Kullanıcı mesaj:Levent: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Noumenon (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Psikiyatri...
Ahmetdemircioglu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
214. satır: 214. satır:
*Merhabalar,
*Merhabalar,
Evet, ne tesadüf aslında biraz alâkam vardır konuyla... arkadaşınız adına üzüldüm, insanın düşmanının başından uzak olması için dua edebileceği türden hastalıklardan ALS. Dermansız dertlere düşürmesin Tanrı kimseyi... Nahoş bir sebepten de olsa Vikipedi'yi bulmuş olmanıza sevindim, eminim Vikipedi de sizi bulduğuna sevinmiştir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - [[%C3%96zel:Contributions/Noumenon|Noumenon]] [[Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Noumenon|<sup>''mesaj''</sup>]] 19:49, 12 Ekim 2007 (UTC)
Evet, ne tesadüf aslında biraz alâkam vardır konuyla... arkadaşınız adına üzüldüm, insanın düşmanının başından uzak olması için dua edebileceği türden hastalıklardan ALS. Dermansız dertlere düşürmesin Tanrı kimseyi... Nahoş bir sebepten de olsa Vikipedi'yi bulmuş olmanıza sevindim, eminim Vikipedi de sizi bulduğuna sevinmiştir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - [[%C3%96zel:Contributions/Noumenon|Noumenon]] [[Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Noumenon|<sup>''mesaj''</sup>]] 19:49, 12 Ekim 2007 (UTC)

[[Resim:Baklavas.jpg|thumb|right|Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --[[Kullanıcı:ahmetdemircioglu|<font color="#27408B">'''ahmetdemircioglu'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:ahmetdemircioglu|<sup><font>''ileti''</font></sup>]] 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)]]

Sayfanın 13.39, 13 Ekim 2007 tarihindeki hâli

Lütfen dikkat! Mesajınızı "Değiştir"in yanındaki + sekmesine basarak, en alta yazarsanız daha çabuk görüp yanıt verebilirim, teşekkürler.    

Levent Abi ileti



Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.                                                                                                      Mustafa Kemal Atatürk



"..kahramanlıkla insanlığın taban tabana zıt olduğunu, nasıl anlatırsın?" - Süreyya Berfe (Basma'dan)



Kısayollarım

Commons Uyarı Etiketleri Şablonlar Kullanıcı Şablonları Kategoriler Kull. uyarı SAM Kişisel sayacım Genel Sayaç

Şablon Testleri Terimler Renkler-1 Renkler-2 TDK Çeviri Edebiyat Portalı Yön. HYA Eski Eski-2 Eski-3 Test Şikayet Yazıları Türkçeleştirmek için Vikipedi Kısayollar (vp:ky) Vikipedi:Mesafe etiketleri Vikisöz Türkiye sayaç Yer koord. Eski-4 Eski-5 Vikimedia logo Katkılarım Yüklediğim resim & fotolar hediyeler (sağolsunlar) GÖBL ihlal mekt. SMA yön. başv.

____________________________________________________________________________________________________________________

Mesajlar bu çizginin altına lütfen. Teşekkürler.     İmza atmayı unutmayın ____________________________________________________________________________________________________________________

şablon istanbul

merhaba size birşey danışmak istiyorum. Bu şablonda istanbul belediyesinin logosu kullanılmış ve birsürü kullanıcı bunu kendi sayfalarına koymuş. yani demek istediğim bu logoyu şablonlarda kullanmak sakıncalı değilmi??? Fatalflexmsj at 20:57, 2 Ekim 2007 (UTC)

Geri alma

Günaydın Levent Abi. Az önceki maddede olduğu gibi birden fazla değişikliği tek tek geri almak yerine nasıl tek işlemle geri alıp sayfayı saldırıdan önceki haline getirebiliyoruz? Ben hala başaramıyorum da :) Teşekkürler bu arada yardımınız için. --Yabancı 06:44, 4 Ekim 2007 (UTC)

Yakalarım ben :) Çok teşekkür ederim, iyi calismalar. --Yabancı 07:01, 4 Ekim 2007 (UTC)

babil şablon istanbul 34

merhaba size şöyle bir soru sormuştum:
merhaba size birşey danışmak istiyorum. Bu şablonda istanbul belediyesinin logosu kullanılmış ve birsürü kullanıcı bunu kendi sayfalarına koymuş. yani demek istediğim bu logoyu şablonlarda kullanmak sakıncalı değilmi??? Fatalflexmsj at 20:57, 2 Ekim 2007 (UTC)

sizde şöyle cevap vermişsiniz:
İşlerimden dolayı vikiye fazla zaman ayıramıyorum, bu nedenle mesajınıza yanıtım gecikti, kusura bakmayın. Sanırım sorunuza yanıtı mach verdi. Yine de takıldığınız bir şey olursa lütfen çekinmeyin. İyi çalışmalar, saygılar. Levent Abi ileti 07:36, 4 Ekim 2007 (UTC)

