Aurora Plastics Corporation: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k →‎top: düzeltme, değiştirildi: bilim kurgu → bilimkurgu AWB ile
→‎top: düzeltme, değiştirildi: 1952 → 1952 (2) AWB ile
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{kaynaksız}}
'''Aurora Plastics Corporation''', 1950 yılında [[Abe Shikes]] ve [[Joseph Giammarino]] tarafından [[New York]]'ta kurulan, [[1952]] yılından [[1977]] yılına kadar uçaklar, gemiler, tanklar, füzeler, [[canavar]] figürleri, [[bilimkurgu]] maketleri, otomobiller, hayvanlar, silahlar, [[totem]] direkleri, [[HO]] ölçekli [[tren]] setleri, [[elektronik]] setler, tarih öncesi dioramalar vb. üreten verimli bir [[Amerikalılar|Amerikalı]] [[plastik]] [[maket]] firması.
'''Aurora Plastics Corporation''', 1950 yılında [[Abe Shikes]] ve [[Joseph Giammarino]] tarafından [[New York]]'ta kurulan, 1952 yılından 1977 yılına kadar uçaklar, gemiler, tanklar, füzeler, [[canavar]] figürleri, [[bilimkurgu]] maketleri, otomobiller, hayvanlar, silahlar, [[totem]] direkleri, [[HO]] ölçekli [[tren]] setleri, [[elektronik]] setler, tarih öncesi dioramalar vb. üreten verimli bir [[Amerikalılar|Amerikalı]] [[plastik]] [[maket]] firması.


{{ABD-şirket-taslak}}
{{ABD-şirket-taslak}}

Sayfanın 10.29, 30 Nisan 2020 tarihindeki hâli

Aurora Plastics Corporation, 1950 yılında Abe Shikes ve Joseph Giammarino tarafından New York'ta kurulan, 1952 yılından 1977 yılına kadar uçaklar, gemiler, tanklar, füzeler, canavar figürleri, bilimkurgu maketleri, otomobiller, hayvanlar, silahlar, totem direkleri, HO ölçekli tren setleri, elektronik setler, tarih öncesi dioramalar vb. üreten verimli bir Amerikalı plastik maket firması.