G.D.O. KaraKedi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
→‎Konu: konu eklendi
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
→‎Konu: bağlantılar
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
40. satır: 40. satır:


==Konu==
==Konu==
Filmin konusu [[Balat]] semtinde geçmektedir. Taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran; kendi az olanaklarıyla geçinip kimseye muhtaç olmayan üç kardeştir. Üç kardeş yaşam mücadelelerini sürdürürken, bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üçgeniyle allak bullak olur.
Filmin konusu [[Balat, Fatih|Balat]] semtinde geçmektedir. [[Taksicilik]]le hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran; kendi az olanaklarıyla geçinip kimseye muhtaç olmayan üç kardeştir. Üç kardeş yaşam mücadelelerini sürdürürken, bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, [[cinayet]], [[mafya]], [[Kız kaçırmak|kız kaçırma]] üçgeniyle allak bullak olur.


== Oyuncular ==
== Oyuncular ==

Sayfanın 13.55, 29 Mayıs 2020 tarihindeki hâli

G.D.O. KaraKedi
YönetmenMurat Aslan
Yapımcıİlker Özcan - Setra Film
SenaristŞafak Sezer
OyuncularŞafak Sezer
Serkan Şengül
Volkan Başaran
Seda Yıldız
Şener Kökkaya
Durul Bazan
Erdem Akakçe
Hamdi Kahraman
Demet Bölükbaşı
Melisa Aslı Pamuk
Server Mutluvolkan
Halil Kumova
Cenk Kangöz
MüzikGünseli Deniz
Bayülken
KurguErkan Özekan
DağıtıcıPinema
CinsiSinema filmi
TürüAksiyon, Komedi
RenkRenkli
Yapım yılı2012
Çıkış tarih(ler)i25 Ocak 2013
Süre97 dakika
Ülke Türkiye
DilTürkçe
Hasılat3.874.224 TL [1]
Resmî sitesi

G.D.O. KaraKedi, Setra Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Aslan'ın yaptığı 2012 yapımı Türk komedi, aksiyon filmi. Film 25 Ocak 2013 tarihinde gösterime girmiştir.[2]

Şafak Sezer, filmin senaryosunu yazıp, başrolünde oynamıştır. G.D.O. KaraKedi, Setra Film'in yapımcılığını üstlendiği ilk filmdir.[3][4]

Konu

Filmin konusu Balat semtinde geçmektedir. Taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran; kendi az olanaklarıyla geçinip kimseye muhtaç olmayan üç kardeştir. Üç kardeş yaşam mücadelelerini sürdürürken, bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üçgeniyle allak bullak olur.

Oyuncular

Kaynakça

  1. ^ Boxoffice Türkiye
  2. ^ "G.D.O. KaraKedi'nin Fragmanı Yayınlandı". Acunn.com. 11 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2012. 
  3. ^ "ŞAFAK SEZER'İN YENİ FİLMİ 'G.D.O. KARAKEDİ'NİN FRAGMANI YAYINLANDI". Medyatava.com. Erişim tarihi: 13 Aralık 2012. [ölü/kırık bağlantı]
  4. ^ "BU 'KARAKEDİ' ÇOK GÜLDÜRECEK! İŞTE ŞAFAK SEZER'İN 'GDO KARAKEDİ'Sİ". Medyaradar.com. 22 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Aralık 2012. 

Dış bağlantılar