Twin Mirror: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k düzenlemeler ve imla
Monsters60 (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
10. satır: 10. satır:


== Çıkışı ==
== Çıkışı ==
Twin Mirror, geçen yıl Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Haziran 2018'de bir çıkış fragmanı ile duyurdu. Daha sonra üçüncü bölümün adı Lost on Arrival olarak belirlendi ve oyunun bölümlük bir oyun olacağı ortaya çıktı. Oyun Haziran 2019'dan 2020'ye ertelendi. Microsoft Windows sürümü bir yıl boyunca [[Epic Games Store]]'a özel olacak. Twin Mirror [[Japonya]]'da yayımlanmayacağı açıklandı. [[PC Gaming Show 2020]] sırasında, oyunun artık bölümler halinde olmadığını gösteren bir teaser fragmanı yayımlandı.
Twin Mirror, geçen yıl Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Haziran 2018'de bir çıkış fragmanı ile duyurdu. Daha sonra birinci bölümün adı Lost on Arrival olarak belirlendi ve oyunun bölümlük bir oyun olacağı ortaya çıktı. Oyun Haziran 2019'dan 2020'ye ertelendi. Microsoft Windows sürümü bir yıl boyunca [[Epic Games Store]]'a özel olacak. Twin Mirror [[Japonya]]'da yayımlanmayacağı açıklandı. [[PC Gaming Show 2020]] sırasında, oyunun artık bölümler halinde olmadığını gösteren bir teaser fragmanı yayımlandı.


== Ödülleri ==
== Ödülleri ==

Sayfanın 10.52, 19 Haziran 2020 tarihindeki hâli

Twin Mirror
GeliştiriciDontnod Entertainment
YayımcılarBandai Namco Entertainment (PS4, Xbox One)
Dontnod Entertainment (Microsoft Windows)
YapımcıFabrice Cambounet
SanatçıPierre-Etienne Travers
SenaristMatthew Ritter
Platformlar
Çıkış2020
TürMacera
ModTek oyunculu oyun

Twin Mirror, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen ve 2020 yılında Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Bandai Namco Entertainment tarafından yayımlanan yeni bir macera oyunudur.

Konusu

Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Sam Higgs, kasabasının karanlık sırlarını gün yüzüne çıkarmak için eşsiz entelektüel yeteneklerini kullanıyor. Ancak kendine bile güvenmezken kime güveneceğini nasıl bilebilirsin?

Oynanış

Twin Mirror, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir macera oyunudur. Oyuncular memleketi Basswood, Batı Virginia'ya dönen araştırmacı gazeteci Sam'i kontrol ediyorlar. Çevre ile etkileşime geçilebilir ve nesneler elde edilebilir. Sam'in kiminle konuştuğu isteğe bağlıdır ve araştırmasının durumuna ve seçimlere bağlı olarak birden fazla son vardır. Oyuncular ipuçlarını keşfetmek için gerçek dünya ile Sam'in "Zihin Sarayı" arasında dolaşa bilirler. Sam'in iç sesi olan Double, soruşturmaya yardımcı olabilir veya zarar verebilir.

Çıkışı

Twin Mirror, geçen yıl Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Haziran 2018'de bir çıkış fragmanı ile duyurdu. Daha sonra birinci bölümün adı Lost on Arrival olarak belirlendi ve oyunun bölümlük bir oyun olacağı ortaya çıktı. Oyun Haziran 2019'dan 2020'ye ertelendi. Microsoft Windows sürümü bir yıl boyunca Epic Games Store'a özel olacak. Twin Mirror Japonya'da yayımlanmayacağı açıklandı. PC Gaming Show 2020 sırasında, oyunun artık bölümler halinde olmadığını gösteren bir teaser fragmanı yayımlandı.

Ödülleri

Yıl Ödül Kategori Sonuç Kyn
2018 Jeuxvideo.com'un En İyi Gamescom Ödülleri Originality Award Kazandı

Dış bağlantılar

Resmî site

Şablon:Portal çubuğu