashetti.ığdırlıymışsın.ne güzel bende ığdırlıyım.aralık ilçesinden.ilkebay da ığdırlıymış galiba.ama kural ihlalinden engellenmiş.şimdi 4 kişi olduk işte... canım hemşerim--Blues2007 17:21, 13 Ekim 2007 (UTC)