şimdi asıl sorum:
benim soruma mach nerede cevap verdi onu anlayamadım... Fatalflexmsj 07:46, 4 Ekim 2007 (UTC)

İmzasız

Teşekürller hoşbulduk — Bu imzasız görüş İsra (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler

Çok sağol okuldan zaman buldukça daha çok haftasonları katkıda bulunuyorum--Sabri76mesaj 15:33, 7 Ekim 2007 (UTC)~

İmzasız

  • Üstat naber,beni tanıyosun merak etme.Yaw king cole ile biraz ilgilendim bıraktım kızma,daha bitmedi aslında.çok ama çok meşgulüm anlatmıştım buluşmada ama o madde de sma olacak bir gün tamam mı,koay gelsin iyi çalışmalar — Bu imzasız görüş 88.253.88.6 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

aaa

AAA.Abi bi saygısızlık mı yaptım.Yok vallah kim naaapıyor diye bakmıyom.Arada vakit bulunca SD'ye bakıyom.Ana bi baktım Emre.Ben de bi dürteyim dedim bize ne mesaj atmıyon diye.Öle yani.Ben seni unuturmuyum hiç.Sağlamcıileti 18:42, 7 Ekim 2007 (UTC)

hehe

Ben o konuyu da anladım. :) Canın sağolsun abi.Bi görüşme yapalım yine yaaa.Bu ne böle senede bir mi yapçaz.Hadi kendine iyi bak.Sağlamcıileti 18:49, 7 Ekim 2007 (UTC)


Teşekkürler, şimdi iyiyim biraz ama hala ağrım var, Sevgilerimi gönderiyorum... --Elmacenderesi E=mc2 20:28, 7 Ekim 2007 (UTC)


imzasız

Geçmiş olsun. Sevgiler, saygilar. — Bu imzasız görüş Ferhattoprak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba

Merhaba Levent Abi. Umarım iyisinizdir. Yine bir konuda yardım isteyeceğim :) Fırsat bulduğunuzda, şu sayfaya bir bakıp fikrinizi söyleyebilir misiniz? Sinemayla ilgilendiğiniz için bir çıkış yolu bulabilirsiniz belki. Şimdiden teşekkür ederim, yoğun işlerinizde kolaylıklar dilerim. --Yabancı 12:20, 9 Ekim 2007 (UTC)

  • Diğer arkadaşlar sorunu çözdü, bakmanıza gerek kalmadı. O zaman rica etsem, 9 sayfasına eklediğim eleştiriler bölümüyle ilgili fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Yaptığım alıntılar sizce telif ihlali oluşturur mu? (Acelesi yok, fırsatınız olduğunda bakıp yazabilirsiniz.) Sevgiler. --Yabancı 14:46, 9 Ekim 2007 (UTC)


imzasız

çok teşekkür ederim size — Bu imzasız görüş Sirinsey 999 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar

Merhabalar Levent Abi, bu tanışma fırsatı çok iyi oldu.
Kullanıcı sayfam Vikipedi'de olduğu için GÖBL kapsamındadır tabii ki istediğiniz alıntıyı yapabilirsiniz (bu bütün sayfa da olabilir). Gizle/göster fonksiyonuna gelirsek, ben bu fonksiyonu, alt alta bir sürü metin sıralayıp sayfada hantal bir görüntü oluşmaması için kullanıyorum. Fonksiyon şu şekilde kullanılabilir;

<div class="NavFrame">

{|align="center" width="500px"
|-
|<div>
<div class="NavFrame" style="padding:0;border-style:none;">
<div class="NavFrame" style="border-style:none;padding:0;">
<div class="NavHead" style="background:#EDF1F1;text-align:left;text-style:normal"> 

... Gizlenmiş içerik için başlık buraya yazılır ...

</div><div class="NavContent" style="display:none;"> 
</br></br>

... Bu içerik gizlenmiştir ... 

</div></div></div>
</div>
|}

Burada align çerçevenin sayfa üzerindeki hizalanmış yerini gösterir (yukarıda sayfanın ortası olarak ayarlanmış). width: çerçevenin genişliğini gösterir (yukarıda 500px). backround'tan sonra çerçevenin rengi belirlenir. text-align: başlığın çerçeve üzerindeki yerini gösterir. (left yerine center ya da right kullanılabilir).

