Kullanıcı mesaj:Renegade~trwiki: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Levent (mesaj | katkılar)
k Yeni başlık: Çağrı
Renegade~trwiki (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Request for the removal of my sysop access
81. satır: 81. satır:


Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan [[Çocuk hakları]]'nın '''gelişmesi''', yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. <small> NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. </small> [[Kullanıcı:Levent_Abi|<font color="#800000"><b>Levent Abi</b></font>]] [[User Talk:Levent_Abi|<font color="#0000FF"><sup>ileti</sup></font>]] 05:25, 21 Eylül 2007 (UTC)
Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan [[Çocuk hakları]]'nın '''gelişmesi''', yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. <small> NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. </small> [[Kullanıcı:Levent_Abi|<font color="#800000"><b>Levent Abi</b></font>]] [[User Talk:Levent_Abi|<font color="#0000FF"><sup>ileti</sup></font>]] 05:25, 21 Eylül 2007 (UTC)

== Request for the removal of my sysop access ==

I request the removal of my sysop access to tr.wikipedia. Thanks. --[[User:renegade|<font color="fuchsia">'''renegade'''</font>]]<sup>[[User_Talk:renegade|<font color="red">''msj''</font>]]</sup> 12:49, 6 Ekim 2007 (UTC)

Sayfanın 12.49, 6 Ekim 2007 tarihindeki hâli

NOT: Bu aralar yaşadığım yoğunluk ve vakit sıkıntısı nedeni ile mesajlarınızı görmem ve cevap vermem gecikebilir. Anlayışınız için teşekkürler...--renegademsj 05:52, 8 Haziran 2007 (UTC)


Lütfen yeni mesajınızı " + " sekmesini kullanarak bırakın ve sonuna imza "~~~~" atmayı unutmayın. Mevcut mesajlara ilave için mesajların yanındaki "değiştir" sekmesini kullanın.
Aralık 2005 - Mayıs 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Haziran 2006 - Temmuz 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Ağustos 2006 - Eylül 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Ekim 2006 - Kasım 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Aralık 2006 - Mayıs 2007 arası mesaj arşivi için tıklayın

Merhaba

Decimation maddesini okudum; grubun sadece bir tek albümleri var ve fazla isim yapmış bir grup değil. Bu nedenle ansiklopedik olmadığını düşündüm. Siz değiştirmişsiniz, SAM yapmışsınız? İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 05:53, 28 Haziran 2007 (UTC)

Açıklamanız tatmin ediciydi, tek albümü olan herkes/her grup ansiklopedik olamaz diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.Levent Abi ileti 06:01, 28 Haziran 2007 (UTC)

Lara Fabian

Ben resim yükleme işleminde lisans konusuna takılmıştım. Ben anladığım kadarıyla yapmaya çalışırım olmazsa biri düzeltir artık :) İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim. --Isparta 16:47, 29 Haziran 2007 (UTC)

Galatasaray SK

Bi kullanıcı Galatasaray SK maddesine ahlağa aykırı şeyler yazmış, bu kullanıcıya gereği yapılabilirmi. Ke-mal00mesaj 16:10, 1 Temmuz 2007 (UTC)

!!

Sevgili Renegade seni bilim takımında görmekten mutluluk duyarım, bu aralar biraz fazla yoğunum o yüzden yanıtım geç oldu affet.. --Elmacenderesi E=mc2 13:25, 14 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkür

Kullanıcı "müslümcü" konusunda gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkürler, iyi çalışmalar. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 06:54, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Portal Sosyalizm

Sosyalizm portalı Vikipedi:Seçkin portal adaylarına aday olmuştur.Siz değerli yöneticilerimizin oyları bizim için değerlidir.Lütfen oy kullanın.İyi çalışmalar--William Wallace 08:28, 28 Temmuz 2007 (UTC)

!!

Sevgili Renegade Bilim Takımı'nın şartlarını yerine getirdiğin için seni davet ediyorum.. Babil kısmına BT yazarak bilim takımında olduğunu belirtebilirsin, daha sonra bilim takımı sayfasında da ayrıca katkıda bulunanları alanlarına göre belirteceğiz, biliyorsun bilim takımı büyümeye çalışan bir takım ve bunu beraber başaracağız, sevgiler iyi çalışmalar!! --Elmacenderesi E=mc2 19:25, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba

Açtığım Nükhet Egeli maddesinde düzenleme diyerek bir değişiklik yapmışsınız. Öncelikle katkınıza teşekkür ederim. Ben viki standartlarına uygun bir kalıp yaratmaya çalışıyorum ve bu nedenle değişikliğinizi geri aldım. Bilginiz olmalı diye düşündüm. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 20:19, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Not: Açtığım bütün sanatçı maddeleri hemen hemen (%90) aynı tipografi içinde. Olmayanları da yapacak iş bulamayınca düzelteceğim. Levent Abi ileti 20:22, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba Renegade. Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın

Merhaba Renegade . Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın. iyi çalışmalar--Atacameñoileti 19:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)


Selam Metal, eskiden günün resmi Commons'a paralel gidiyordu. Ağustos'tan beri Commons'un günün resmi bizdekinden farklı olmaya başladı. Her ayın ilk günü Vikipedi:Günün resmi/şablon1 ve Vikipedi:Günün resmi/şablon2'nin ay başında hazırlanması lazım. Yani burada anlatılan işlemin yapılması gerekir. Eskiden bunu Özgür yapıyordu fakat şu an ilgilenilmiyor. İngilizce tercümesi yapamadığım için el atamıyorum. Bununla ilgilenmek ister misin? İyi çalışmalar--Atacameñoileti 08:09, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Selam, aklımsıra moladayım ve geliş gidişlerim düzensiz. İlgilenmeye çalışırım ama sen gene de, Pınar'a veya Noumenon'a durumu bir iletiver istersen. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 08:20, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Eğer bakan olmazsa ben bakmaya çalışırım fakat ben de bazen kaybolabiliyorum ve yakında kısa bir süreliğine yine yok olacağım. İstersen sen gerekli değişiklikleri yap, sorun sadece resim altı metinlerinin çevirisi ise ben onları hızlıca çevireyim. Tabii daha aktif olan bir başka yöneticiye de iletebiliriz durumu... Citrat veya Mach belki? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 11:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Selamlar, benim aslında bu işi size paslamamın nedeni burada çözemediğim bir tuhaflık olmasıydı. İlk altı gün ve onuncu gün var, diğerleri tamplate diye geçiyor. İkincisi ben de şu sıralar aktif değilim ve korkarım uzun süre de bu böyle devam edecek. Bu mesajlaşlaşmaları Mskyrider, Citrat Mach'a ileteyim belki onlar bu sayfayı anlayabilir ve zamanları olabilir vs.vs. Kolay gelsin--Atacameñoileti 19:39, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Vikipedistler Buluşuyor

İzmirde vikipedistler buluşuyor!!!Ayrıntılı bilgi Vikipedi:Buluşma/İzmir 2de--WilliamWallace 13:44, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 21:19, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Çağrı

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:25, 21 Eylül 2007 (UTC)

Request for the removal of my sysop access

I request the removal of my sysop access to tr.wikipedia. Thanks. --renegademsj 12:49, 6 Ekim 2007 (UTC)