Sonuç



Ya da, daha basitçe göster/gizle çerçevesini şu şekilde de kullanabilirsiniz;


<div class="NavFrame">
  <div class="NavHead">[... Gizlenmiş içerik için başlık buraya yazılır ...]</div>
  <div class="NavContent" style="display:none;">
    [...Bu içerik gizlenmiştir ...]
  </div>
</div>

Sonuç

Umarım yardımcı olur, sizinle tanıştığıma memnun oldum (bu arada ismim Gökhan). İrtibatı koparmamak dileği ile teşekkürler, kendinize iyi bakın...:)

Kuara 00:47, 11 Ekim 2007 (UTC)

Ben teşekkür ederim bu arada benim de unuttuğum birşey var bu göster/gizle ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bu sayfada bulabilirsin. Zaten ikinci kısmı oradan aldım :). Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın. Kuara 14:42, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:40, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 05:52, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 16:06, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınızı kutlarım, birlikte nice mutlu bayramlara! --Kuara 08:03, 12 Ekim 2007 (UTC)

İdeolojik propaganda...

  • Merhabalar,

Öncelikle bayramınızı kutlarım. İkincil olarak; Köy Çeşmesi'ndeki bayram mesajınızı yeni gördüm... bir süredir pek aktif değilim ve olayları ancak olup bittikten sonra yakalayabiliyorum - bu bir süre daha da böyle devam edecek. Gerçekten üzücü olaylar yaşanmış, gereksiz olaylar yaşanmış ama amacım oturup şimdi bunları sizinle paylaşmak değil. Aslında bir süre önce birazını çevirdiğimiz fakat şu anda bir tülü ulaşamadığım, diğer Vikipedilerde olan bir kural var ve kısaca şunu diyor: "bir konuyu izah etmek için Vikipedi topluluğunu meşgul etmeyiniz, rahatsız etmeyiniz". Elbette kırıldığınız veya izah etmek istediğiniz bir nokta olabilir, fakat en doğrusu bunu olabildiğince asgari seviyede tutmaktır, küçük bir daire içerisinde muhafaza etmektir - büyüyerek tüm Vikipedi'ye konu etmemektir. Ne yazık ki son tartışmalarda böyle olmuş, neredeyse Vikipedi'nin işleyişi aksamış, herkes belirli konularda kırılmış, birbirini kırmış... bunları daha fazla hatırlatmanın veya konu etmenin gerçekten bir anlamı yok. Eminim siz de bu inceliği gösterecek ve hususu, hâlâ devam eden tartışmalar ve ikili münasebetler dışına taşımayacaksınız. Non nobis solum; aslında kendimiz için değil, herkes için yapıyoruz burada yaptıklarımızı... bu sebeple herkes için tekrar işimize dönelim; yazılacak koca bir ansiklopedi bekliyor bizi. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 12:58, 12 Ekim 2007 (UTC)

Her şeyden önce anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Hata yaptınız demiyorum, demedim de... sadece sizin bu hususu uzatmayacağınızı düşündüğüm için ufak bir rica, bir hatırlatmada bulundum o kadar. Dediğim gibi olmuşu tartışmaya niyetim yok; olmuş ile olacağa değil olana yani şuana bakalım. Yapılacak o kadar çok şey var ki onlara odaklanalım... Sizin de bunu yaptığınızı görmek beni memnun etti. Olumlu tutumunuz için teşekkür ederim. Elbette bir yanağımıza vurana öbürünü gösterecek değiliz, fakat sizden ricam birisi size kişisel yaklaşıyorsa durumu kişiselleştirmesine izin vermemenizdir. Eğer siz de aynı şekilde kişi bazlı yaklaşırsanız karşınızdakine aynı hatayı yapmış olursunuz, iş içinden çıkılmaz bir hâl alır. Buranın iyiliği için karşınızdakinin kişiliğine veya size olan davranışına değil, o an, o durumda yaptığına bakın. Eminim siz de zaten bu tarafsızlığı göstereceksinizdir... yarın sırf bu üzücü olaylar yüzünden başka üzücü olaylar yaşanmasın. Bir kırgınlık başkalarını doğurmasın. Kişiler arası münasebetler yüzünden, anlaşmazlıklar yüzünden Vikipedi zarar görmesin. Tek isteğim, ümidim ve ricam bu; sizin de anladığım kadarıyla isteğiniz, ümidiniz ve ricanız bu. Umarım bu bu şekilde devam eder... Teşekkürler, tekrar iyi bayramlar, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 17:02, 12 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar

Daha nice mutlu bayramlar, yurdumuzda kardeşlik ve barış dolu günler geçirmemiz dileğiyle, sevgiler... The cat 14:03, 12 Ekim 2007 (UTC)

Psikiyatri...

  • Merhabalar,

Evet, ne tesadüf aslında biraz alâkam vardır konuyla... arkadaşınız adına üzüldüm, insanın düşmanının başından uzak olması için dua edebileceği türden hastalıklardan ALS. Dermansız dertlere düşürmesin Tanrı kimseyi... Nahoş bir sebepten de olsa Vikipedi'yi bulmuş olmanıza sevindim, eminim Vikipedi de sizi bulduğuna sevinmiştir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 19:49, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)